Gość: Ala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 18:47 Nie mam duzego doswiadczenia w tym zawodzie i chcialam sie was zapytac chodzi mi głownie o Gorny Slask , jakie firmy polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adek Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 23:00 Mpo Policja Zomo SM Ormo Spolem GS :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassa Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 06:31 Adek - dałeś po jajach a tu dziewczę poważnie pyta :-)))) bidula - nie wie , gdzie tu napisać i gdzie już na nią czekają w tych dobrych firmach oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 08:48 No Kassa i potem takie ludki sie jakoś dostaja do tej wymarzoenj pracy Pózniej jakimś cudem scieżka kariery im sie rozwija Jeszcze większym cudem lądują gdzieś u góry .... ..... i potem takie patfjany co nie wiedzą czego chcą i niby jak firma jest dobra a jaka nie , co ich nie stac n zadanie konkretnego pytania , rozdają karty gdzieś u góry. Wystawiam im moją nagą , owłosioną dupę prosto w twarz. Troche ambicji ludzie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 19:27 Gość portalu: Adek napisał(a): > Wystawiam im moją nagą , owłosioną dupę prosto w twarz. > Troche ambicji ludzie Troche wiecej kultury ludzie Jeśli ktoś zadał twoim zdaniem głupie pytanie to mogłes je zignorować, a nie zaraz kogoś obrażać wielki cwaniaku z bańką w nosie nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weteran Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 12:49 Nie polecam firm branzy tytoniowej jeden wielki zap**** i chca z czlowieka zrobic poddanego.To samo jest w branzy FMCG ale nie we wszystkich firmach.Nie polecam generalnie wielkich potentatow rynkowych.Lepiej pracowac w malej firemce gdzie pracuje gora 20 PH.Powodzenia.Aha jeszcze jedno nie polecam Zakladow Miesnych DUDA z Sosnowca dyrektor handlowy tej firmy jest leszczem i z nim nie da sie pracowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 28.07.04, 15:20 szlachetne zdrowie ..... duda bis? czy duda? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:44 Weteran dzieki za wskazowki , Adek a z Toba nie chciałabym pracowac , Ty chyba lubisz ludzią nogi podkładac aby lizac dupe u gory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:46 Sorki za błąd ..Tym u góry:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassa Re: Ala IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 06:19 nie znasz Adka , to sie nie wypowiadaj w tej kwestii ja go znam i wiem ,że równy gość jest i wiele od niego możesz sie dowiedzieć o rynku - gość w firmie "auto+komóra" żyje od lat, może coś mu akurat leży na wątrobie i tyle, a jeśli chodzi o błąd to był jeszcze jeden powaaaażny "ludziom" kochana piszemy a gdzie jest dobrze na rynku , a gdzie nie - trudno powiedzieć - to zależy od bezp.przełożonych , to oni tworzą atmosferę pracy, często w jednej firmie ludziom w Katowicach pracuje się fatalnie , a w Bytomiu np.super , bo mają innego szefa regionu, ph dzisiaj ma wszedzie ciężko szczególnie w FMCG, naciski na sprzedaż są odgórne i jak sobie nie radzisz z planami - pojawia się kolejne ogłoszenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Ala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 18:03 :-))) fakt troche juz przeszedłem w fachu na szczescie pierwsze szczeble drabinki juz za sobą pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 18:02 żle sformułowałas pytanko stąd te moje odpowiedzi jak moge pomoc to pisz adek28@gazeta.pl pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 18:26 Ok to rozejm zawarty:) Jestes z gornego ślaska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 18:38 owszem pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermiona Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.crowley.pl 31.07.04, 22:54 choć z Dolnego nie jestem a z Wawy to troche o PH wiem.. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma... To nie lata 90 gdzie każdy PH był na wagę złota a panie w sklepach szalały na Twoim punkcie skąd kolwiek byś była a w swojej firmie byłaś numer jeden ...Teraz jesteś Repem od najgorszej roboty.Namęczyć się trzeba szalenie po 1 pod względem jazdy autem a po 2 z paniami w sklepach wystrczy mieć dwie zołzy i szlag człowieka trafia. Z drugiej strony pracując jako PH masz niezłą szkołe życia bo tak na prawde liczysz sama za siebie jak Ty nie sprzedaż to sprzeda konkurencja dlatego kreatywność ćwiczysz sobie perfekt... Z mojego punktu widzenia lepiej wylądować w firmach numer 1 w polsce. Lepiej być żołnierzem w najlepszej armii niż generałej w najgorszej. Żle jest jak trafisz na firme gdzie mozesz sie bezkarnie obijać....bo to odbije Ci się pozniej w razie awansu do innej firmy lub gdy zmienisz prace na taka gdzie bedzie niezły zapierr.....l:/dlatego warto skakać na głęboką wodę a doświadczenie w najlepszych firmach robi ogromne wrażenie...:) Tyle ode mnie:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś