Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pentor - ankieter

04.08.04, 14:06
    Witam !
    Mam pytanie dotyczące Pentora, czy ktoś pracujący tam jako ankieter mógłby
    coś o tej pracy opowiedzieć? Czekam już kilka tygodni na wiadomość o
    szkoleniu, umowę podpisałam i nic. Czy zawsze tak jest? To trochę irytujące.
    Pozdrawiam
    Ola
    Obserwuj wątek
      • oltynka1 Re: Pentor - ankieter 04.08.04, 18:49
        Hej, nikt nic nie wie ? :(
        • tagosia Re: Pentor - ankieter 05.08.04, 08:28
          Witam
          To jest normalne w firmach badawczych, maja Cie w swojej bazie i kiedy robia
          jakies badania na Twoim terenie to kontaktuja sie z Toba. Ale nie zaszkodzi
          zadzwonic tam i sie przypomniec.Pozdrawiam
      • Gość: monika ASDFGHJ IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.04, 21:44
        Cześć!
        Ja też chciałabym pracować w Pentorze, czy mogłabyś mi powiedzieć jak się z
        nimi skontaktować?
        m.olejarczyk@op.pl
        • Gość: Ollka Re: ASDFGHJ IP: *.cidernet.pl / 80.48.249.* 31.08.04, 07:43
          Chcialam wyslac ci na ten temat na priv ale nie chce mi wyslac .....
        • Gość: Ollka Re: ASDFGHJ IP: *.cidernet.pl / 80.48.249.* 31.08.04, 07:44
          Wysłalam
      • Gość: ckw Re: Pentor - ankieter IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 11:30
        Moj znajomy wlasnie za miesiac na wlasne zyczenie wypada z Pentora. Nie wiem na
        ile byla to prawda,ale opisywal mi ze praca tam to gnoj, ciagle podkladanie
        sobie swini. Bedziesz ankieterem, i tak zostanie-to jest dobre podobno jako
        praca dodatkowa, np dla nauczycieli, studentow. Nie mysl,ze cie dopuszcza do
        fokusa (nawet po szkoleniu), bo ten robia sobie tylko szefowie, i to nawet
        przyjezdzaja z roznych oddzialow Pentora.No ale nic dziwnego, za przeprowadzenie
        fokusa firmy porzadnie placa.
        Tak jak ktos napisal, maja twoje namiary i jak beda cie potrzebowac to wezma.
        Zrobisz ankiety/wywiady na podstawie umowy o dzielo.Mozliwe, ze bedziesz miec
        szkolenie, np w zwiazku z kodeksem ESOMAR.
        Ja robilem ankiety i wywiady u konkurencji,ale jest podobnie: jestes w bazie,
        jak trza to zadzwonia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka