Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Technik - magister

IP: 62.233.211.* 24.11.11, 15:17
    Witam, Takie ogólne pytanie.. pewnie bez jednoznacznej odpowiedzi: w dzisiejszej sytuacji w Polsce co bardziej opłaca się.. zrobić studia pięcioletnie - informatyka, czy dwuletnie studium informatyczne (dodam, że oscylujące w okolicach grafiki komputerowej)? teraz liczy się papier czy umiejętności?
    Obserwuj wątek
      • Gość: gf Re: Technik - magister IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.11, 15:49
        teraz trzeba miec papier , umiejetnosci i jeszcze znajomosci . informatyków tez juz jest sporo . niektorzy nawet twierdza ze jest ich jak psów . dobrych programistow czy grafików zapewne jest niewielu . po dwuletnim studium moze cie nikt nie wysłuchać i to jest najwiekszy problem
        • Gość: johnny Re: Technik - magister IP: 62.233.211.* 24.11.11, 16:55
          To, że ktoś może mnie nawet nie wysłuchać to racja oczywiście, ale zauważmy, że naawet regularne studia nie gwarantują "wysłuchania". Problem jest głębszy niż papier.. bo tak czy siak go dostaniesz:) nie zielony to niebieski.. co za różnica.. jeżeli szukają to jak już dojdzie(!) do rozmowy to kartki nie mają znaczenia.
          • Gość: dd Re: Technik - magister IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.11, 18:49
            zalezy kto szuka ? jak twój stary to kartka nie bedzie miała znaczenia . jak mój to o nią zapyta i ja sprawdzi chyba ze nie bedzie miał innych kontrkandydatów
          • Gość: sylwia Re: Technik - magister IP: *.chomiczowka.waw.pl 24.11.11, 18:51
            Bez studiów jestem nikim, a po 2 letnim studium to najwyżej możesz w portierni sobie posiedzieć. Zauważ że w ogłoszeniach prawie zawsze wymagają mgr.
            • Gość: fd Re: Technik - magister IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.11, 18:58
              po wiekszosci kierunkach tez niewiele znaczysz ." Zauważ że w ogłoszeniach prawie zawsze wymagają mgr" bo prawie wszystkie ogłoszenia dotycza jednego stanowiska -akwizytora a to element psychologiczny mający wpływ na motywacje w rzeczywistości zbędny . na portiera nie trzeba studiow nie ściemniaj na portiera nie ma ogłoszeń to stanowisko zawsze i zaraz obsadzone nie trzeba szukac portiera poprzez ogłoszenia
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka