Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zwrot podatku w 7 dni - Holandia

10.05.13, 00:54
    Ekspresowy zwrot podatku z Holadnii. Tylko 7 dni.
    Obserwuj wątek
      • zakamuflowany_niemiec Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia QuickTax.pl 10.05.13, 01:03
        QuickTax.pl zwrot podatku w 7 dni
        • maciekww Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia QuickTax.pl 06.03.14, 14:52
          Znacie może jakąś stronę dzięki której można dostac zwrot Podatku za pracę np. w Holandii ;p ?
          • maslana_23 Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia QuickTax.pl 06.03.14, 15:11
            Znacie ;) Rzuć okiem np. TUTAJ. Ja zawsze polecam znajomym Euro-Tax.pl. Są rzetelni, profesjonalni, oferują zawsze aktualne informacje o statusie sprawy danego klienta, można ich też łapać praktycznie całodobowo na Facebooku. No i nie ma ściemy - mówią, skąd się biorą opóźnienia etc.

Pozdrawiam :)
          • Gość: Marcin Doradca Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia QuickTax.pl IP: 78.9.103.* 12.05.14, 09:24
            Witaj,

Nasza firma zajmuje się zwrotem podatku między innymi z Holandii.
            Jakich dokumentów potrzebujesz? Ile trzeba czekać na zwrot? Na wszystkie pytania odpowiedzą nasi konsultanci!

Sprawdź nas: www.euro-tax.pl

Marcin Doradca Online,
            Euro-Tax.pl
            • Gość: retax Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia QuickTax.pl IP: *.hellnet.pl 12.05.14, 11:11
              Wasza firma zjebala rynek wpisując bzdury w styczniu, ale to wasz problem. Moze zniknięcie z rynku :)
      • marcin_doradca Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia 25.05.13, 00:38
        Witam,

zapraszam do zapoznania się z ofertą Euro-tax.pl
        Już od bardzo długiego czasu oferujemy dodatkową usługę pozwalającą rozliczyć się z podatku zagranicznego z Wielkiej Brytanii i Holandii w terminie 7 dni.

Szczegóły do znalezienia na naszej stronie internetowej.

Pozdrawiam,
        • marcin_doradca Opóźnienia w Urzędzie Holenderskim 21.08.13, 20:32
          Opóźnienia w Urzędzie Holenderskim.

Z informacji uzyskanych z Belastingsdienst, z działu zajmującego się procedurami skarbowymi w Holandii wynika, że w tym roku nie wszystkie deklaracje 2012 zostaną rozpatrzone na czas. Poniżej przedstawiamy wypowiedź jednego z przedstawicieli urzędu skarbowego:

„Dziś otrzymaliśmy informacje, że część osób, które złożyły swoje deklaracje podatkowe 2012 do 01.04.2013 nie otrzymało decyzji do 01.07.2013. Sprawdzamy ten problem i postaramy się go możliwie szybko rozwiązać. Nie ma możliwości wysłania nowej deklaracji podatkowej i otrzymania decyzji wstępnej. Proszę poinformować klientów, że rozwiązanie tego problemu zajmie trochę czasu. Każdy otrzyma decyzję w sprawie swojej deklaracji podatkowej, natomiast nie wiemy kiedy to nastąpi.”

Jeśli zechcieliby Państwo potwierdzić powyższe informacje podajemy nr telefonu pod którym można skontaktować się z urzędem skarbowym Belastingdienst pod numerem 0031 555 385 385.

Pozdrawiam,
      • zakamuflowany_niemiec Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia 17.08.13, 23:28
        7 dni kalendarzowych, zakladajac ze Klient nie posiada zadluzenia w Belastingdienst
        quicktax.pl lub taxme.pl
        • olawaczynska Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia 19.02.14, 18:54
          w sprawie zwrotu podatków lub korekt do lat poprzednich polecam firmę zwrotpodatku.eu dobry kontakt i duża skuteczność
          • Gość: Romek007 Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia IP: *.securitykiss.com 22.02.14, 19:00
            Słyszałem o zwrotpodatku w miare dobre opinie. Jednak warto poczytac opinie roznych firm zanim człowiek się zdecyduje
          • Gość: kaminos Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 17:19
            polecam również. firma szybko mnie rozliczyła, po 3miesiacach miałem już pieniążki na koncie ze zwrotu
      • maslana_23 Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia 20.02.14, 16:44
        A tak z innej beczki: wiecie, że rozpoczyna się sezon rozliczeń podatku za pracę w Holandii i ubezpieczenia Zorgtoeslag?

Moi znajomi powiedzieli, że wypatrzyli fajną, korzystną ofertę w Euro-Tax.pl. Mówią, że jest możliwość wyliczenia od razu kwoty podatku i ubezpieczenia do zwrotu, a to wszystko za darmo podczas rozmowy z konsultantem. Myślę, że warto rzucić na to okiem.
        • Gość: zdzicho Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia IP: 84.241.208.* 20.02.14, 19:59
          Korzystna to ona nigdy nie byla, euro-tax to dla glypich albo bogatych
      • Gość: bikenn Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.14, 22:29
        ja rozliczma sie z EU Service - są bardzo szybcy i profeska pełna :)
        • Gość: Ramon Cortes Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia IP: *.adsl.online.nl 22.02.14, 23:00
          szypcy i wsciekli...
          pewnie czekaja na program do rolziczenia, ktory bedzie dopiero na poczatku marca.
          Szybko biora kase :)
          • maslana_23 Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia 24.02.14, 12:52
            Gość portalu: Ramon Cortes napisał(a):

> szypcy i wsciekli...
            > pewnie czekaja na program do rolziczenia, ktory bedzie dopiero na poczatku marc
            > a.
            > Szybko biora kase :)

W Holandii sprawy teraz nieco się skomplikowały. Tamtejsi urzędnicy rozpatrują bardzo wnikliwie każdy wniosek o zwrot podatku, co sprawia, ze takie sprawy mogą trwać miesiącami. Dlatego warto mieć to na uwadze wybierając firmę, której chcemy powierzyć odzyskanie podatku za pracę w Kraju Tulipanów.

Ja ze swojej strony mogę polecić Euro-Tax.pl. Polecam tę firmę od lat. Oni nie biorą z góry żadnych pieniędzy. Uczciwie szacują zwrot i jeśli wychodzi, że klient na zwrot nie ma co liczyć, informują o tym. Także polecam serdecznie :)
            • Gość: Jeroen Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia IP: *.kpn.net 26.02.14, 20:59
              ? nic sie nie skomplikowalo, jest po staremu; zawsze sprawdzali i beda sprawdzac
        • Gość: herina Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.14, 17:29
          ile czekasz z eu service?:) ja wlasnie zlozylam wszytskie formalnsoci:)
          • Gość: novotel Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia IP: 212.69.68.* 30.03.14, 17:57
            Co z tego, w wiekszosc przypadkow wychodzi 0 lub doplata. Nie bardzo sie jest do czego spieszyc
          • majkowskibartlomiej Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia 30.03.14, 22:17
            czekac bedziesz okolo 3-4 miesiace. czyli całkiem szybko, ale co z tego, skoro te zwroty sa teraz nizsze. eu service zaproponowalo nizsza oplate, ale... gdzie te czasy, gdy ze zwrotu byla pensyjka
      • Gość: franek Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia IP: 84.241.211.* 31.03.14, 09:29
        Slaba reklama... dotycza kazdego niezameldowanego w NL Polaka, chyba ze pracowales od 0101 do 3112
        • marcinborek11 Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia 31.03.14, 11:52
          No niestety, zwroty w tym roku są dramatycznie niskie. Eu service wyliczyło mi ok. 150 euro, gdzie te czasy, gdy zwrot był ładną pensją...
      • Gość: jozef dyrman Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia IP: 84.241.211.* 31.03.14, 15:38
        Wyglada to tak, ze liczba dni pracy przykladowo 225 dni dzieli sie przez 360 czyli 225/360* kortingi arbeidskorting in algemene heffingskorting dlatego takie g... wychodz - dodatkowo nie wiadomo czy rzeczywiscie bedzie taka wykladnia Bdienst

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka