czapeczkami 08.03.11, 14:37 piszcie na temat tego sklepu!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klusecasto Re: castorama krakowska 10.03.11, 09:53 No właśnie nie ma o czym, dyrekcja taka sama jak w innych casto, kierasy takie same jak w innych casto, szaraki zasuwają na pensje tych co wyżej siedzą jak w innych casto, więc o czym tu pisać. Odpowiedz Link
kasik0277 Re: castorama krakowska 10.03.11, 23:51 mamy najlepszą kadrę kierowniczą ze wszystkich szkoda tylko ze ci najlepsi zaczynają nas opuszczać- a naszemu dyrektorowi głównemu żaden nie dorówna -zajefajny facet Odpowiedz Link
czapeczkami Re: castorama krakowska 26.03.11, 14:50 co ty w nim widzisz, to ja nie wiem!! SKĄPIEC jeszcze troche to wszystkich nas zwolni i sam bedzie biegał miedzy pergola a budowlanką. Szkoda tylko ze dobrych pracownikow zwalnia, a tych co kombinuja i sciemniaja non stop to trzyma po chuj nie wiem. Odpowiedz Link
pieknysmokwawelski Re: castorama krakowska 13.03.11, 20:15 Cóż, zobaczymy jak bedzie w Zapowiada sie że załoga tam bedzie zaje....fajna, zwłaszcza na serwisie... Odpowiedz Link
rikitikitaka Re: castorama krakowska 15.03.11, 20:46 A ja ostatnio widziałam smoka wawelskiego - był brzydki i zionął ogniem nick reeeweeelaaacjaaa pozdrawiam Odpowiedz Link
czapeczkami Re: castorama krakowska 21.03.11, 14:31 smoków wawelskich to w brud w tej szczurołapce. A jeśli chodzi o dyrekcję szkoda tylko że tak szybko się zmienia. Odpowiedz Link
klusecasto Re: castorama krakowska 29.03.11, 23:50 wszystko działa na zasadzie kierownik mówi, że be pracownik to go dyrektor zwalnia, przecież ten koleś nie ma pojęcia kto i jak pracuje na jego sklepie Odpowiedz Link
czapeczkami Re: castorama krakowska 04.04.11, 15:47 masz racje u nas sie juz zaczelo na dziale, ale nie tylko u nas!! Odpowiedz Link
czapeczkami Re: castorama krakowska 24.08.11, 14:57 masz racje, dyrektor nawet nie wie jak co nie ktorzy maja na imie. zwolnieniami zajmuja sie kierownicy. tak jak u nas nasza kierowniczka i zastepczyni- wichura, hitrow, owad, mała miii i nie dlugo nastepne. powodzenia. i tak wiekszosc odejdzie sama bo maja dosyc tej nagonki na pracownikow. a najlepszy jest motyw ze wszyscy narzekaja na kasjerki , a one i tak wykonuja najgorsza prace w tej firmie. niech niektorzy sie zamienia i posiedza i wysluchaja wszystkich wkurzajacych klientow i co nie ktorych pracownikow ktorzy nawet nie potrafia odebrac telefonu i pomoc z danym asortymentem. to jest polityka firmy. zgnojic i wypierdolic! Odpowiedz Link
agentcasto007 Re: castorama krakowska 28.08.11, 09:16 Każda siedziała kiedyś na kasie , niektóre całkiem niedawno, dobrze wiedzą jak tam jest. Tylko im woda sodowa uderzyła do głowy i się pojebało w główkach , od malutkiej władzy. Bardziej się unoszą niż dyrektorzy. Żenada Odpowiedz Link
czapeczkami Re: castorama krakowska 29.08.11, 01:28 raczej uwazam ze woda gdzie indziej uderzyla!! ale to szczegól Odpowiedz Link
pieknysmokwawelski Re: castorama krakowska 19.04.11, 12:58 Na temat której Casto pisać??? Już są cztery... hihihi... Odpowiedz Link
jedenzmiliona Re: castorama krakowska 28.08.11, 09:26 Chłopcze. Tu nie jest mowa o Castoramie z Krakowa, tylko Casto w Warszawie na Al. Krakowskiej. Odpowiedz Link
xelectric Re: castorama krakowska 28.08.11, 20:04 pieknysmokwawelski napisał: > Na temat której Casto pisać??? Już są cztery... hihihi... koniecznie musisz czytać castopuls...byłbyś na bieżąco LOL Odpowiedz Link
castorobotwarszawa Re: castorama krakowska 12.02.12, 11:25 siema ziomki mam ostatnio troszke wolnego czasu wiec szukam info o mojej ukochanej firmie trafilem na forum sklepu w ktorym pracuje jakie bylo moje zaskoczenie gdy przeczytalem ze brak jest pomyslow o czym pisac tematow jest wiele np pogoda jaka jest kazdy widzi dyrekcja i kierownicy ze sa wspaniali kazdy wie klienci NAJWAZNIEJSI dziewczyny juz tutaj zgodnosci nie bedzie dla mnie numerem jeden jest Ania z elektrycznego prawdziwa rakieta czekam na Wasze propozycje Odpowiedz Link
castorobotwarszawa Re: castorama krakowska 14.02.12, 20:03 zdjec niestety nie posiadam musimy poczekac az wroci ze zwolnienia numer jeden dzialu reklamy poprosze go to trzasnie fajne fotki a propos troszke szkoda ze nie ma imprezy karnawalowej bylby dobry moment na zrobienie zdjec Odpowiedz Link
klusecasto Re: castorama krakowska 14.04.12, 13:01 ooooooooooo widzę, ze w moim byłym sklepie nic się ciekawego nie dzieje, musi być w tej firmie cudownie, że nikt nie pisze nic o debilnym pseudo dyrektorze i jego pięknych kierownikach opierdalaczach, a tak na marginesie jak tam podwyżki ludziska dostaliście chociaż te 50 zł jałmużny? Odpowiedz Link