Gość: Tomy IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.08.04, 18:42 Moze wiecie cos na temat firmy teleadreson.Jaka to firma, jaka praca jest na stanowisku PH, jakie warunki daje firma.Ogólnie cos o firemce i o pracy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mariusz_ robert Re: Firma Teleadreson.Help IP: *.chello.pl 06.08.04, 10:57 aplikowalem do nich 3 lata temu na stanowisko ph niestety mnie nie przyjeli sa moim zdaniem profesjonalni oferowali wtedy 2000 brutto stalej plus prowizje a jak jest teraz to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
tropiciel_blednego_aha Re: Firma Teleadreson.Help 06.08.04, 12:34 dno rotacja straszna, akwizycja, pukanie do firm i "oferowanie"... no i "latanie" po miescie bez samochodu, 2000brutto ma byc po 3 mies. ale juz po tych wlasnie 3 zwalniaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz_ robert Re: Firma Teleadreson.Help IP: *.chello.pl 06.08.04, 12:49 pracuje teraz w grupie telekomunikacja polska u nas tez jest straszna rotacja!!! taka rotacja zwlaszcza w dziale handlowym jest ogromna wszedzie, podobnie jest w L Oreal nie wszyscy maja predyspozycje do pracy na stanowisko handlowca i dlatego jest taka duza rotacja, poza tym ludzie czesto sie wypalaja, wiem to po sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomy Re: Firma Teleadreson.Help IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.08.04, 14:59 Jeśli dają 2000 brutto to nie jest zle, ale robic z siebie czystego Amweyowca to nie dla mnie.Dzieki za wiadomosci, jednak nie skorzystam z ich propozycji. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś