Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Uff, jak gorąco... w biurze

IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 18:44
    Mój pracodawca na pytanie o napoje chłodzące odpowiedział, że mamy wodę w kranie w nieograniczonej ilości...
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Uff, jak gorąco... w biurze IP: *.play-internet.pl 09.07.12, 18:46
        Uffff, co za bzdety. Dla niektórych jedyna praca jaką można wykonywać to praca biurowa.

• luni8 Uff, jak gorąco... w biurze 09.07.12, 19:09
        I znowu świetny artykuł dla nudzących się biurw sezonowych.
      • Gość: moe Uff, jak gorąco... w biurze IP: *.homenett.pl 09.07.12, 19:16
        Burwy w tyłek biurko całują i dziękują Bogu ,że mogą kisić sie w tym biurze :)
      • Gość: PH Re: Uff, jak gorąco... w biurze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 19:35
        Dokładnie, gorąco w tych biurach tak, że staram się tam jak najkrócej siedzieć i wrócić do swojego służbowego Paska z klimatronikiem.
        • rob-one Re: Uff, jak gorąco... w biurze 09.07.12, 20:59
          uważaj żebyś nie zachlapał przedniej szyby z podniecenia ;)
      • professional_scoffer Uff, jak gorąco... w biurze 09.07.12, 19:45
        A u mnie jak zwykle walka o ustawienie klimatyzacji, bo temu wieje, ten przeziębiony, temu wieje za słabo, a ten się naczytał, że wdych bakterie.

Jak nie było klimy to przynajmniej była zgoda, bo wszyscy domagali się jej instalacji.
        • sselrats Re: Uff, jak gorąco... w biurze 09.07.12, 20:13
          Bo to szef powinien ustawiac klimatyzacje i po dyskusji.
        • Gość: PH Re: Uff, jak gorąco... w biurze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 22:50
          Ja w swoim służbowym Pasku 2.0 TSI 200KM mam dwustrefowego klimatronika, więc jak dziwka którą wiozę chce mieć zimniej/cieplej, to se ustawia.
          • Gość: Terz PH Re: Uff, jak gorąco... w biurze IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 22:58
            Ja w swoim pandziaku też mam klimę a dodatkowo z tyłu za kratką całe zgrzewy wody mineralnej bo tym prowadzę biznes. Tak że niunie zawsze w moim pandziaku mają mokro.
            • Gość: PH Re: Uff, jak gorąco... w biurze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 23:42
              Teraz nie moszna jusz rejestrować Pandziakuf na cienrzarowe, wienc ta tfoja kratka to chyba tylko dla bespieczeństwa?
              • Gość: Terz PH Re: Uff, jak gorąco... w biurze IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.12, 08:56
                Ale muj pandziak ma 8 lat, wtedy były kratki. Pozdro do wszystkich PCH.
      • Gość: cccccd Uff, jak gorąco... w biurze IP: *.toya.net.pl 09.07.12, 21:24
        Naturalne tkaniny na upał to mantra z ubiegłego stulecie, teraz są tkaniny z tworzyw sztucznych, w których jest chłodno i sucho. A wy siedźcie w swoich mokrych bawełnach, wiecie jak długo to schnie.
      • Gość: Darivusz Szefie, dziękuję ci za wentylator ! A mogłeś zabić IP: *.warszawa.vectranet.pl 09.07.12, 21:36
        bez twojego wentylatora niemożliwa praca moja. Zatem bardzo ci dziękuję i za szczęście swe dziękuję !
      • Gość: gość siedzą darmoznady w urzędach i narzekją jak to im IP: *.anet-online.pl 10.07.12, 08:50
        ciężko. Szlak mnie bierze jak to widze. Sam pracowałe w innch miejcach u prywaciarzy na poczcie i nikto tym nie mówił a te gnoje majwszystko i jeszce łaske robiże pracują
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka