Gość: korr IP: *.static.kotrak.3s.pl 23.04.12, 14:40 Pracuje albo pracował ktoś w w.w. firmie? Znalazłem ogłoszenia o prace i o praktyki u nich i nie wiem, czy wysyłać CV czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: korr Re: Praca w Grupie Kotrak IP: *.static.kotrak.3s.pl 24.04.12, 08:17 Co nikt nie miał styczności z tą firmą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamiałem Re: Praca w Grupie Kotrak IP: *.xdsl.centertel.pl 24.04.12, 18:53 Ja miałem styczność. Byłem na rozmowie, na której bez ściemniania przedstawili mi jak wygląda praca. Byłem bardzo zadowolony z takiego podejścia - świadczy to o ich profesjonalizmie, żeby potem nie było rozczarowań u wszystkich 3 stron - czyli Twojej, ich i ich klientów. Mi taka praca nie odpowiadała dlatego zrezygnowałem na rzecz innej - stacjonarnej za podobne pieniądze - choć dużo nudniejszej, ale bardzo podobało mi się to ich podejście - bardzo konkretni ludzie. Jakby wszystkie firmy grały w otwarte karty- to nasz rynek pracy wyglądałby zupełnie inaczej w jak najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca w Grupie Kotrak IP: *.xdsl.centertel.pl 24.04.12, 18:55 Gościu, a dlaczego twój IP ma domenę Kotrak ? Badacie opinie o sobie czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś