kjs13 30.09.04, 13:02 Jak wygłada praca w agencji ochrony Solid Security? Znalazłem ogloszenie ze szukaja ludzi z grupa inwalidzka i chce sie dowiedziec jakie sa opinie o tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Himenes Re: Solid Security kto pracuje/ował? IP: 195.117.230.* 30.09.04, 13:09 Firma generalnie wyplacalna, ale robisz za grosze i pod ciagla kontrola. Nie wolno dzwonic, nawet z wlasnych telefonow w godzinach pracy. Lepiej sie nie usmiechac, bo moze to byc zle odebrane. Najlepiej pracowac jak robot. Przyzwyczaj sie ze nie bedziesz konczyl pracy o czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Solid Security kto pracuje/ował? IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 30.09.04, 23:14 a ja slyszalem, ze wrecz przeciwnie mozna czkac na kase nawet 3 miesiace!! Podobno zmienili siedzibe i jest coraz gorzej, ludzie sie wykruszaja i oni non stop kogos szukaja. ale powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobitka z Solid Re: Solid Security kto pracuje/ował? IP: *.crowley.pl 01.10.04, 00:53 Hej! fajny temat ..jestem pracownica Solida z ksiegowosći...to prawda firma wyplacalna ..bo gówno placi pracownikom liniowym, ale przyjmuje wszytkich jak kartofle tylkozeby nuie byl karany..no chyba jednak niew zbyt wielkie wymagania aha i no i zeby tatuaze nie byly widocznie..no wiecie jaks a rekrutacje..to niestety czasem chlopaki odpadają...z powodu nadmiaru tatuazy i agresji..geneeralnie, pracują w duzej wiekszosci niedoszli gangsterzy, ktorzy tylko cwicza na silowni..po zawodowkach, takie tam chlopy, ..wiecie..silka, wodka, jaks dupa, czasem sobie wala konia w samochodach sluzbowych....powaga, skad wiadomo...no tapicerka po praniu w skodach ,,,,wiec wiem parcuje juz 5 lat, generalnie to neistety takijob i tyle, przydaloby by się szkolenie z uzycia dezodorantu do pracy i czystych paznokci ale....kto bym sie tym zajmowal..tutaj się idzie na ilosć.....chlopów oczywiście..pozdrawiam.....firma roni swietne kokosy, firmy placa kupe kasy za ochronę, koszty samych pracownikow tonie wiecej niż 30%, generalnie polowa z kasy z kontraktu idzie na czysto dla firmy...stad nowa siedziba i te samochody szefow za 560 tys.... pancerne zresztą ...jaja co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrinz Re: Solid Security kto pracuje/ował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 10:39 mam kolege co tam pracował i mówił, że oszuści.. bo nie chcieli wypłacić ostatniego wynagrodzenia ( 3 miesięczna umoowa) bo stwierdzili , że "zużył mundur"... tzn. najpierw wszystko było okej, a potem jego "inspektor" stwierdził "stary, jak tak muszę zrobić" i napisał "zniszczony mundur", więc zamiast ostatniego wynagrodzenia była "kaucja"... a moje doświadczenie... dawali jakiś czas temu ogłoszenie do pracy, że szukają kogoś z językiem angielskim... po studiach szukałem pracy i nic nie było, a tu proponowali 5.5 złotego netto za godzinę, policzyłem sobie i pojechałem, miałem rozmowy po angielsku, stwierdzili, że jestem okej i co ???? na umowie małym druczkiem było 4 zł !!!!!!! zapytałem, dlaczego najpierw mówią 5.5 zł a ja mam podpisać 4 ??? odpowiedź była prosta "ale przecież mamy takie duże bezrobocie, o co panu chodzi ???? " więc ja też mam o nich złe zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
kajaba Re: Solid Security kto pracuje/ował? 01.10.04, 16:10 A kobitkom z Solidu tez przydaloby sie szkolenie, do durnoty nie potrafia wlasciwie wystawic f-ry VAT. Odpowiedz Link Zgłoś
gfu Re: Solid Security kto pracuje/ował? 01.10.04, 16:25 Kiedyś stwierdzili, że mam u nich zadłużenie. Kiedy zadzwoniłem, żeby sprawę wyjaśnić okazało się, że to pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
kjs13 Re: Solid Security kto pracuje/ował? 15.11.04, 13:09 Byłem na rozmowie w Solid Security. Proponowane stanowisku asystent kierownika sprzedazy czy cos podobnego. Rozmawiale z kadrowa, praca nie ma nic wspolnego z PH, trzeba miec samochod, dostaje sie ryczalt na paliwo i rozwozi faktury itp. Zastanawiałem se czy nie mozna faktury poczta ale dobra poszedlem na spotkanie i co ASYSTENT PRZEDSTAWICIELA HANDLOWEGO i jeszcze troche sie zdziwili podczas rozmowy" to nikt panu nie powiedzial jaka to praca" oczywiscie bez ryczaltu na paliwo. Brawo dla pani kadrowej. Solid Security w pewnym miescie na pld woj slaskiego. Odpowiedz Link Zgłoś