Gość: rowka IP: *.chello.pl 26.07.04, 00:47 W IBM Polska (tak, tak wcale nie polska firma) wypowiedzenie - przychodzi ochroniarz na openspace, kartonik i po lunchu jstem out. Ale zapłacili za 6 miesięcy .Dranie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bopin openspace po lunchu 29.07.04, 14:57 załatwili cie kultura, nie możesz narzekać, gdybyś wiedział jak ludzi robią w bambuko w innych firmach. Ale, ale, może miałeś problemy z językiem polskim i dlatego, po tym lunchu na openspacu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha open space IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.08.04, 22:07 Nie lubię slangu angielskopodobnego, ale w tym przypadku a) wypowiedź jest nieoficjalna b) kto choć raz widział open space, wie, o co chodzi. A co miała dziewczyna napisać - "przychodzi pracownik firmy ochroniarskiej do dużej sali, w której pracuje wiele osób (jednak ich biurka rozdzielone są między sobą specjalnymi przegródkami, niesięgającymi sufitu i nie w pełni dźwiękoszczelnymi; jest to jedyne pomieszczenie, w którym pracują osoby zatrudnione w naszej firmie, poza kierownikami), i po posiłku południowym, czymś pośrednim między drugim śniadaniem a obiadem, ponieważ niektórzy pożywiają się kanapkami przyniesionymi z domu, inni natomiast udają się do okolicznych restauracji i barów, żeby zjeść dania gorące, jakkolwiek nadal formalnie jestem zatrudniona, to jednak w praktyce już nie pracuję"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniuch102 dranie ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.04, 23:39 oto pytanie. Kasa za pół roku to całkiem całkiem. A nie było to czasem zwolnienie grupowe? leniuch.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowka Re: IBM POLSKA i Zwolnienia IP: *.chello.pl 01.08.04, 02:25 Nie , prezes narobił gnoju a ja wystąpiłem jako kozioł ofiarny. Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: IBM POLSKA i Zwolnienia 01.12.04, 16:56 Nie jest tak tragicznie - masz pół roku na szukanie nowej pracy żyjąc z tej odprawy. Odpowiedz Link Zgłoś