Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak Biedronka ratuje swoją reputację

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 08:40
    Ludzie, nie dajcie się zwieść balami, paczkami na święta, podarunkami itp...
    To tylko propaganda, mająca na celu uspokojenie opinii publicznej. W pracy nic
    się nie zmieni. Nadal będą was wykorzystywać. Po takej imprezie będziecie
    czuć, że musicie coś dać firme za to, że wam coś zafundowała. Już widzę jak
    pseudo kierownicy mówią: "zostań godzinkę przecież..." Nie budujcie takich
    relacji z pracodawcą! Do roboty przychodzicie, aby uczciwie pracować, a
    pracodawca ma wam zapewnić godne warunki pracy i uczciwą wypłatę za każdą
    godzinę pracy. Imrezy są dobre gdy w firme jest wszystko OK, jeżeli
    kierownictwo Biedronki tego nie rozumie to znaczy, że się nie nie nadaje do
    roli jaką pełnią. Jescze raz powtarzam, nie pozwólcie sobą manipulować.
    Obserwuj wątek
      • Gość: afiku bal czy nie bal oto jest pytanie IP: 195.116.246.* / 80.50.21.* 03.02.05, 08:41
        jedni sie bawią, inni świętują, gdybym był pracownikiem biedronki to chyba
        bym sie nie skusił na bal, mając świadomość, że inni się z nimi procesują i
        cierpią.Chociaż z drugiej strony pewnie by mnie wtedy zwolnili;)
        • Gość: Baśka To jedyna sieć co czarnych nie wspomaga i dlatego IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.02.05, 10:18
          tam chętnie kupuję, bo wszystko jest tanie, świeże i dobre...
          • Gość: rotuA Re: To jedyna sieć co czarnych nie wspomaga i dla IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.02.05, 10:23
            Co ty bredzisz?? Bo ma polska nazwe?? To nie jest polska firma. A pozatym gdzie
            ty qrva masz jakis czarnych?? No chyba ze w sutannach...
            • Gość: Włodek z Poznania no, coś w tym jest. kiedyś pracowałem IP: *.238.97.47.adsl.inetia.pl 03.02.05, 11:10
              w centrali Jumbo - w czasach rządów AWS i się nasłuchałem. dlatego jestem
              przerażony pisem i tym co stało się z po. Polsce brakuje centrum. Ja w każdym
              razie zagłosuje na uw
              • Gość: Don Pedro Re: no, coś w tym jest. kiedyś pracowałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:21
                A kogo ku.. obchodzi na kogo Ty zagłosujesz? Dyskusja jest o Biedronce, a Ty
                wyjeżdżasz z PISem, PO i UW.
                • Gość: Gambler Re: no, coś w tym jest. kiedyś pracowałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:36
                  No właśnie, a Wy jakieś głupoty o murzynach strzelacie i o polityce...
              • Gość: Marian Re: no, coś w tym jest. kiedyś pracowałem IP: *.nwrk.east.verizon.net 10.02.05, 01:54

J nic z tego nie rozumiem nie chce Ci sie pracowac to nie pracuj nie podoba
                ci sie w Biedronce to nie choc tam na zakupy nie chcesz isc na bal nie idz
                nikt cie tam sila nie zaciagnie . A praca jest taka jaka jest chcesz lepszej
                to sobie ja stworz a nie skamlaj ze jej nie ma. Ja tez pracowalem w Biedronce
                teraz mam wlasny sklepik i jestem zadowolony trzeba coc robic anie tylko
                skomlec
                Pozdrowienia Marian
          • Gość: poablo Re: To jedyna sieć co czarnych nie wspomaga i dla IP: *.icpnet.pl 03.02.05, 11:55
            kolejna teoria spiskowa ? chyba troche za duzo telewizji i faktu; czasem warto
            pomyslec nad tym co sie pisze
            a w biedronce wszystko jest tanie ale na pewno nie swieze i nie dobre ! wez np
            parowki, w ktorych jest tyle skrobi i innych maczek bog wie z czego, ze
            rozpadaja sie w trakcie gotowania :)
            • Gość: pumba Re: To jedyna sieć co czarnych nie wspomaga i dla IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 03.02.05, 17:07
              ale buleczki pelnoziarniste z rana to maja pyszne :) poza tym kiszka niesamowita
            • cockerofil Re: To jedyna sieć co czarnych nie wspomaga i dla 07.02.05, 11:36
              Gość portalu: poablo napisał(a):

> kolejna teoria spiskowa ? chyba troche za duzo telewizji i faktu; czasem warto
              > pomyslec nad tym co sie pisze
              > a w biedronce wszystko jest tanie ale na pewno nie swieze i nie dobre ! wez np
              > parowki, w ktorych jest tyle skrobi i innych maczek bog wie z czego, ze
              > rozpadaja sie w trakcie gotowania :)

ps
              raczej: nieswierze i niedobre... ach, ta polszczyzna;-/ grrr
              • mctiggle Re: To jedyna sieć co czarnych nie wspomaga i dla 16.02.05, 11:44
                > Gość portalu: poablo napisał(a):
                > raczej: nieswierze i niedobre... ach, ta polszczyzna;-/ grrr

raczej nieświeże i niedobre...
                ach, ta polszczyzna!
                • cockerofil Re: To jedyna sieć co czarnych nie wspomaga i dla 28.02.05, 13:18
                  mctiggle - bije sie w piersi az dzwoni heh, oto wlasnie przyklad co net z ludzmi robi;-)))
            • cockerofil Re: To jedyna sieć co czarnych nie wspomaga i dla 07.02.05, 11:38
              ość portalu: poablo napisał(a):

> kolejna teoria spiskowa ? chyba troche za duzo telewizji i faktu; czasem warto
              > pomyslec nad tym co sie pisze
              > a w biedronce wszystko jest tanie ale na pewno nie swieze i nie dobre ! wez np
              > parowki, w ktorych jest tyle skrobi i innych maczek bog wie z czego, ze
              > rozpadaja sie w trakcie gotowania :)

pps
              a w jakim celu gotujesz parowki, czyzby byly surowe?;-))))
              • mctiggle Re: To jedyna sieć co czarnych nie wspomaga i dla 16.02.05, 11:48
                cockerofil napisał:
                > a w jakim celu gotujesz parowki, czyzby byly surowe?;-))))

każdy wie, że parówki
                najsmaczniejsze są z lodówki
          • Gość: Dostawca Re: To jedyna sieć co czarnych nie wspomaga i dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:18
            "...bo wszystko jest tanie, świeże i dobre..." - czy Ty rzeczywiście robisz
            zakupy w sieci Biedronka? Może dobrze by było gdybyś zainteresowała się jak
            wygląda w tej sieci sprawa regulowania należności dostawcom, a zwłaszcza ile
            czasu trwa zapłata za dostarczony towar.
            • kropekuk A to juz problem DOSTAWCY, nie zas KLIENTA: na 03.02.05, 15:13
              prawniku sie zaoszczedzic chcialo?
          • Gość: aaa Re: To jedyna sieć co czarnych nie wspomaga i dla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:38
            a propos świeżości - byłam kiedyś świadkiem rozmowy klienta i kierowniczki
            biedronki, która twierdziła, że przeterminowane jogurty na półce to nie jej
            sprawa, jaki pan taki kram
          • palmerston Re: To jedyna sieć co czarnych nie wspomaga i dla 03.02.05, 15:39
            A ja tam nie kupuję i to od dawna. Przestałem zanim jeszcze zaczęły się te afery
            z pracownikami i wcześniej dostawcami. Bo jest tanie, ala na pewno nie świeże
            ani dobre.
            • Gość: dardo To proste! IP: 217.153.6.* 21.02.05, 17:26
              To proste! społeczeństwo jest biedne, dlatego kupuje nie patrząc na to co,tylko
              za ile. Ważne żeby zjeść a co sie je to juz sprawa drugorzędna. A produkty nie
              tylko w biedronce są straszne, od tego trzeba zacząć. Co jednak nie zmienia
              faktu, ze biedronka be!
        • Gość: Michal tania impreza IP: *.baruch.cuny.edu 03.02.05, 23:31
          Nic nowego , w kazdej amerynskiej firmie to normalne ze sol imrezy , nawet na
          budowach majol wyjebiste imrezy.Na warunki Polskie to moze cos nowego .
          • Gość: japi Re: tania impreza IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.02.05, 17:11
            zwlaszcza jak chce sie pozbyc przeterminowanego towaru z dzialu spozywczego
        • Gość: Realnie patrzący TO CHYBA MALESZKA AGENT GW PISZE TE ARTYK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.05, 07:00
          uły... Wyraźnie tendencyjne... Przypomina dawne akcje UB...
      • Gość: Rafał Dobrze Wie Każdy z Nas może pomóc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 08:46
        To proste, trzeba zaprzestać robienia zakupów w tej sieci.To najlepszy sposob
        na to by zaszly zmiany. Zaczną odnosic straty - beda sie starac. NIE KUPUJCIE W
        BIEDRONKACH !!!!
        • Gość: awro Re: Każdy z Nas może pomóc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 09:14
          obok mojego miejsca zamieszkaania niedawno otworzono "Biedronkę" tłoku tam nie
          widzę wręcz odwrotnie, czyżby reakcja społeczeństwa (prawidłowa).
          Odnośnie balu-lepiej by podwyższyli pensje pracownikom to byłby jakiś gest,
          wtedy bym uwierzł,że firma chce poprawić swój wizerunek a będzie bardzo cięzko
          poprawić bo polscy kierownicy dość skutecznie zapracowali na obecny.
          Polscy kierownicy zastanówcie się co robicie !
          Poszkodowani pracownicy łączcie się - cały kraj patrzy na Was (również
          pracownicy i kierownicy z innych marketów, to może być przełom w sposobie
          myślenia )
          • kropekuk Homo sovieticusie - kierownik to nie jest zwiazek 03.02.05, 15:15
            zawodowy, kierownik to management. A wiec odpieprz sie od kierownikow!
        • kropekuk Obetna place i zatrudnienie. I tyle. 03.02.05, 15:14

• Gość: Rafal (tyż wie) Re: Każdy z Nas może pomóc IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 04.02.05, 07:08
          Dokładnie - od dawna nie robię w BIEDRONCE żadnych zakupów. PRECZ Z
          WYZYSKIWACZAMI !!!
      • Gość: max Re: Jak Biedronka ratuje swoją reputację IP: 149.250.252.* 03.02.05, 09:00
        W sprawie formalnej: czy pani rzecznik to Anna czy Joanna Mazurek?
      • Gość: Andrzej Ciekawe czy w Wyborczej kończą pracę o 15:00 ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.05, 09:00
        Kiedyś kolega pracował w "słynnej" Agorze... Na zwykłym stanowisku, gdzie
        wykonywał pracę fizyczną... Jak wspominał, tak poniewierany psychicznie to nie
        był nigdzie... I to przez "inteligencję" z Agory...
        • Gość: nonane Re: Ciekawe czy w Wyborczej kończą pracę o 15:00 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:43
          może w Agorze taka sama inteligencja jak w Biedronce...
      • Gość: mike Igrzysk i chleba IP: 217.153.25.* 03.02.05, 09:01
        ja pierdziele ale ten świat jest głupi
        • Gość: Piotr Re: Igrzysk i chleba IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 03.02.05, 10:39
          Dokladnie. "Wybieramy się całym sklepem - mówi kasjer z marketu w Białymstoku" - poziom przedszkolaka. Dostajemy lizaka to sie nie gniewamy. Ja pierdziele zeby takim glupim byc .....
          • Gość: Michu Re: Igrzysk i chleba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:06
            Gościu gada to co musi bo straci robotę. Podziwiać należy idiotów, którzy
            kupują w takich sieciach naiwnie wierząc, że nabywają dobry, świeży i tani
            towar (np. 0,5kg kawy za 2zł - tylko ile faktycznie jest w tym kawy?).
            • Gość: Luc Re: Igrzysk i chleba IP: 134.93.52.* 03.02.05, 14:49
              a ja podziwiam twoja naiwnosc. Wiesz jaka jest struktura kosztow kawy Jacobs,
              ktora kosztuje powiedzmy 20 zl. A moze dokladniej- ile % przypada na koszt
              produkcji, ile na koszt marketingu (pomijajac dystrybucje i inne)? Wiesz, ile
              dostaje taki pracownik w Brazylii? Wiesz co to jest economics of scale? Takze,
              jezeli nie znasz podstawowych praw ekonomii nie mow glupot, ze w sieciach nie
              ma produktow dobrych, swiezych, tanich, bo to, ze kupujesz kawe z napisem
              Jacobs nie znaczy, ze jest lepsza od tej ze sklepow sieciowych.
              • Gość: Kawosz Re: Igrzysk i chleba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 20:02
                Nie piernicz głupot człowieku! Nie da się wyprodukować kawy w cenie 4 zł za
                kilogram (i to jeszcze w detalu)nawet jeśli dostawca z Kolumbii czy innego
                kraju dostaje przysłowiowe grosze. Reklama takiego gówna powinna być
                automatycznie sygnałem dla sanepidu żeby przetrzepać taki sklep. Jeśli chodzi o
                porównanie smaku tego czegoś co w sklepach dyskontowych nazywane jest kawą do
                podawanego przez Ciebie Jacobsa(i to nawet tego produkowanego na Polskę) to
                jest to całkowite nieporozumienie. Różnicy nie wyczuje tylko ktoś kto ma
                wypalone gardło (np. od nadmiaru alkoholu). Osobiście nie kupuję kaw
                przeznaczonych na rynek polski (chyba, że w specjalistycznych punktach) bo są o
                wiele gorsze od tych samych produktów przeznaczonych np. na rynek niemiecki.
              • Gość: Cell Re: Igrzysk i chleba IP: *.silesia-region.pl 04.02.05, 07:37
                chrzanisz koleś. Od samego zapachu tzw. "tanich kaw" robi się niedobrze. Smaku
                kawy to-to nie ma wcale. Jeśli nawet w sieciach są "produkty świeże, dobre i
                tanie", na pewno nie są nimi kawy. Co mogłoby być - nie umiem podać przykładu.
                A od Biedronek odrzucało mnie od zawsze.
      • piotell Re: Jak Biedronka ratuje swoją reputację 03.02.05, 09:02
        Raz rzecznik JMD ma na imię Anna a raz Joanna. Niech się autorzy tekstu zdecydują... Chyba że to też nowa strategia Biedronki - zamęt informacyjny...
        • Gość: hehehe Re: Jak Biedronka ratuje swoją reputację IP: 213.177.235.* 03.02.05, 14:25
          Bo ona ma dwa imiona: Jan i Anna = Jananna ;-)
      • Gość: gk Re: Jak Biedronka ratuje swoją reputację IP: *.pl / *.miecznet.pl 03.02.05, 09:02
        no widzę, że nadal młode dziewczyny ciągną ciężkie wózki z napojami, chyba
        zaprzestanę kupować w Biedronce. W Polsce pracownik pracuje po 12 godz.dziennie
        dlatego jest duże bezrobocie jeden wykonuje pracę za dwóch i utrzymuje jeszcze
        za to najnisze wynagrodzenie, za które nie da się przeżyć. A najniższe
        wynagrodzenie jest uchwalone prze Rząd.
        • Gość: oracz Re: Jak Biedronka ratuje swoją reputację IP: *.tele2.pl 03.02.05, 09:18
          Itu jest sedno sprawy !!!! Jak długo jeszcze politycy i ekonomiści będą tak
          postępować ?? Decyzje o integracji europejskiej muszą mieć pewne konsekwencje.
          Nie można wyrównywać cen w ramach krajów unijnych a utrzymywać na takim
          poziomie zarobków. Bzdury o jedynym regulatorze tj. "niewidzialnej ręce rynku"
          między bajki włożyć. Już dziś mamy ceny "unijne" a zarobki 10 razy niższe. Nie
          twierdzę, że od jutra jedną decyzją mamy stać się Francją czy chociażby
          Hiszpanią, ale od dziś elyta albo niech idzie w diabły albo niech działa w
          interesie społeczeństwa.
      • Gość: m W Auchan jest spoko! IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 03.02.05, 09:12
        Pracuje w Auchan we Wrocławiu. Atmosfera jest spoko. Jasne że trzeba pracować.
        Ochrzani są ci co ściamniają. Ale jak sie ucciwie haruje jest super. A imprezy
        sa co kwartał najblizsza we wtorek.
      • Gość: Wacuś Syf z Biedronki, oprócz dżemu i mleka. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.05, 09:13
        Szczególnie przy kasach, bo nie były czyszczone od (uroczystego?) otwarcia
        sklepu.
        Zapyziałe kasy występują nie tylko w Biedronce, może nimi pochwalić się także
        np. Albert czy Leclerc; ale w Biedronce są szczególnie brudne. Może w
        ramach "narodzin nowej tradycji" i integracji kadra zarządzająca weźmie coś do
        pucowania i doprowadzi je do przyzwoitego wyglądu?
        • Gość: A.H Re: Syf z Biedronki, oprócz dżemu i mleka. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.02.05, 13:54
          Syfiasty sklep, to się zgadza, byłem przejazdem
          w Gdyni jak wlazłem do jakiejś biedronki to aż gały wywaliłem
          że taki bród i syf może być na sklepie i przy kasie.
          Słysząc o tym co ta firma wyprawia ze swoimi pracownikami
          nie wybieram się tam więcej i innym proponuje to samo.
          • kropekuk Portugalczycy do szczegolnych czysciochow nie 03.02.05, 15:20
            naleza. Sp. McDonald sam by po zasyfionym sklepie ze sciera latal (jak latal po
            swoich McDonaldsach)...
      • Gość: magoo [...] IP: *.bielsko.msk.pl 03.02.05, 09:42
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Joanna Re: Jak Biedronka ratuje swoją reputację IP: *.icpnet.pl 03.02.05, 09:44
        hehe... a impreza w ARS VIVENDI! To dopiero...
      • Gość: J@ Re: Jak Biedronka ratuje swoją reputację IP: 217.97.129.* 03.02.05, 09:49
        Ja juz zrezygnowalem z zakupow w Biedronce... istnieja inne sklepy. To jest
        minimum, ktore moze kazdy zrobic.
        • Gość: kazik Re: Jak Biedronka ratuje swoją reputację IP: *.icpnet.pl 03.02.05, 09:55
          Ludzie-uczcie sie, czytajcie . Marks to wszystko z czego zyje kapitalizm i
          sluzaca mu tzw.demokracja,juz dawno bardzo dokladnie opisal.
          • Gość: Lech Taczka Marks może coś opisał, ale co to ma do rzeczy? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.05, 10:12
            Jak dorosły człowiek może sądzić, że w socjalizmie (komunizmie?) nie istnieje
            wysyk?
            Historia dostarcza setki przykładów znacznie gorszego wysysku, w imię
            wypaczonej idei. Zobacz co się dzieje w Korei lub na Kubie.
            Wracając do Biedronki... nikt nie mówił, że wkapitalizmie będzie lekko.
            Nastawiony na zyk nie oznacza wyzysku, bo wyzysk jest patologią. Istnieją
            jednak mechanizmy, które prędzej czy poźniej wyregulują sytuację a
            wyzyskujących wypchną z rynku. Właśnie to obserwujesz. W socjalizmie realnym
            nigdy byś się nie dowiedział o takich przypadkach. Nazywano to wyrabianiem 250%
            normy.
            W Polsce patolgię wzmacnia jeszcze prymityw mentalny kadry kierowniczej, brak
            poszanowania podstawowych przepisów i brak konsekwentnej ich egzekucji oraz
            bezrobocie. Są jeszcze inne pomniejsze czynniki, które każdy inteligentny
            człowiek dostrzega.
            Prosze więc, byś nie wycierał sobie ust Marksem. Weź serwetkę. Może być z
            Biedronki.
            • Gość: kazik Re: Marks może coś opisał, ale co to ma do rzeczy IP: *.icpnet.pl 03.02.05, 10:24
              A to ma do rzeczy, ze trzeba go czytac aby zrozumiec, a nie polegac tylko na
              wrogich Jemu opiniach. Gdzies ty wyczytal,ze pisalem o krajach tzw, socjalizmu?
              I to na tyle - jestes doskonale zmanipulowanym (albo manipulatorem)wytworem
              kapitalizmu.
              • kropekuk A GDZIE ty masz w polsce wspolczesny kapitalizm? 03.02.05, 15:22

• Gość: pert Re: Jak Biedronka ratuje swoją reputację IP: *.zachod.net / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:16
            Skompromitowane związki zawodowe nie są w stanie i nie chcą reprezentować
            pracowników .Myśl o przyszłej władzy zaprząta umysły domorosłych polityków,
            związkowcow. Nikt nie będzie bronił pracowników bo z tego nie będzie pieniędzy
            do kieszeni przyszłych polityków,a procesy w sądach skończą się przeganą
            wszystkich poszkodowanych z postego powodu ,po prostu sądy są skorumpowane.To
            czarny scenariusz ale niestety prawdziwy.Wszyscy poszkodowani powinni
            założyć ,, Fundację Aktywnej Kooperacji Osób Wykorzystanych ,,i zacząć miłować
            tych którzy nimi pomiatali, aż do bólu.
      • Gość: adam Każdemu powinno dać się szansę na poprawę, biedron IP: *.novartis.com 03.02.05, 10:12
        ce też. Może zmieni się podejście do pracowników, czego im życzę. Osobiście mam
        wrażenie, że ten proceder to była oddolna inicjatywa niedorobionych kierowników
        sklepów. Znam parę osób którym minimum władzy tak uderzyło do głowy, że z ludzi
        przeobrazili się w zwyklych ... piiip. Tak to jest, im niższy poziom
        reprezentyjesz sobą tym bardziej wyżywasz się na innych. Ludzie z charyzmą,
        wykształceni i kompetentni nie muszą popisywać się przed swoimi pracownikami
        siłą swojej władzy. Ja miałem przez cztery lata takiego szefa, że będę
        wychwalał go do końca życia.
      • Gość: Kuba Re: Jak Biedronka ratuje swoją reputację IP: *.artnet.com.pl 03.02.05, 10:20
        Biedronka...."Ludzie ludziom zgotowali ten los".
        • Gość: Daśko Re: Jak Biedronka ratuje swoją reputację IP: *.gdynia.mm.pl 03.02.05, 10:24
          Biedronka: "ARBEIT MACHT FREI"
        • Gość: Kierownik Biedronka ach Biedronka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:40
          Codziennie niskie ceny
          • Gość: kasjer-sprzedawca Re: Biedronka ach Biedronka:) IP: *.alpat.net 28.02.05, 17:00
            Dzien dobry
            dziekuje
            zapraszam ponownie:))))
            • Gość: Monika Re: Biedronka ach Biedronka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 18:42
              Nie masz jeszcze dosc tego Dzien dobry,Dziekuje,Zapraszam ponownie?Bo Ja od
              codziennego klepania tego na kasie mam mdlosci.
              • Gość: kasjer-sprzedawca Re: Biedronka ach Biedronka:) IP: *.alpat.net 28.02.05, 19:00
                no jasne ze mam ale w nawyku, juz wszedzie to mowie. Biedronka uczy!!
                A ty Monika tez na kasie??
      • Gość: truten Re: akurat w czas IP: 69.110.228.* 03.02.05, 10:23
      • Gość: kolo Re: Jak Biedronka ratuje swoją reputację IP: 195.136.112.* 03.02.05, 10:27
        Czy pamiętacie: Portugalczyk Osculatti ...?
        Już 40 lat temu ŚP. Jeremi Przybora ostrzegał przed Portugalczykiem, który "ne
        zaplati", zwłaszcza kobiecie. W tekstach klasyków jest jednak dużo
        ponadczasowej prawdy.
      • Gość: 4 Re: Jak Biedronka ratuje swoją reputację IP: *.dop.szczecin.pl 03.02.05, 10:32
        anna czy joanna MAZUREK ??
      • rootka Re: Jak Biedronka ratuje swoją reputację 03.02.05, 10:43
        ja sie tylko zastanawiam czy ta rzeczniczka to Anna Mazurek czy tez Joanna
        Mazurek i czy pozostale informacje sa rownie dokladne jak imie tej
        rzeczniczki... bo jesli tak to szkoda czasu na czytanie
      • Gość: gniewek Biedronce nawet zmiana nazwy nie pomoze.. IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 03.02.05, 10:53
        Ja u nich nie kupie juz NIC, kompletnie nic i namawiam do tego znajomych
        (skutecznie.. chociaz w wiekszosci przypadkow nie jest to juz konieczne). Takie
        firmy powinny znikac z Polski.
        Biedronki to zadne miejsca pracy - to miejsca pracy niewolniczej, wiec plakac
        po Biedronkach nie bedziemy.
      • Gość: STEFAN Re: Jak Biedronka ratuje swoją reputację IP: 213.77.7.* 03.02.05, 11:15
        Adasiu!
        Taki stan to zasługa Twoja i tzwn. ludzi honoru. Również Wam Polska
        zawdzięcza,że w ostatnich latach liczba nędzarzy zwiekszyła się trzykrotnie.
        Tak trzymaj.
        PS chodzą pogłoski, że piszesz testament w Italii dla Polski i Polaków,
        daj se luzu i się nie wygłupiaj proszę
        STEFAN
        • Gość: balum Re: Jak Biedronka ratuje swoją reputację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:26
          Wczoaj widziałem w biedronce jak dziewczyna ledwo ciągneła paletę na wózku.
          Powiedziałem sobie, że będę ograniczał zakupy w tym sklepie i tak zrobię.
          • Gość: noname Re: Jak Biedronka ratuje swoją reputację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:35
            a ja to sfilmuję szpieg-kamerą, zrobię kopię, potem zamieszczę w internecie z
            podaniem daty i miejsca. Ale będzie ubaw. Ludzie, kto ma jakiś poręczny sprzęt
            do filmowania niech też tak zrobi. Dowalmy im i nie tylko...!!!!!!
      • Gość: polak jak portugalczyk polaka p....l i prosze panstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:27
        jaki poklask
      • Gość: meinz Re: Jak Biedronka ratuje swoją reputację IP: *.sggw.waw.pl 03.02.05, 11:33
        Trzymam kciuki za wszystkich którzy dokopią biedronce i mam nadzieję że w końcu
        dostaną co im się należy za tą ciężką pracę. Ja staram się omijać ten sklep z
        daleka. A te wspolne bale i zabawy z kierownictwem to jakaś farsa!!!! Ludzie
        nie dajcie się wyzyskiwać
      • Gość: Gość Nie kupujcie w Biedronce !!! IP: 217.153.180.* 03.02.05, 11:36
        Nie kupujcie w Biedronce - to jedyne wyjście, aby Jeronimo Martens czegoś
        nauczyć. Spadną im obroty, to może zmądrzeją ;-)
        • Gość: D Re: Nie kupujcie w Biedronce !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:44
          ... i przy okazji moze inni im podobni wyciagna jakies wnioski.
          To nie jedyna taka firma w Polsce.

Popieram ten bojkot. Nie potrzebujemy tu takich firm.
        • Gość: Piwosz i kot Maxik Najlepsze piwo i krama dla kota tylko w Biedronce! IP: 62.233.197.* 03.02.05, 18:21
          Tak, tak...
      • Gość: krzysztof Re: Jak Biedronka ratuje swoją reputację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:26
        to przykre ale prawdziwe jeszcze dzis pamietam jak mowiono mi ze jesli chce
        skonczyc studja to musze robic to mi kaza, w przeciwnym wypadku pojde na bruk!
        Wytrzymalem 2 lata nikt nie zwrocil mi ani gorsza za nadgodziny, stres,
        nerwy,siedzenie na kasie w sklepie bez ogrzewania!! Mam nadzieje, ze Panie nie
        popuszcza i ukaraja tych ktorzy sa winni. W Polsce lagodzi sie prawo pracy
        ludzie godza sie na okropne warunki pracy tylko po to zeby nie stracic pracy a
        Business Center C,lub usimecha sie i mowi, ze prawo pracy w Polsce jest za
        surowe dla pracodawcow. Nie wiem kogo bardzije mi zal zalosnego rzadu, biednych
        ludzi, czy pazernych wlascicieli sieci sklepow powdzenia i odwagi !!!!!
        byly pracownik biedronki
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka