Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto mi da pracę?

IP: *.crowley.pl 12.10.04, 20:25
    Czy ktoś byłby tak dobry i zaoferował mi na Sląsku pracę za więcej niż 1200zł?
    Mam wyższe wykształcenie, jestem lekarzem z 1 stopniem specjalizacji, po
    doktoracie. Mogę robić cokolwiek (oczywiście uczciwie i moralnie).
    Obserwuj wątek
      • Gość: kaczor dziwie ci sie... IP: 193.114.111.* 12.10.04, 20:33
        Czemu nie sprobujesz szczescia za granica??
        • Gość: Asion Re: dziwie ci sie... IP: *.crowley.pl 12.10.04, 20:42
          Mam tutaj rodziców i teściów: starych ludzi, którymi się trzeba zaopiekować i
          dla których my z mężem i naszą córka to cała radość życia.
          • Gość: kaczor Re: dziwie ci sie... IP: 193.114.111.* 12.10.04, 20:46
            przeczytaj ksiazke "Toksyczni rodzice" nie pamietam autora, ale znalezienie jej
            nie powinno byc problemem. Na odciecie pepowiny nigdy nie jest za pozno!
            • Gość: Asion Re: dziwie ci sie... IP: *.crowley.pl 12.10.04, 20:47
              Mam tę książkę. Nasi rodzice nie są toksyczni, oni są kochani.
              • Gość: kaczor Re: dziwie ci sie... IP: 193.114.111.* 12.10.04, 20:55
                Jak ty masz i czytales te ksiazke to ja mam biust wielkosci D..
                A tak powazniej ja mam rowniez rewelacyjna rodzine (troche nas dzieli, ale
                jestesmy ciagle na tym samym kontynencie) i naprawde nie moge zrozumiec ludzi,
                ktorzy koncza tak trudne studia jak medycyna, robia doktorat.... i godza sie na
                wegetacje, bo... Ale to twoje zycie i trzymam kciuki, zeby cos ci sie udlao
                znalezc w PL..
                • Gość: Asion Re: dziwie ci sie... IP: *.crowley.pl 12.10.04, 20:59
                  "Toksyczni rodzice"-Lillian Glass, Dom Wydawniczy Rebis. Jaki masz biust? :)))
                  Dzięki za życzenia.
                  • Gość: kaczor Re: dziwie ci sie... IP: 193.114.111.* 12.10.04, 21:06
                    Po co w takim razie trzymasz te ksiazke? (moze sa tak toksyczni, ze tego nie
                    widzisz...) biust mam ok, ale nie da sie ukryc ze moglby byc wiekszy..
                    Trzymaj sie!
                    • Gość: dupa Re: dziwie ci sie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 17:50
                      chyba tors..czy nie?
          • Gość: hey Re: dziwie ci sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 09:15
            Asion zobacz na stronę internetową wakaty.com.pl jest ogłoszenie o
            zapotrzebowaniu na lekarza w Krakowie i okolice. moze to by ci odpowiadało.
            powodzenia
            • Gość: Asion Re: dziwie ci sie... IP: *.crowley.pl 13.10.04, 17:40
              Dzięki Hey. Sprawdzę to , ale nie sądzę, że w Krakowie dostanę więcej niż
              obecnie na pełnym etacie.
      • Gość: piotrek Re: Kto mi da pracę? IP: *.byd.elnet.pl 14.10.04, 00:56
        Może po prostu spróbuj dorobić. Napisz na bartnick@vebso.pl to może
        cię zainteresuję.
      • Gość: Michał praca troszke inna ale opłacalna IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 14.10.04, 12:30
        na początek chciałem napisac ze internet nie
        tylko słuzy do szukania ale tez zarabiania.Zalezy od interesu w jakim sie
        jest.W jednym dostaje się duzo a w innym mało.A klikanie w baner jak i
        czytanie reklam e-mail szybko się nudzi i zniechęca do pracy przez internet.W
        ten sposob ludzie tracą zaufanie do tego typu zarobków.Ja chcalem przedstawic
        wam MULTI-LEVEL SYSTEM przez który mozna zarobic dosc duze pieniądze,ale jak
        tu zarabiac jak ludzi zaufanych do tej formy pracy coraz mniej.Mozna by
        pomyslec gdyby tak kazdy człowiek ufał drugiemu to przez taki system ktory
        chce wam przedstawic mozna by zarobic miliony i jeszcze więcej.Niestety tak
        nie jest.Istnieją ludzie ktozy chcą zarabiac w taki sposob i dzięki nim przez
        ten system multi-level mozna zarabiac dosc spore pieniądze.Chcesz wiedziec
        więcej napisz michalmytnik@interia.pl przesle instrukcje jak zacząc naprawde
        zarabiac przy uzyciu multi-level system.Dziękuje za poswięcenie uwagi.
      • Gość: hey Re: Kto mi da pracę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 08:45
        i jak tam Asion sprawdziłas ta oferte, bo jestem dobrej mysli,moim zdaniem
        mozesz jakby co wziasc ja jako dodatkowa o ile ci odpowiada.
      • Gość: olga Re: Kto mi da pracę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 17:33
        A co z prywatna praktyka domowa, nie znam sie na tym, nie wiem, jakie sa
        przepisy, ale u nas /obrzeza Warszawy, dosc biedne, bo jest duzo starych ludzi/
        wszyscy lekarze maja prywatna praktyke, oglaszaja sie za grosze w prasie
        lokalnej, maja godziny przyjec popoludniu, w weekendy, swieta itd oraz wizyty
        domowe.Taka pomoc kosztuje 50-100zl. i jakos ciagna. Wiem tez, ze niektorzy
        wspolpracuja z firmami farmaceutycznymi. Moj lekarz rodzinny z przychodni,
        cudowny i doskonaly specjalista, w ten sposob zarobil w krotkim czasie na
        samochod. Ogloszen firm farmaceutycznych jest duzo i chyba w calej Polsce.Zycze
        powodzenia, a swoja droga to granda, zeby lekarz, od ktorego tyle zalezy, a do
        tego swietny, jak nasz, zarabial ok. 1000zl. OK
        • Gość: Dobosz Re: Kto mi da pracę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 17:53
          1000 z dziennymi wizytami to chyba dzienna stawka minimalna.Pozdr.
      • Gość: Asion Re: Kto mi da pracę? IP: *.crowley.pl 17.10.04, 18:11
        Dziękuję za zainteresowanie i wszystkie dobre rady.
        Na pracę dodatkową,a w tym gabinet prywatny raczej nie mogę sobie pozwolić, bo
        w tej chwili wracam z pracy między 16-17, a w domu małe dziecko ( w dodatku
        otwarcie gabinetu "trochę" kosztuje, jeden kredyt już spłacamy). Może w
        dzisiejszych czasach to zabrzmi zarozumiale, ale szukam pracy wygodnej- tzn.
        jeden etat i pensja przynajmniej o 50% wyższa niż napisałam wyżej.
        Myślę, że będzie to jednak firma farmaceutyczna (z bólem serca).
        Pozdrawiam.
      • Gość: prawda Re: Kto mi da pracę? IP: *.free.aero2.net.pl 03.06.14, 22:40
        nie uwierzę nigdy aby lekarz na pełnym etacie dostawał tylko 12oo na rękę pln w dzisiejszych czasach i w Polsce, już na stażu Kopacz załatwiła im stawkę koło 4 tys pln.
        • adherent1 Re: Kto mi da pracę? 03.06.14, 23:21
          Gość portalu: prawda napisał(a):
          > nie uwierzę nigdy aby lekarz na pełnym etacie dostawał tylko 12oo na rękę pln
          Też twierdzę że Asion uskutecznia tutaj jakąś prowokację.
          Nie chodzi o zarobki lekarzy ale ich czas pracy który zdecydowanie powinien
          zostać administracyjnie ograniczony w naszym, pacjentów interesie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka