Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kredyt Bank

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 17:03
    Jak się tam pracuje. Chodzi mi o pracę kasjerki lub osoby przyjmującej
    przelewy itp. Jakich zarobków można spodziewać się na takim stanowisku? Będę
    wdzięczna za każdą informację.
    Pozdrawiam:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: ewa Re: Kredyt Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 18:46
        Osoba przyjmująca przelewy albo kasjer ma za główne zadanie sprzedawać produkty
        bankowe, praca jest po kilkanaście godzin, plany sprzedażowe wydumane, a
        atmosfera jest do chrzanu, brak premii, nadgodziny notoryczne, ale nie płatne
        (miesięcznie wychodzi ponad 60 godzin oddane pracodawcy nawet nie za dobre
        słowo, bo tego nie usłyszysz), na dodatek zarobki śmieszne, większość
        pracowników z obsługi nadaje się do leczenia nerwic. najgorszy ze wszystkiego
        jest klasyczny mobing oraz absolutny brak dobrej woli. poczytaj wątek praca w
        banku i jeśli chcesz być zdrowy/a psychicznie to szukaj dalej!
        • Gość: el Re: Kredyt Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 19:55
          Trochę sie przeraziłam czytając te wszystkie wypowiedzi, ale czy praca w
          małych filiach w małych miastach tez tak wygląda. Czy te małe filie banków
          zatrudniające ok 5-10 osób również nastawione są przede wszystkim na sprzedaż?
          Czy może jest tam trochę spokojniej?
      • katka242 Re: Kredyt Bank 05.10.04, 07:19
        ciągły terror psychiczny za znacznie mniej niż śr. krajowa, praca 10 godz
        dziennie, nie licz na spokój nawet w Filii... :( SPRZDAŻ, SPRZDAŻ, SPRZDAŻ :(
        • Gość: el Re: Kredyt Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 15:28
          Właśnie wróciłam z rozmowy i... potwierdziły się Wasze opinie:(
          • Gość: Andrzej Re: Kredyt Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 21:57
            Najgenialniejszym ostatnio pomysłem są jednak tzw. inicjatywy sprzedażowe.
            Spece od marketingu wespół z kierownictwem wymyślili, że pracownicy obsługi
            mają w ramach własnej inicjatywy poświęcić trochę własnego czasu, najpierw było
            siedzenie po godzinach, teraz przychodzi się w wolne soboty. Żona w czynie
            społecznym chodzi do pracy w sobotę i przez kilka/kilkanaście godzin dzwoni po
            klientach. Ciekawe kto pierwszy zgłosi do sądu sprawę o nadgodziny, nawet
            świadków nie będzie potrzeba, bo wszystko jest na kamerach. To zakrawa na drugą
            Biedronkę.
            • Gość: Agnieszka Re: Kredyt Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 17:41
              pierwszy raz od miesiąca udało mi się wyjść z pracy przed czasem - czyli po 8
              godzinach. zastanawiam sie jak bardzo muszę mieć poprzestawiane w głowie, że
              wyjście po 8 godzinach uważam za wyjście przed czasem...
      • pinup juz nie pracuje w kredyt banku 06.10.04, 19:36
        i chwala bogu! zwialam rok temu, pracuje teraz w administracji samorzadowej
        gdzie probuje odzyskac rownowage psychiczna pa 4,5 roku zapie**** nigdy w zyciu
        zadnego banku. nie wiedzialam nawet w jakie bagno trafilam dopoki sie z niego
        nie wyrwalam. UCIEKAJ!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka