Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto może zostać inspektorem BHP

IP: *.chello.pl 08.11.04, 20:26
    Kto napisał taką bzdurę

,, W dużych, dobrze prosperujących firmach, gdzie odpowiedzialność i zakres
    obowiązków są ogromne, miesięczne pensje inspektora BHP sięgają 7-8 tys. zł
    brutto.,,

Pensje na stanowisku specjalista ds. BHP ( osoby z conajmniej 5 letnim stażem)
    wachają się w granicach od 1 500,00 do max 3 500,00 zł brutto i to jest
    wszystko co firmy proponują

Autora tego arykułu bardzo proszę o podanie nazw tych ,, złotych firm ,, co
    tak się troszczą o BHP a nie mówiąc już o specjalistę ds. bhp.

Dzisiejsza wyborcza podała przepis na wspaniałą karierę jak zostać SUPER
    Specjalistą ds. BHP

Po pierwsze pracować jako ochroniarz - gratulację.

Po drugie

Rozszyfoować skrót BHP i etat w ręku

Po trzecie

Założyć ręce i czekać na pensje 7-8 tyś. brutto a zapomniałem zapłaćić 4 000
    zł za papier z CIOP i wszystko gra.
    Obserwuj wątek
      • prakseda_ka Re: Kto może zostać inspektorem BHP 11.11.04, 21:14
        a ja właśnie szukam po sieci ile sobie zażyczyć od formy, dla której mam
        napisac jakieś instrukcje ( jeszcze nie wiem jakie i ile) związane
        prawdopodobnie z OHSAS. Jestem prawnikiem niepraktykującym, w styczniu
        skończyłam podyplomówkę z BHP na WSL w Poznaniu i tak z sentymentu tą dziedziną
        się zajmuję i staram sie nie tracic konatktu z zawodem.
        Może mi ktos zasugeruje na ile wycenić moją rpacę - um. zlecenie lub um o
        dzieło.

thx
        • Gość: realista Re: Kto może zostać inspektorem BHP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 21:43
          Spytaj szefa czym jeździ i jaka jest pojemność silnika jego samochodu - i koszt
          Twojej usługi już masz. Na serio wszystko zależy od tego czego chcą. Jest wiele
          gotowych materialów. Mogę coś podesłać lub pomóc.
      • Gość: jan Re: Kto może zostać inspektorem BHP IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 12.11.04, 09:31
        Skąd macie te zarobki? Ja pracuję na stanowisku inspektora i z nam środowisko
        oraz wynagrodzenia. Nik u mnie w mieści 100 tyś mieszkańców nie zarabia 1200
        brutto.
      • Gość: iras Re: Kto może zostać inspektorem BHP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:46
        co to za bzdury tu popisane!!!! kierować komurka BHP może Specjalista a nie
        Inspektor BHP, więc zobacz sobie jakie sa wymagania !!!! Inspektor od lipca to
        bedzie mogł sobie ....
        pozdrawiam
        iras
        • Gość: Kate Re: Kto może zostać inspektorem BHP IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 10.03.05, 12:03
          to jakie sa srednie zarobki Inspektora BHP? np w firmie 200 osobowej?
          od wrzesnia ide na podyplomowe studia BHP, bo przepisy sie zmieniaja, ale
          ciagle nie wiem jak to jest z tymi srednimi zarobkami 7 -8 tys to chyba niezla
          przesada
          • Gość: kate Re: Kto może zostać inspektorem BHP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 22:04
            pracuje jako inspektor ludzi w brud bo az 190 , duzo pracy praca wiadomo
            zarobki 1500 brutto i co dalej? nie wiem chyba bede szukala czegos innego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka