Gość: aaaaaaaa IP: *.akk.net.pl 21.03.02, 13:07 jesli ktoś miał lub ma doświadczenia związane z BH jako pracodawcą, proszę o ich uzewnętrznienie. Dobry?Zły? Związane to jest z mozliwością podjęcia przeze mnie pracy w tej własnie firmie. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marecki26 Re: Bank Handlowy - proszę o opinie 21.03.02, 14:29 wiele zalezy od tego, o jakim dziale mowimy, w centrali czy oddziale itd. jezeli podasz jakies szczegoly, to w miare swoich mozliwosci postaram sie napisac cos na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaa Re: Bank Handlowy - proszę o opinie IP: *.akk.net.pl 21.03.02, 16:35 jest to oddział w jednym z większych miast Polski, obsługujący klientów korporacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
marecki26 Re: Bank Handlowy - proszę o opinie 29.03.02, 08:59 Gość portalu: aaaaaaa napisał(a): > jest to oddział w jednym z większych miast Polski, obsługujący klientów > korporacyjnych. sorry, ze nie odpowiadalem, ale tak to wlasnie jest z praca w bh. szczerze mowiac wiecej moglbym powiedziec o pracy w centrali, a jezeli chodzi o oddzialy to juz bardziej ogolnie. i tak bh w przypadku przestrzegania prawa pracy itd. wg mnie jest bez zarzutu. natomiast jezeli chodzi o sama atmosfere w pracy itp. to wszystko zalezy od bezposredniego przelozonego i wspolpracownikow. np. jest tak, ze w jednym dziale sa 3 zespoly zajmujace sie roznymi sektorami i praca w kazdym z nim jest bardzo rozna - wlasnie zaleznie od tego, kto jest szefem. ogolnie polecam, mi bh jako pracodawca bardzo odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Bank Handlowy - proszę o opinie IP: *.citicorp.com 28.03.02, 16:18 Nie ma już czegoś takiego BH !!! BH zostało kupione przez CITIBANK. O ile sie nie mylę to BH jest w trakcie zwolnień :) Odpowiedz Link Zgłoś
ochman Re: Bank Handlowy - proszę o opinie 28.03.02, 18:24 Gość portalu: XXX napisał(a): > Nie ma już czegoś takiego BH !!! BH zostało kupione > przez CITIBANK. O ile sie nie mylę to BH jest w trakcie > zwolnień :) alez jest - to City operuje teraz jako BH. A zwolnienia? sa zawsze przy przejeciu - trzeba pozbyc sie dublujacyk sie etetow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bh Re: Bank Handlowy - proszę o opinie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 19:52 w BH jest nadal platanina zwiazana z polaczeniem. A tak w ogole to wszystko podlega procedurom i "jursdykcji" citibanku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: velman Re: Bank Handlowy - proszę o opinie IP: 195.136.60.* 07.05.02, 13:59 Gość portalu: aaaaaaaa napisał(a): > jesli ktoś miał lub ma doświadczenia związane z BH jako pracodawcą, proszę o > ich uzewnętrznienie. Dobry?Zły? Związane to jest z mozliwością podjęcia przeze > mnie pracy w tej własnie firmie. Dziękuję. słyszałem, że obowiązującym modelem jest zostawanie po godzinach. CitiGroup tak właśnie postępuje - zrobiłeś wszystko przed 16.00? No to dalej, coś się zaraz znajdzie. Prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bhciti Re: Bank Handlowy - proszę o opinie IP: *.citicorp.com 07.05.02, 16:47 Gość portalu: velman napisał(a): > Gość portalu: aaaaaaaa napisał(a): > > > jesli ktoś miał lub ma doświadczenia związane z BH jako pracodawcą, proszę > o > > ich uzewnętrznienie. Dobry?Zły? Związane to jest z mozliwością podjęcia pr > zeze > > mnie pracy w tej własnie firmie. Dziękuję. > > słyszałem, że obowiązującym modelem jest zostawanie po godzinach. CitiGroup tak > > właśnie postępuje - zrobiłeś wszystko przed 16.00? No to dalej, coś się zaraz > znajdzie. Prawda to? wszystko zalezy. od dzialu, w ktorym pracujesz od szefa i jego stylu zarzadzania. jest w bh tyle roznych dzialow z tak roznymi podejsciami do pracy, ze jedni pracownicy klna na czym swiat stoi i odchodza, a inni mowia zyc nie umierac. wracajac do pytania - jezeli ktos skonczyl o 16.00, to zazwyczaj jeszcze ma ok. 1.5 godz. pracy, za ktory to czas pracodawca placi. (chociaz niektore dzialy koncza wlasie o 16.00). najczesciej jednak pracy jest na tyle duzo, ze pracuje sie nieco dluzej, niz wymagane 8 czy 9 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś