Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

anonimowość ???

IP: *.novartis.com 14.09.04, 11:51
    oj i ja dużo mam do powiedzenia ale się boję.
    Noga jestem w tych internetowych sprawach. Potrafię tu czy tam kliknąć ale
    nie mam pojęcia czy można mnie namierzyć. Boję się aby macki "mojego" Buraka
    mnie nie dosięgły. A jest to Burak nad Buraki i wszyscy o tym w firmie
    wiedzą. Burak jest managerem wysokiego szczebla w wielkiej i znanej czołowej
    w swoim sektorze korporacji. Skoro wszyscy wiedzą to musi to być niezły układ
    i stąd mój strach. Oj jak ja nie mogę się nadziwić. Jak nie mogę w swojej
    uczciwości zrozumieć po co wsadza się takiego Buraka na takie stanowisko.
    Jak obawiam się o zdrowie psychiczne absolwentów Zarządzania kiedy zetkną się
    z takim Burakiem. Kiedy okaże się że pięcioletnia wiedza teoretyczna bierze w
    łeb w zetknięciu z realiami. Oj...dużo by pisać.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Aleks Re: anonimowość ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 09:31
        He, he...Aż tak w tym Novartisie źle?
        • szczurkova Re: anonimowość ??? 05.10.04, 16:40
          No poprostu stwórz sobie konto na gazeta.pl i jak się zalogujesz to tylko admin
          z gazety będzie znał Twoje IP (czyli taki adres po którym można cię rozpoznać)

A jak już się zalogujesz to twój adres wyświetlany będzie taki
          zolousi@NOSPAM.gazeta.pl
      • Gość: agulha prowokacja czy co? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.10.04, 23:10
        Czy Ty nas prowokujesz, czy naprawdę jesteś aż tak bezdennie głupia, żeby pisać
        posty krytykujące swojego szefa z firmowego komputera (i/lub z firmowego konta
        i/lub przez firmowy serwer), żeby każdy wiedział, że Ty z Novartisu? Nawet nie
        musisz się niczym zdradzić w swoich wypowiedziach (typu, że koło Twojego biurka
        wisi obrazek z kotem), a i tak Cię namierzą. I jeszcze TA firma, o której wiem,
        że ma świra na punkcie bezpieczeństwa swojej sieci informatycznej i naprawdę
        kontroluje komputery swoich pracowników! I na pewno masz jakieś zasady w firmie
        (Policy albo Standard Operating Procedure albo co tam), że spraw firmy nie
        wolno wywlekać na żadne forum.
        Moim zdaniem nie powinnaś NAWET próbować logować się z konta w Gazecie. Chętnie
        poczytam, co masz do powiedzenia, ale pisz od prywatnych znajomych albo z
        kafejki internetowej, albo z prywatnego komputera, zmień nicka, i do tego
        najlepiej loguj się z Gazety, tak jak pisał przedmówca. ALBO zmień pracę.
        Harcerskie słowo honoru, że mówię z dobrego serca i że ja nie pracuję w
        Novartis!
        • Gość: suzy Re: prowokacja czy co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 19:22
          no i dupa! wydalo sie juz po pierwszym poscie? i co teraz? lece po popcorn i
          obgryzam paznokcie w oczekiwaniu na ciag dalszy :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka