Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Media Power Kielce

IP: *.unknown.vectranet.pl 23.11.11, 20:03
    Czy ktoś posiada jakiekolwiek informacje na temat Power media. Byłem dziś na rozmowie kwalifikacyjnej[ Kielce Sienkiewicza 78/5] i gdy zapytałem się rekrutera na czym praca polega ile wynoszą zarobki oraz jaki rodzaj umowy powiedział że nie ma pojęcia bo on tu jest tylko od HR. Firma nie ma szyldu jakiegokolwiek oznaczenia reklam strony internetowej nic. W pomieszczeniu firmy było kilka osób w garniturach palących papierosy na tą samą godzinę umówionych było co najmniej 5 osób. Ogólnie bałagan i wszystko bardzo podejrzane, nie wiem czy tak to zastawić, żeby nikt się przypadkiem nie naciął na tą firmę bo w tym przypadku wszystko wygląda na jakieś oszustwo.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Re: Media Power Kielce IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.11, 20:24
        też byłam tego samego dnia co ty tylko że na Sienkiewicza 77 tak samo nie mam żadnego pojęcia co to za firma ani na internecie nic o niej nie ma są tylko oferty pracy a zostałam zakwalifikowana więc jutro się dowiem chyba co i jak
        • Gość: anonim Re: Media Power Kielce IP: *.play-internet.pl 29.11.11, 17:00
          Bardzo proszę o informacje dotyczącą rozmowy kwalifikacyjnej tej firmy. Jak wyglądają zarobki i warunki pracy? i czym tam się zajmują?
          • Gość: ja Re: Media Power Kielce IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.11, 15:18
            nie polecam!!! ludzie nie idźcie tam babka mi powiedziała żebym zarezerwowała sobie 7-8 godz do pracy.. firma zajmuje się sprzedażą pakietów cyfry + ale nie idźcie tam ja byłam pierwszy dzień to jest praca w terenie chodzisz po domach i zdobywasz klientów wywożą cie na jakieś zadupie na jakąś wieś nie jaki bartek który jest tam szefem pojechał zakładać dekodery i anteny u klientów on podwiózł mnie i jednego kolege na wieś a sam pojechał zakładać to badziewie nie miałam stamtąd jak wrócic dzwoniłam do tego szefuncia że ma mnie natychmiast odwieść do domu bo mijała już 11 godzina mojej pracy było zimno i wogóle a ten ciul powiedział mi że on nie robi za taksówke że jak chce to mam sobie iść na busa i wracac na własną ręke jego nie obchodzi bezpieczeństwo rekrutów nawet jeśli mówiłam mu że miałam być 8 godz max to on do mnie że nikt czegoś takiego nie mówił gdyby nie to że chłopak po mnie przyjechał to nie wiadomo co by ze mną było ta sprawa powinna wylądować na policji ludzie omijajcie tą firme szerokim łukiem
            • Gość: BELLA Re: Media Power Kielce IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.11, 20:42
              NIE POLECAM!!!
              OMIJAJCIE TĘ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM. BYŁAM TEŻ TAM JEDEN DZIEŃ NA SZKOLENIU...JEDNYM SŁOWEM LIPA:(
              • Gość: ohp Re: Media Power Kielce IP: *.unknown.vectranet.pl 05.12.11, 21:42
                No to się dowiedziałem, od początku się domyślałem że to może być Cyfra+ cz ATNT badz jakieś FM Group czy inne dziadostwo. Już kilkakrotnie nadziałem się cyfre + przy poszukiwaniu pracy. Miejmy nadzieje że każdy potencjalny kandydat zlustruje firmę i czytając te posty nie narazi się na stratę czasu i nerwów.
      • Gość: ohp Active Media Group IP: *.unknown.vectranet.pl 06.12.11, 20:55
        www.infopraca.pl/praca/33-osoby-od-zaraz/kielce/6801402
        Żeby nowego wątku nie zakładać. Ta firma w ogłoszeniu podaje że jest to praca biurowa bądz jako kurier a zajmuje się akwizycją Netii. Nie mam nic do pracy akwizytora ani firm które się tym zajmują uważam nawet że dla osoby z żyłką handlowca to wspaniały zawód do zarobienia dużych pieniędzy dzięki prowizją, ale dlaczego nie napiszą wprost akwizycja, chodzenie po domach człowiek by czasu zaoszczędził na wysyłaniu CV ugadywaniu się na rozmowę itp. A przy okazji czy to nie ma znamion wyłudzania danych że w ogłoszeniu jest jedno a w rzeczywistości wygląda to całkiem inaczej.
      • Gość: :) Re: Media Power Kielce IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.11, 13:39
        lol fajnie się Was czyta wieczni bezrobotni. szukacie niewiadomo czego, nic nie umiecie, tylko narzekacie jak to źle w życiu Wam jest zamiast się wziąć do pracy to chodzicie i smęcicie. No cóż widocznie i takie nieroby w kraju potrzebne tylko pytanie do czego?? żeby tylko ich utrzymywać z płaconych przez pracujacych ludzi podatków.
        żal nie o taką Polskę walczyłem...
        • Gość: ohp Re: Media Power Kielce IP: *.unknown.vectranet.pl 13.12.11, 17:29
          Skąd wiesz że bezrobotni, nikt nie napisał że jest bezrobotny, ja posiadam pracę chciałem ją po prostu zmienić, ale sprzedaż akwizycyjna w Cyfrze+ to największy badziew jaki można sobie wymyśleć człowiek nie ma tam żadnego zabezpieczenia czy to finansowego czy socjalnego. A pośrednicy sprzedaży tacy ja Power Media bardzo często oszukują pracowników chociażby tak jak opisali to ci którzy mieli nieprzyjemność tam pracować. I dodatkowo nie ujawniają w ogłoszeniu kim są naprawdę. Ostatnio wysłałem CV do Grupa Es Media na stanowisko "przedstawiciel multimedialny ?" i co Cyfra+ na piotrkowskiej. Jeszce trochę a będą pisać akrobata albo lekarz czy kierowca w ogłoszeniu żeby tylko pozyskać CV.
      • Gość: ... ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.11, 19:35
        Witam ta firma naciąga ludzi na kupno dekodera oraz cyfry+ nie daj borze tam pracować wywiozą cię ileś kilometrów za Kielce a potem chodzi się od zmierzchu do świtu po domach i wciska ludziom to dziadostwo co najgorsze jak powiesz że chcesz wracać wysadzą cię na przystanku i cheja samemu busem do domu:(tak było w moim przypadku:(
      • Gość: Nic nowego Re: Media Power Kielce IP: *.181.9.107.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.03.12, 00:01
        Ha powiedzcie mi jak się ten gość szef tej "firmy" nazywa. Powiem wam coś o działaniu tego typu firm. To zwykła akwizycja. Po pierwsze pranie mózgu od początku, tania pseudo psychologia i zagrywki rodem z przedszkola. Mógł bym napisać jak każą ściemniać osobom starszym jakie kity każą mówić, że pracujesz po 12 godzin, sprzedając towar 4 krotnie drożej niż jest wart, (w przypadku cyfry jest jeszcze śmieszniej dochodzą wały na abonamencie), o praniu mózgu na szkoleniu 2 godzinnym z rana, wałach przy wypłacie, wałach z umowami, wałach z motywacjom, itp. Ogólnie sami patole i cwaniaki. Mogę to wszystko opisać krok po kroku, ba sam mógł bym już wiedząc to co wiem taką firmę założyć (czysty biznes). Ale mam to głęboko w D..... jeśli komuś odpowiada taka praca to życzę powodzenia w wynajdowaniu głupszych od siebie.
        • Gość: ja Re: Media Power Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.12, 23:36
          Szef firmy Power Media nazywa się Bartosz Mazik.Zwykły złodziej...
      • Gość: poinformowany Re: Media Power Kielce IP: *.man.tk-internet.pl 30.06.14, 01:10
        Ta firma zajmuje sie oszukanczymi umowami. To oni rozwoza do starszych ludzi umowy na abonament telefoniczny " na obniżenie rachunku". Domena firmy? Mas zrobić wszystko żeby wcisnąć taka umowę.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka