Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sposób na znalezienie pracy

IP: *.mlyniec.gda.pl 31.03.12, 18:37
    Najważniejsze to się nie poddawać. Nie szukać pracy przez PUP, bo szkoda na to czasu. Cierpliwie wysyłać aplikacje. Ja wysyłałam 2 razy swoje CV do tej samej firmy, za 2 razem się odezwali i dostałam pracę, którą chciałam, bez żadnych znajomości. Tą metodą znalazłam pracę już 3 razy. I żadna z tych prac nie była na umowę "śmieciową".
    Powodzenia
    Obserwuj wątek
      • atomowa_coorva Re: Sposób na znalezienie pracy 01.04.12, 00:11
        Ja też tak miałem. Wysyłałem do jednej z firm 4 zgłoszenia o pracę, w końcu poszedłem na staż, a po stażu na stałą pracę. Nigdy nie przyszlo mi do głowy, żeby szukać pracy przez PUP
      • Gość: gość Re: Sposób na znalezienie pracy IP: *.aster.pl 02.04.12, 15:48
        Ja też wysyłałam masowo CV i w końcu się udało. Żadne rejestracje na portalach o pracę nie przyniosły mi efektów. Pracodawcy tego nie czytają, szkoda czasu. Tylko bazy danych się tworzą nic więcej. Tylko samodzielnie wysyłać!
        • Gość: tzx Re: Sposób na znalezienie pracy IP: 195.150.65.* 04.04.12, 13:15
          Mnie się tam wydaje, że pracodawcy łatwiej jest przeszukać bazę niż przekopywać się przez masowo wysyłane cefałki. nie zaszkodzi nigdy się zarejestrować

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka