Gość: OLO IP: 217.98.232.* 24.07.02, 20:58 WIDZIALEM FOTKI FRYTKI ALE CUDO CO DZIEWCZYNIE ZROBILI TWARZ GLADKA JAK PLYTA GIPSOWA A JAKI PROSTY NOSEK TECHNIKA KOMPUTEROWA TO PRZYSZLOSC SZANSONISTEK HHE HE HE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :)pik Re: FRYTKA PLAYBOY IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 27.07.02, 05:48 Co tez takiego... FRYTKA MA NATURALNE PIEKNO, zadnej techniki jej nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karota Re: FRYTKA PLAYBOY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 23:47 > Co tez takiego... > FRYTKA MA NATURALNE PIEKNO, zadnej techniki jej nie potrzeba. > Ciekawa jestem, kto to napisał... Ktoś pozbawiony poczucia piękna (raczej estetyki, piękna to za dużo powiedziane) Czy też sama Frytka? Bo nie uwierzę, że napisał to ktoś normalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)pik Re: FRYTKA PLAYBOY IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 29.07.02, 06:23 To ja, :)pik, to napisalem. Mam bardzo rozwiniete poczucie piekna. Twoje zas pismo, niestety czernieje brzydota, Karoto. Ale kazdy moze sie nawrocic i piekno dostrzec. Zycie wtedy dluzsze, bogatsze... Odpowiedz Link Zgłoś