Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzieie szukać pracy ? Pomóżcie !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 15:01
    Proszę pomóżcie, bo juz od 3 m-cy szukam i bezskutecznie, już nie wiem co mam
    robić. Czy możecioe mi doradzić gdzie mogę coś znaleźć. Siedzenie w domu mnie
    dobija i teraz to już chyba każdą pracę bym podjęła. Mam 23 lata
    Obserwuj wątek
      • Gość: mojja Re: Gdzieie szukać pracy ? Pomóżcie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 15:13
        Ja już szukam 1,5 roku. I co ja mam powiedzieć?
        • Gość: asia Re: Gdzieie szukać pracy ? Pomóżcie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 15:21
          kurde wspólczuję, ale ja już nie mam siły słuchac ciagłego gadania
          rodziców, "dlaczego jeszcze nic nie znalazłaś??" bo kuźwa nie ma roboty !!!!!
          • Gość: zwirka Re: Gdzieie szukać pracy ? Pomóżcie ! IP: *.cro.citynet.pl 12.01.05, 17:09
            ja od czerwca nie mam pracy i i sie chyba zabije:(
        • Gość: Biuro-Pracy Re: Gdzieie szukać pracy ? Pomóżcie ! IP: *.tac.net 12.01.05, 19:31
          www.biuro-pracy.pl
          • saperowsky Re: Gdzieie szukać pracy ? Pomóżcie ! 06.06.05, 20:34
            hehehe

gdzie jak gdzie ale jeszcze nie slyszalem zeby w moim biurze pracy ktos ta
            prace znalazl .....

:/
        • Gość: handlowiec [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:20
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • saperowsky Re: Gdzieie szukać pracy ? Pomóżcie ! 06.06.05, 20:33
          ja 3 lata ....
      • Gość: mark Re: do asi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 15:22
        Wytrwałości.
        W jakiej branży szukasz pracy, i w jakim regionie kraju?
        • Gość: asia Do Marka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 15:36
          skończyłam Finanse i Bankowość(licencjat), rok pracowałam w ksiegowości, rok w
          sklepie z bielizną i ubrankami i rok w Sądzie. Szukam w okolicach Warszawy i w
          stolicy również. Jestem spod Wołomina. W tej chwili to już nie przebieram w
          branżach, jak coś będzie to poprostu idę :)
          • Gość: Margo Re: Do Marka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.05, 02:01
            A próbowałaś dostać pracę jako konsultant w banku, a dokładnie rzecz biorąc
            sprzedawca usług bankowych? B. dużo banków ogłasza sie z czymś takim. Praca nie
            jest specjalnie ambitna, w dodatku prowizyjna, ale chociaż trochę w Twojej
            działce. Warto, abys trzymała sie tej działki, bo praca kasjerki w
            hipermarketach, czy jako sprzedawca bielizny, na dłuzszą metę będzie Ci
            szkodzić.
      • vendor1 [...] 12.01.05, 15:58
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: stachu Re: Praca IP: 68.73.224.* 12.01.05, 18:30
          a ile dajesz na godzine?
          • e-booki Re: Praca 06.06.05, 12:22
            To ksiązka która pomogła mi znaleźć pracę. Jeśli jesteś w stanie ją nabyć to
            napewno nie pożałujesz.
            zlotemysli.pl/tomek1977.php?c=4main&idEbook=14
      • Gość: asia Do Vendor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:11
        możesz mi wysłać jeszcze raz, bo coś nie tak z tym plikiem, jakis zlany w kupe
        tekst dostałam.
        • Gość: Ali Re: Do Vendor IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 12.01.05, 16:20
          Nie słuchaj go, gość szuka naiwnych, pewnie znowu ta piramida, była juz mowa o
          nich na forum, nie daj sie zrobić w balona.
          • Gość: asia Re: Do Vendor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:30
            właśnie podejrzewam jakiś podstep, bo skoro tak dobrze można zarobić, to
            dlaczego ogłasza sie w internecie, czyżby nie miał chętnych??
      • Gość: joana Re: Gdzieie szukać pracy ? Pomóżcie ! IP: *.tele2.pl 12.01.05, 16:42
        Byc moze firma "Wesoły Młyn" bedzie miała dla Ciebie ciekawą ofertę, właśnie
        ostatnio rekrutuje pracowników. Głównie: przedstawicieli handlowych i
        telemarketerów. Spróbowac nie zaszkodzi.
        Zajrzyj na stronę:
        wesolymlyn.fm.interia.pl/
        e-mail: wesolymlyn@poczta.fm
        Pozdrawiam i życzę sukcesów
        • Gość: asia Joana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 16:51
          Bardzo Ci dziekuje za stronkę
          Pozdrawiam :)
          • Gość: anka Re: Joana IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.01.05, 17:53
            Wejdź na strony supermarketów ,ikeii i innych dużych sklepów bankóww Twoim
            rejonie ,tam czasem w dziale praca są oferty
      • Gość: Łukasz Re: Gdzieie szukać pracy ? Pomóżcie ! IP: 213.241.38.* 12.01.05, 19:17
        Obecnie nasza kancelaria poszukuje kosultantów handlowych na terenie całego
        kraju. Płacą na początek ok. 10% od klienta - branża windykacja. Jeśli cie to
        zainteresuje to wyślij Cv + list motywacyjny na adres kancelariamanus@o2.pl .
        pzdr i powodzenia
      • azadrag Re: Gdzieie szukać pracy ? Pomóżcie ! 12.01.05, 22:50
        Jestem konsultanką Avonu i naprawdę dobrze zarabiam.Może i Ty spróbuj.Aneta
        mój namiar:azadrag@tlen.pl tel.606316999
        • Gość: ja_asiaczek Re: Gdzieie szukać pracy ? Pomóżcie ! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.05, 23:40
          Ha, ha. Trzy miesiące bez pracy. Nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę.Pomyśl,
          ile osób nie ma pracy 30 miesięcy
      • Gość: zuzka Re: Gdzieie szukać pracy ? Pomóżcie ! IP: 62.233.201.* 13.01.05, 08:52
        Skorzystaj z porad doradcy zawodowego, np. www.aktiff.pl albo
        www.promocjakobiet.pl

Mi bardzo pomogli. Wczesniej szukałam tez 3 miesiące, a potem już mogłam wręcz przebierać w ofertach. Przede wszystkim dowiedziałam się, co robię nie tak, poćwiczyłam i pracuję od września - instytucja państwowa.
        • Gość: asia Zuzka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 13:42
          dziękuje serdecznie< moze sie uda
          Pozdrawiam
      • Gość: wacek Re: Gdzieie szukać pracy ? Pomóżcie ! IP: *.rsqmanagement.com 13.01.05, 16:40
        zarejestruj się w na www.Jobot.pl i będziesz miał oferty na komórkę
        • Gość: Mike Re: Gdzieie szukać pracy ? Pomóżcie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:10
          Bzdura - i jeszcze raz bzdura.
      • losiu4 Re: Gdzieie szukać pracy ? Pomóżcie ! 06.06.05, 20:42
        i jak Asiu? znalazłas cos? bo niedawno w małopolskim miasteczku powiatowym
        widziałem kilkanascie ofert

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: praca Re: Gdzieie szukać pracy ? Pomóżcie ! IP: *.alan.krakow.pl 07.06.05, 01:38
        Chyba że naPrzez "prowadzenie biura" rozumiemy zajmowanie się tym wszystkim, co
        powoduje, że firma pracuje sprawnie. Od planowania wszelkich działań firmowych,
        poprzez nawiązywanie kontaktów z kontrahentami, pisanie ofert, dbałość o poziom
        obsługi klientów, po koordynację i ocenę wyników pracy innych osób. Szczegóły:
        www.praca.prekursor.com.pl
        "czarno" to
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka