Gość: gosia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:46 zcy ktoś z was pracuje w provident, chodzi mi o administracje w firmie, a nie o osoby, które sprzedają produkt czyli pożyczki, jak jest ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Re: PROVIDENT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 21:16 Zapieprz...to jednym slowem, praca dosc prymitywna, dosc odmuzdzajaca- clerk- brzmi dumnie, a w reczywistosci "prestiz" jak w pracy fakturzystki i takaż robota na prymitywnym BIS-sie, zreszta clerk jest najnizej w hierarchii tej firmy. Nie rozwiniesz sie w tej firmie,ale przy takim bezrobociu, jezeli nie ma sie innych mozliwosci, sie nie grymasi.Jezeli chodzi o sczegoly, to nie rozmowa na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PROVIDENT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 08:52 A mogę prosić o więcej szczegółów na temat pracy właśnie tam? Jeżeli ktoś pracuje i ile można zarobić na stanowisku administracyjnym i jaka jest atmosfera w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: PROVIDENT/do skasowania panie szkodnik IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.04, 15:50 Zgłoś się do administratora tego forum niejakiego szkodnika. Najwyraźniej człowiek jest na liście płac tej firmy bo nie kasuje ukazujących się postów z częstotliwością raz na tydzień. Za każdy razem treść jest podobna a tylko autor zmienia się. Czy tak trudno jest wpisać do przeglądarki odpowiednie hasło??? Najwyraźniej trudno. Odpowiedz Link Zgłoś