Gość: xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 18:25 Czy ktoś słyszł coś o pracy w firmie lancer sp z oo - wywiadownia gospodarcza, co to za praca i ile zarabiają??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matatek Re: praca lancer 04.10.04, 18:39 tak w ogóle to nawet ich nie ma w spisach wywiadowni... czy to tak tajny projekt że nawet zainteresowani pracą u nich też się utajniają???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
matatek Re: praca lancer 06.10.04, 10:37 ...a może współpracownicy tej firmy są zadołowywani? albo ich się inaczej eliminuje z życia publiczno/prywatnego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilla Re: praca lancer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 18:46 Dzisiaj do mnie zdzwonili i mam iść na rozmowę. Ponawiam prośbę xyz , czy wiecie coś na temat pracy w tej firmie i jakich można spodziewać się zarobków. Będę wdzięczna za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guess who? Re: praca lancer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 19:50 byłem i podziękowałem - tylko prowizja, samochód 1 na 5 osób i kanciapa za zajezdnią dla Twoich gości! śmiech na sali, a mówią żeby uderzać do poważnych klientów - żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilla Re: praca lancer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 17:51 Dzięki za odpowiedź, po tym to chyba odpuszczę tę rozmowę, bo w końcu pracę mam co prawda w banku ale jest. Odpowiedz Link Zgłoś