Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca jako Przedstawiciel Handlowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 18:47

Nie mam duzego doswiadczenia w tym zawodzie i chcialam sie was zapytac
    chodzi mi głownie o Gorny Slask , jakie firmy polecacie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Adek Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 23:00
        Mpo
        Policja
        Zomo
        SM
        Ormo
        Spolem
        GS
        :-))
        • Gość: kassa Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 06:31
          Adek - dałeś po jajach
          a tu dziewczę poważnie pyta :-))))
          bidula - nie wie , gdzie tu napisać i gdzie już na nią czekają
          w tych dobrych firmach oczywiście
          • Gość: Adek Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 08:48
            No Kassa i potem takie ludki sie jakoś dostaja do tej wymarzoenj pracy
            Pózniej jakimś cudem scieżka kariery im sie rozwija
            Jeszcze większym cudem lądują gdzieś u góry ....
            .....
            i potem takie patfjany co nie wiedzą czego chcą i niby jak firma jest dobra a
            jaka nie , co ich nie stac n zadanie konkretnego pytania , rozdają karty gdzieś
            u góry.

Wystawiam im moją nagą , owłosioną dupę prosto w twarz.
            Troche ambicji ludzie
            pzdr
            • Gość: Krzysiek Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 19:27
              Gość portalu: Adek napisał(a):

> Wystawiam im moją nagą , owłosioną dupę prosto w twarz.
              > Troche ambicji ludzie

Troche wiecej kultury ludzie
              Jeśli ktoś zadał twoim zdaniem głupie pytanie to mogłes je zignorować, a nie
              zaraz kogoś obrażać wielki cwaniaku z bańką w nosie

nie pozdrawiam
      • Gość: Weteran Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 12:49
        Nie polecam firm branzy tytoniowej jeden wielki zap**** i chca z czlowieka zrobic poddanego.To samo jest w branzy FMCG ale nie we wszystkich firmach.Nie polecam generalnie wielkich potentatow rynkowych.Lepiej pracowac w malej firemce gdzie pracuje gora 20 PH.Powodzenia.Aha jeszcze jedno nie polecam Zakladow Miesnych DUDA z Sosnowca dyrektor handlowy tej firmy jest leszczem i z nim nie da sie pracowac...
        • Gość: Adek Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 28.07.04, 15:20
          szlachetne zdrowie .....
          duda bis?
          czy duda?
          pzdr
      • Gość: Ala Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:44

Weteran dzieki za wskazowki , Adek a z Toba nie chciałabym pracowac , Ty
        chyba lubisz ludzią nogi podkładac aby lizac dupe u gory.
        • Gość: Ala Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:46

Sorki za błąd ..Tym u góry:)
          • Gość: kassa Re: Ala IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 06:19
            nie znasz Adka , to sie nie wypowiadaj w tej kwestii
            ja go znam i wiem ,że równy gość jest i wiele od niego możesz sie dowiedzieć o
            rynku - gość w firmie "auto+komóra" żyje od lat,
            może coś mu akurat leży na wątrobie i tyle,

a jeśli chodzi o błąd to był jeszcze jeden powaaaażny
            "ludziom" kochana piszemy

a gdzie jest dobrze na rynku , a gdzie nie - trudno powiedzieć -
            to zależy od bezp.przełożonych , to oni tworzą atmosferę pracy,
            często w jednej firmie ludziom w Katowicach pracuje się fatalnie ,
            a w Bytomiu np.super , bo mają innego szefa regionu,
            ph dzisiaj ma wszedzie ciężko szczególnie w FMCG,
            naciski na sprzedaż są odgórne i jak sobie nie radzisz z planami -
            pojawia się kolejne ogłoszenie
            • Gość: Adek Re: Ala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 18:03
              :-)))

fakt troche juz przeszedłem w fachu

na szczescie pierwsze szczeble drabinki juz za sobą
              pzdr
          • Gość: Adek Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 18:02
            żle sformułowałas pytanko stąd te moje odpowiedzi

jak moge pomoc to pisz
            adek28@gazeta.pl

pzdr
            • Gość: Ala Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 18:26
              Ok to rozejm zawarty:)
              Jestes z gornego ślaska?
              • Gość: Adek Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 18:38
                owszem
                pzdr
                • Gość: Hermiona Re: Praca jako Przedstawiciel Handlowy IP: *.crowley.pl 31.07.04, 22:54
                  choć z Dolnego nie jestem a z Wawy to troche o PH wiem..
                  Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma...
                  To nie lata 90 gdzie każdy PH był na wagę złota a panie w sklepach szalały na
                  Twoim punkcie skąd kolwiek byś była a w swojej firmie byłaś numer
                  jeden ...Teraz jesteś Repem od najgorszej roboty.Namęczyć się trzeba szalenie
                  po 1 pod względem jazdy autem a po 2 z paniami w sklepach wystrczy mieć dwie
                  zołzy i szlag człowieka trafia. Z drugiej strony pracując jako PH masz niezłą
                  szkołe życia bo tak na prawde liczysz sama za siebie jak Ty nie sprzedaż to
                  sprzeda konkurencja dlatego kreatywność ćwiczysz sobie perfekt...
                  Z mojego punktu widzenia lepiej wylądować w firmach numer 1 w polsce. Lepiej
                  być żołnierzem w najlepszej armii niż generałej w najgorszej.
                  Żle jest jak trafisz na firme gdzie mozesz sie bezkarnie obijać....bo to odbije
                  Ci się pozniej w razie awansu do innej firmy lub gdy zmienisz prace na taka
                  gdzie bedzie niezły zapierr.....l:/dlatego warto skakać na głęboką wodę a
                  doświadczenie w najlepszych firmach robi ogromne wrażenie...:)
                  Tyle ode mnie:)
                  Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka