maksimum 11.08.04, 07:33 Troche wyzysku na zachodzie jest ale i pieniadze lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DGB Re: Na saksy z "Solidarnością" IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.04, 08:48 Pana Walese i Solidarnosc zapraszamy na cotygodniowe demonstracje poniedzialkowe skierowane przeciwko likwidacji systemu zabezpieczen socjalnych w Niemczech i EU.Panie Walesa, Michnik i reszto okraglakow z za okraglego stolu,sprawdziliscie sie w trudnych czasach, zdobyliscie doswiadczenie,pomozcie ubogim niemieckim robotnikom.U was poszlo o kielbase- zwyczajna- zreszta. Tu chodzi o pieniadze, a wy smak pieniazkow znacie doskonale.DGB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TReneR Re: Na saksy z "Solidarnością" IP: *.austriamicrosystems.com 11.08.04, 10:38 Masz racje chodzi o pieniadze i o to zeby panstwo nie kradlo polowy pensji!!! Ja wiem lepiej jak spozytkowac te pieniadze dla wlasnego dobra; nie potrzeba mi do tego zgraji biurokratow ktorzy wiekszosc przepija!!! TReneR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syndyk3RzP tak-Solidarność wyrolowali okrągłostołowi oszuści IP: 67.43.142.* 11.08.04, 17:09 to "pomaganie" wyjeżdżającym na saksy niby pozytywne, ale jednak żenujące. To jest właśnie po myśli tych okrągłostołowych sutenerów, tych Solidarność wykorzystali, zgnoili i dalej chcą ją w błocie trzymać. Dam wam pomysł, Koledzy. Zróbcie coś czego jeszcze nikt chyba nie zrobił; coś co udowodni, że nie zamierzacie tym szmaciarzom jadać z ręki. Coś nowego i śmiałego. Znowu będziecie pierwsi i odzyskacie godność i siłę. Otwórzcie NSZZ Solidarność szroko dla wszystkich chętnych uczciwych bezrobotnych w Polsce. Złóżmy się za nich na składki. Dajcie im prawo głosu. Solidarność będzie znowu sobą. I nie pytajcie o zgodę Michników, Wałęsów, Balcerowiczów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiotslayer Re: tak-Solidarność wyrolowali okrągłostołowi osz IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.08.04, 22:05 Go and fuck yourself -you fucken idiot -that's my advise to you!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syndyk3RzP it's none of your business, bastard IP: 67.43.132.* 12.08.04, 11:20 jeśli rozumiesz polskojęzyczny tekst, a umiesz tylko bełkotać tak po angielsku, jak pewnie bełkoczesz i po polsku - to znaczy, że z polską Solidarnością wiele wspólnego nie masz. Więc się zamknij bootzku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remus Solidurność coraz głupsza-RACJA!!!! IP: 213.186.86.* 11.08.04, 12:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RzadkiTalentGazety GRATULACJE ZA TYTUŁ : SAKSY i SOLIDARNOŚĆ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 18:50 Tytuł bardzo michnikowski. Niby pozytywnie, a kompromituje związek samym zestawieniem tych słów. Jest jak pocałunek Judasza, złożony przez Michnika na policzku Millera. (Michnik też całuje chłopów !) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: GRATULACJE ZA TYTUŁ : SAKSY i SOLIDARNOŚĆ IP: 80.119.224.* 11.08.04, 21:15 ciekawe czy ten jud.... michnik caluje tam gdzie henryk j. i czy ma obrzezanego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: InfoDlaCiekawskich Re: GRATULACJE ZA TYTUŁ : SAKSY i SOLIDARNOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 21:59 Jeśli to dla ciebie takie ważne, to ci powiem, że Michnik obrzezany jest. Wszak jego ojciec był rzezakiem, synowi by nie przepuścił. Zaznaczam, że rzezak to nie to samo co rzeźnik, (nie wiem komu wyjaśniam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokopoko Re: GRATULACJE ZA TYTUŁ : SAKSY i SOLIDARNOŚĆ IP: 211.34.18.* 13.08.04, 10:20 A spac bedziesz na styropianie w synagodze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ro-ro Re: Na saksy z "Solidarnością" IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 14.08.04, 08:57 Zebys nie wspominal zle zwiazkowych dzialaczy, dostaniesz na droge...styropian! Bedzie ci cieplej w kartonowym domku! Odpowiedz Link Zgłoś