Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca we Wrocławiu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 16:45
    Czy ktoś wie gdzie jest jakaś praca we Wrocłwaiu dla dziewczyny. Szukam pracy
    bez rezultatow i może ktos z was widzial gdzieś jakąś wywieszke itd.
    Obserwuj wątek
      • bez_mapy Re: Praca we Wrocławiu 11.02.05, 16:55
        Nie każda praca jest dla każdego. Trzeba zacząć od swoich kwalifikacji,
        umiejętności i predyspozycji.
        • Gość: Elllllo Re: Praca we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 16:57
          predyspozycji mam wiele i umiejętności też troche jak na mój wiek 21 lat.
          • Gość: Ewka Re: Praca we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:31
            Widziałam w Galerii Dominikańskiej w sklepie z butami karteczkę, że szukają
            sprzedawcy. Nie mogę sobie jednak teraz przypomnieć jak ten sklep się nazywa
            (na pewno nie Deichmann!!!) Znajduje się piętro niżej od Cubusa i ma takie samo
            położenie. Zaznaczam jednak, że byłam tam tydzień temu i nie wiem czy to nadal
            aktualne.
            Powodzenia!
      • bez_mapy Re: Praca we Wrocławiu 11.02.05, 22:30
        Moja koleżanka szuka do swojej firmy osobę znającą się na informatyce i
        automatyce ze znajomością angielskiego. Jeśli cię to interesuje to mogę ci
        podać maila.
        • Gość: Szukająca Re: Praca we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 18:23
          chciałabym zaznaczyć że ucze sie zaocznie, czasami to przeszkadza w pracy
          • Gość: Niki Też szukam pracy we Wrocławiu:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.05, 22:11
            Ja tez szukam pracy we Wrocławiu:) Mam 22 lata i studiuję zaocznie
            administrację. Język angielski znam na poziomie średniozaawansowanym-
            ukończyłam studium filologii angielskiej. Na razie nie mam doświadczenia
            zawodowego, ale ciągle szukam pracy ( jak mam zdobyć to doswiadczenie jak nikt
            mnie nie chce zatrudnić?), + obsługa komputera:) gdyby ktoś wiedział o jakiejs
            pracy byłabym wdzięczna za informację.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka