zakamuflowany_niemiec 10.05.13, 00:54 Ekspresowy zwrot podatku z Holadnii. Tylko 7 dni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zakamuflowany_niemiec Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia QuickTax.pl 10.05.13, 01:03 QuickTax.pl zwrot podatku w 7 dni Odpowiedz Link Zgłoś
maciekww Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia QuickTax.pl 06.03.14, 14:52 Znacie może jakąś stronę dzięki której można dostac zwrot Podatku za pracę np. w Holandii ;p ? Odpowiedz Link Zgłoś
maslana_23 Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia QuickTax.pl 06.03.14, 15:11 Znacie ;) Rzuć okiem np. TUTAJ. Ja zawsze polecam znajomym Euro-Tax.pl. Są rzetelni, profesjonalni, oferują zawsze aktualne informacje o statusie sprawy danego klienta, można ich też łapać praktycznie całodobowo na Facebooku. No i nie ma ściemy - mówią, skąd się biorą opóźnienia etc. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Doradca Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia QuickTax.pl IP: 78.9.103.* 12.05.14, 09:24 Witaj, Nasza firma zajmuje się zwrotem podatku między innymi z Holandii. Jakich dokumentów potrzebujesz? Ile trzeba czekać na zwrot? Na wszystkie pytania odpowiedzą nasi konsultanci! Sprawdź nas: www.euro-tax.pl Marcin Doradca Online, Euro-Tax.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retax Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia QuickTax.pl IP: *.hellnet.pl 12.05.14, 11:11 Wasza firma zjebala rynek wpisując bzdury w styczniu, ale to wasz problem. Moze zniknięcie z rynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_doradca Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia 25.05.13, 00:38 Witam, zapraszam do zapoznania się z ofertą Euro-tax.pl Już od bardzo długiego czasu oferujemy dodatkową usługę pozwalającą rozliczyć się z podatku zagranicznego z Wielkiej Brytanii i Holandii w terminie 7 dni. Szczegóły do znalezienia na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_doradca Opóźnienia w Urzędzie Holenderskim 21.08.13, 20:32 Opóźnienia w Urzędzie Holenderskim. Z informacji uzyskanych z Belastingsdienst, z działu zajmującego się procedurami skarbowymi w Holandii wynika, że w tym roku nie wszystkie deklaracje 2012 zostaną rozpatrzone na czas. Poniżej przedstawiamy wypowiedź jednego z przedstawicieli urzędu skarbowego: „Dziś otrzymaliśmy informacje, że część osób, które złożyły swoje deklaracje podatkowe 2012 do 01.04.2013 nie otrzymało decyzji do 01.07.2013. Sprawdzamy ten problem i postaramy się go możliwie szybko rozwiązać. Nie ma możliwości wysłania nowej deklaracji podatkowej i otrzymania decyzji wstępnej. Proszę poinformować klientów, że rozwiązanie tego problemu zajmie trochę czasu. Każdy otrzyma decyzję w sprawie swojej deklaracji podatkowej, natomiast nie wiemy kiedy to nastąpi.” Jeśli zechcieliby Państwo potwierdzić powyższe informacje podajemy nr telefonu pod którym można skontaktować się z urzędem skarbowym Belastingdienst pod numerem 0031 555 385 385. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
zakamuflowany_niemiec Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia 17.08.13, 23:28 7 dni kalendarzowych, zakladajac ze Klient nie posiada zadluzenia w Belastingdienst quicktax.pl lub taxme.pl Odpowiedz Link Zgłoś
olawaczynska Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia 19.02.14, 18:54 w sprawie zwrotu podatków lub korekt do lat poprzednich polecam firmę zwrotpodatku.eu dobry kontakt i duża skuteczność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek007 Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia IP: *.securitykiss.com 22.02.14, 19:00 Słyszałem o zwrotpodatku w miare dobre opinie. Jednak warto poczytac opinie roznych firm zanim człowiek się zdecyduje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaminos Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 17:19 polecam również. firma szybko mnie rozliczyła, po 3miesiacach miałem już pieniążki na koncie ze zwrotu Odpowiedz Link Zgłoś
maslana_23 Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia 20.02.14, 16:44 A tak z innej beczki: wiecie, że rozpoczyna się sezon rozliczeń podatku za pracę w Holandii i ubezpieczenia Zorgtoeslag? Moi znajomi powiedzieli, że wypatrzyli fajną, korzystną ofertę w Euro-Tax.pl. Mówią, że jest możliwość wyliczenia od razu kwoty podatku i ubezpieczenia do zwrotu, a to wszystko za darmo podczas rozmowy z konsultantem. Myślę, że warto rzucić na to okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicho Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia IP: 84.241.208.* 20.02.14, 19:59 Korzystna to ona nigdy nie byla, euro-tax to dla glypich albo bogatych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bikenn Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.14, 22:29 ja rozliczma sie z EU Service - są bardzo szybcy i profeska pełna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Cortes Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia IP: *.adsl.online.nl 22.02.14, 23:00 szypcy i wsciekli... pewnie czekaja na program do rolziczenia, ktory bedzie dopiero na poczatku marca. Szybko biora kase :) Odpowiedz Link Zgłoś
maslana_23 Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia 24.02.14, 12:52 Gość portalu: Ramon Cortes napisał(a): > szypcy i wsciekli... > pewnie czekaja na program do rolziczenia, ktory bedzie dopiero na poczatku marc > a. > Szybko biora kase :) W Holandii sprawy teraz nieco się skomplikowały. Tamtejsi urzędnicy rozpatrują bardzo wnikliwie każdy wniosek o zwrot podatku, co sprawia, ze takie sprawy mogą trwać miesiącami. Dlatego warto mieć to na uwadze wybierając firmę, której chcemy powierzyć odzyskanie podatku za pracę w Kraju Tulipanów. Ja ze swojej strony mogę polecić Euro-Tax.pl. Polecam tę firmę od lat. Oni nie biorą z góry żadnych pieniędzy. Uczciwie szacują zwrot i jeśli wychodzi, że klient na zwrot nie ma co liczyć, informują o tym. Także polecam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeroen Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia IP: *.kpn.net 26.02.14, 20:59 ? nic sie nie skomplikowalo, jest po staremu; zawsze sprawdzali i beda sprawdzac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herina Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.14, 17:29 ile czekasz z eu service?:) ja wlasnie zlozylam wszytskie formalnsoci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novotel Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia IP: 212.69.68.* 30.03.14, 17:57 Co z tego, w wiekszosc przypadkow wychodzi 0 lub doplata. Nie bardzo sie jest do czego spieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
majkowskibartlomiej Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia 30.03.14, 22:17 czekac bedziesz okolo 3-4 miesiace. czyli całkiem szybko, ale co z tego, skoro te zwroty sa teraz nizsze. eu service zaproponowalo nizsza oplate, ale... gdzie te czasy, gdy ze zwrotu byla pensyjka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia IP: 84.241.211.* 31.03.14, 09:29 Slaba reklama... dotycza kazdego niezameldowanego w NL Polaka, chyba ze pracowales od 0101 do 3112 Odpowiedz Link Zgłoś
marcinborek11 Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia 31.03.14, 11:52 No niestety, zwroty w tym roku są dramatycznie niskie. Eu service wyliczyło mi ok. 150 euro, gdzie te czasy, gdy zwrot był ładną pensją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozef dyrman Re: Zwrot podatku w 7 dni - Holandia IP: 84.241.211.* 31.03.14, 15:38 Wyglada to tak, ze liczba dni pracy przykladowo 225 dni dzieli sie przez 360 czyli 225/360* kortingi arbeidskorting in algemene heffingskorting dlatego takie g... wychodz - dodatkowo nie wiadomo czy rzeczywiscie bedzie taka wykladnia Bdienst Odpowiedz Link Zgłoś