Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bank Handlowy - proszę o opinie

IP: *.akk.net.pl 21.03.02, 13:07
    jesli ktoś miał lub ma doświadczenia związane z BH jako pracodawcą, proszę o
    ich uzewnętrznienie. Dobry?Zły? Związane to jest z mozliwością podjęcia przeze
    mnie pracy w tej własnie firmie. Dziękuję.
    Obserwuj wątek
      • marecki26 Re: Bank Handlowy - proszę o opinie 21.03.02, 14:29
        wiele zalezy od tego, o jakim dziale mowimy, w centrali czy oddziale itd.
        jezeli podasz jakies szczegoly, to w miare swoich mozliwosci postaram sie
        napisac cos na ten temat.
        • Gość: aaaaaaa Re: Bank Handlowy - proszę o opinie IP: *.akk.net.pl 21.03.02, 16:35
          jest to oddział w jednym z większych miast Polski, obsługujący klientów
          korporacyjnych.
          • marecki26 Re: Bank Handlowy - proszę o opinie 29.03.02, 08:59
            Gość portalu: aaaaaaa napisał(a):

> jest to oddział w jednym z większych miast Polski, obsługujący klientów
            > korporacyjnych.

sorry, ze nie odpowiadalem, ale tak to wlasnie jest z praca w bh.
            szczerze mowiac wiecej moglbym powiedziec o pracy w centrali, a jezeli chodzi o
            oddzialy to juz bardziej ogolnie.
            i tak bh w przypadku przestrzegania prawa pracy itd. wg mnie jest bez zarzutu.
            natomiast jezeli chodzi o sama atmosfere w pracy itp. to wszystko zalezy od
            bezposredniego przelozonego i wspolpracownikow. np. jest tak, ze w jednym dziale
            sa 3 zespoly zajmujace sie roznymi sektorami i praca w kazdym z nim jest bardzo
            rozna - wlasnie zaleznie od tego, kto jest szefem.
            ogolnie polecam, mi bh jako pracodawca bardzo odpowiada.

• Gość: XXX Re: Bank Handlowy - proszę o opinie IP: *.citicorp.com 28.03.02, 16:18
        Nie ma już czegoś takiego BH !!! BH zostało kupione przez CITIBANK. O ile sie nie mylę to BH jest w trakcie
        zwolnień :)
        • ochman Re: Bank Handlowy - proszę o opinie 28.03.02, 18:24
          Gość portalu: XXX napisał(a):

> Nie ma już czegoś takiego BH !!! BH zostało kupione
          > przez CITIBANK. O ile sie nie mylę to BH jest w trakcie
          > zwolnień :)

alez jest - to City operuje teraz jako BH. A zwolnienia?
          sa zawsze przy przejeciu - trzeba pozbyc sie dublujacyk
          sie etetow
      • Gość: bh Re: Bank Handlowy - proszę o opinie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 19:52
        w BH jest nadal platanina zwiazana z polaczeniem. A tak w ogole to wszystko
        podlega procedurom i "jursdykcji" citibanku.
      • Gość: velman Re: Bank Handlowy - proszę o opinie IP: 195.136.60.* 07.05.02, 13:59
        Gość portalu: aaaaaaaa napisał(a):

> jesli ktoś miał lub ma doświadczenia związane z BH jako pracodawcą, proszę o
        > ich uzewnętrznienie. Dobry?Zły? Związane to jest z mozliwością podjęcia przeze
        > mnie pracy w tej własnie firmie. Dziękuję.

słyszałem, że obowiązującym modelem jest zostawanie po godzinach. CitiGroup tak
        właśnie postępuje - zrobiłeś wszystko przed 16.00? No to dalej, coś się zaraz
        znajdzie. Prawda to?
        • Gość: bhciti Re: Bank Handlowy - proszę o opinie IP: *.citicorp.com 07.05.02, 16:47
          Gość portalu: velman napisał(a):

> Gość portalu: aaaaaaaa napisał(a):
          >
          > > jesli ktoś miał lub ma doświadczenia związane z BH jako pracodawcą, proszę
          > o
          > > ich uzewnętrznienie. Dobry?Zły? Związane to jest z mozliwością podjęcia pr
          > zeze
          > > mnie pracy w tej własnie firmie. Dziękuję.
          >
          > słyszałem, że obowiązującym modelem jest zostawanie po godzinach. CitiGroup tak
          >
          > właśnie postępuje - zrobiłeś wszystko przed 16.00? No to dalej, coś się zaraz
          > znajdzie. Prawda to?

wszystko zalezy. od dzialu, w ktorym pracujesz od szefa i jego stylu zarzadzania.
          jest w bh tyle roznych dzialow z tak roznymi podejsciami do pracy, ze jedni
          pracownicy klna na czym swiat stoi i odchodza, a inni mowia zyc nie umierac.

wracajac do pytania - jezeli ktos skonczyl o 16.00, to zazwyczaj jeszcze ma ok.
          1.5 godz. pracy, za ktory to czas pracodawca placi. (chociaz niektore dzialy
          koncza wlasie o 16.00). najczesciej jednak pracy jest na tyle duzo, ze pracuje
          sie nieco dluzej, niz wymagane 8 czy 9 godzin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka