Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zmiana etatu

IP: *.30.124.95.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.07.12, 11:51
    Od 4 miesięcy pracuję w małej rodzinnej firmie. Wcześniej pracowałam w wielkich korporacjach. Chciałam spróbować czegoś innego, czułam, że jestem sobie to winna. Mój obecny pracodawca ma bardzo sztywne warunki zatrudnienia. Chciałabym mu zaproponować przejście mojego etatu z całego na 3/4. Dodatkowo chciałabym 2h pracować z domu. Jestem odpowiedzialna za PR i Marketing....8h na tyłku to marnotrastwo mojego czasu... i pieniędzy pracodawcy. Jakie argumenty mogę podać w rozmowie z szefem? Chciałabym mu uświadomoć, że poprzez krótsze siedzenie w biurze mogę mieć więcej spotkań na mieście i też pracować wieczorem online... i, że w efekcie moja praca będzie bardziej owocna. Macie jakieś argumenty?
    Obserwuj wątek
      • kitek_maly Re: zmiana etatu 23.07.12, 13:26
        Chciałabym mu
        > zaproponować przejście mojego etatu z całego na 3/4. Dodatkowo chciałabym 2h p
        > racować z domu. Jestem odpowiedzialna za PR i Marketing....8h na tyłku to marno
        > trastwo mojego czasu... i pieniędzy pracodawcy. Jakie argumenty mogę podać w ro
        > zmowie z szefem? Chciałabym mu uświadomoć, że poprzez krótsze siedzenie w biurz
        > e mogę mieć więcej spotkań na mieście i też pracować wieczorem online...

Mam rozumieć, że teraz spotkania na mieście związane z pracą wykonujesz w ramach nadgodzin??
      • lilith76 Re: zmiana etatu 23.07.12, 14:30
        Wylicz mu ile zaoszczędzi kasy (ZUS, prąd, woda, formowa herbata, tlen ;) ).
        Od tego mięknie większość z nich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka