Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bądź widoczny w sieci. To się opłaca

07.06.13, 09:01
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • sondziarz Hmm, wpisałem swoje imię i nazwisko... 07.06.13, 09:35
        ...i wyskoczył prawnik, dwóch lekarzy, radny i właściciele jakichś średnich firm. Ciężko będzie się wypozycjonować, a wszystkie wpisy na Twarzoksiążce robię non-public. Jedynie profil na goldenlajnie zostaje i nawet jakieś tam oferty były, ale pochodziły od takich co to do wszystkich piszą licząc chyba na frajerów, którzy im do bazy CV dadzą.
        W skrócie: pierd..enie o Szopenie.
      • Gość: azxc Bądź widoczny w sieci. To się opłaca IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.13, 13:14
        Zgadzam się z tym, że warto mieć profil w sieci. Średnio jedną ofertę dostaję od rekrutera (nie od automatu!).

Tylko trzeba mieć odpowiednie doświadczenie i kwalifikację oraz dobrą branżę.
      • Gość: czxcczzxczzxc komu sie opłaca ? chyba agencjom pracy i HRom IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.13, 13:37
        w minimalizowaniu kosztow dotarcia do frajerów

globalnie się NIE OPŁACA
        powtarzam w GLOBALNYM interesie który przełoży się na lokalne indywidualne wasze interesy każdego jebanego leminga jest nie mieć profilu w sieci

dlaczego ?
        już tłumaczę
        mając gigantyczną darmową bazę danych frajerów gotowych do pracy i skatalogowanych można wam w każdej chwili dać kopa w dupę jak bedziecie fikać o podwyżkę - za darmo statystyki ilu i jakich speców jest na rynku

gdyby fachowca trzeba było szukać mozolnie, to dwa razy by się zastanowili czy warto pozbywać sie pracownika

ale wy tego tępe żuczki z mentalnością niewolnika nie pojmiecie - przyzwyczajeni jesteście, żeby wam sr... na głowę i wami pomiatać, więc zeżrecie każde j*bane gó... opakowane w kolorową stronkę www i działając na zwoją szkodę będziecie tak podskakiwac jak pajacyki w rytm dyktowanej przez korporacje muzyczki

• tomeczek_44 Bądź widoczny w sieci. To się opłaca 07.06.13, 16:48
        "W wyszukiwarkę internetową wpisz swoje imię i nazwisko. Informacje, które pokażą się jako pierwsze, to Twoja wizytówka w sieci. To samo zobaczy rekruter lub pracodawca, "

Wpisałem. Nie ma mnie.
        I, w kontekście ostatniego cytowanego wyżej zdania, nawet nie bardzo mnie to martwi. :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka