Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dam pracę w księgowości

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 09:48
    Jestem doświadczoną księgową o wysokich kwalifikacjach. Mam zarejestrowaną
    działalność gospodarczą – licencjonowane biuro rachunkowe. Bardzo chętnie dam
    pracę, pomogę w uzyskaniu praktyki bezrobotnym osobom, które by chciały
    pracować w księgowości. W zamian proszę o pomoc w szukaniu klientów.
    Obserwuj wątek
      • arczek Re: Do Pani Księgowej 14.03.02, 12:13
      • Gość: Rafik Re: Dam pracę w księgowości IP: 213.11.39.* 14.03.02, 13:02
        Gość portalu: księgowa napisał(a):

> Jestem doświadczoną księgową o wysokich kwalifikacjach. Mam zarejestrowaną
        > działalność gospodarczą – licencjonowane biuro rachunkowe. Bardzo chętnie
        > dam
        > pracę, pomogę w uzyskaniu praktyki bezrobotnym osobom, które by chciały
        > pracować w księgowości. W zamian proszę o pomoc w szukaniu klientów.

Nie za bardzo rozumiem. W zamian za prace lub praktyki proponuje Pani pomoc przy
        szukaniu klientow a nie place? lol

Rafik
      • Gość: brozlofs Re: Dam pracę w księgowości IP: 192.168.10.* 14.03.02, 14:34
        Jestem zainteresowany, prosze o maila na brozlofski@poczta.fm albo o podanie
        swojego, jestem z Katowic.
      • Gość: księgowa Re: Dam pracę w księgowości IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 14:57
        Przepraszam, może nie wyraziłam się zbyt jasno. Spróbuję wyjaśnić jeszcze raz:
        mam biuro rachunkowe ale opócz tego pracuję na etacie więc nie mogę poświęcić
        zbyt dużo czasu na szukanie klientów. Nie znam się również na promocji i
        marketingu. Osoby, które znajdą klientów z okolic Katowic mogę zatrudnić w
        swoim biurze na zasadzie umowy o pracę (+ ZUS). Zainteresowanych proszę o
        kontakt: ask29@poczta.gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka