Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Handlowiec - wózki widłowe - warto?

IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.14, 12:10
    Witajcie,
    dostałem ofertę pracy jako PH w firmie zajmującej się usługami związanymi z wózkami widłowymi; sprzedaż, wynajem, serwis. Sprzedaż ogumienia, części zamiennych oraz kursów operatorskich.

Oczywiście oferują wszystkie niezbędne narzędzia praca a forma wynagrodzenia to podstawa + premia (około 300zł) + 1,5% prowizja. Jak myślicie - jest to dobra oferta? Może jest ktoś, kto pracuje w podobnej branży i pochwali się zarobkami. Do tej pory pracowałem w zupełnie odmiennym sektorze - chcę mniej więcej wiedzieć na jakie zarobki mogę liczyć.

Pozdrawiam!
    Janusz
    Lwówek Śląski
    Obserwuj wątek
      • mariuszmatysiak Re: Handlowiec - wózki widłowe - warto? 30.05.14, 10:43
        Szkoda że temat nie został pociągnięty, bo też poszukuje kogoś z branży, żeby mi przy felgach doradził do wózka, więc może jednak? Toyoty są ok? Zamawiał ktoś przez net? Jak długo dostarczają?
        • Gość: karcy Re: Handlowiec - wózki widłowe - warto? IP: *.centertel.pl 06.06.14, 15:15
          Nie handluję, ale prowadzę. Spróbujmy posłużyć się logiką – a wózek masz toyoty? :P bo ja tak, to najlepiej chyba brać pod kolor (markę), ja mam stilla i opony stilla, ale można i miksować jak dużo będziesz korzystał z wózka? Non stop czy okazyjnie kilka razy dziennie? Jak zamawiałem z netu od Logtrad-e to przyszły w miarę szybko na pewno przyjadą zanim stare zdążą się rozłożyć w ekosystemie.
          • mariuszmatysiak Re: Handlowiec - wózki widłowe - warto? 13.06.14, 08:45
            Ano mam toyotę. Fakt dużo nie jeżdżę, ale wolałbym żeby była duża żywotność a nuż będę chciał wyścigi górskie z sąsiadem robić :P o ile się nie mylę opony rozkładają się kilkaset lat, więc może jakiś dokładniejszy przedział czasowy z tego sklepu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka