Dodaj do ulubionych

Przeprosiny :)

01.08.14, 13:39
Witaj Trouble,
Po ostatnich dyskusjach na Forum Pracowników PKO BP i atmosferze jaka tam się wytworzyła postanowiłem napisać i powiedzieć, że jeśli poczułeś się rzeczywiście zaatakowany czy obrażony moimi wpisami to przyjmij moje przeprosiny bo moją intencją nie było i nie jest Ciebie atakować ani obrażać. Chodzi mi zawsze o to by zwracać uwagę na wszystkie aspekty wypowiedzi a nie tylko na jedną stronę :). Stąd moje polemiki z Twoimi wypowiedziami. Jeśli jednak wg Ciebie przekroczyłem granice to przepraszam :).

rompil=torres=muheria=tergam=malma590=sytem=kilka innych, ale nie milek i nie "marketing szeptany" ;)
Ps1=qpr=elkana102=obb.serwator
Ps2 to jednak jest szczere.
Obserwuj wątek
    • szar_amysz Re: Przeprosiny :) 01.08.14, 14:36
      @ rompil

:D :D :D
      hahahahaha :D
      • rompil Re: Przeprosiny :) 01.08.14, 15:16
        @ wszyscy zainteresowani

Te przeprosiny są autentycznie szczere.
        Poza nimi przepraszam również Was wszystkich.
        • agrafek10 Re: Przeprosiny :) 01.08.14, 20:00
          Za co? ;)
          • nibytroll Re: Przeprosiny :) 02.08.14, 05:34
            agrafek10 napisał(a):

> Za co? ;)

za szambo niewyczuwalne nosem adminów (swoich smrodów się nie czuje) :D
        • skuter46 Re: Przeprosiny :) 01.08.14, 21:03
          Przyjmuję przeprosiny i wiem za co.
          Pozdrawiam Cię rompil.
          W sumie robiłeś dobrą robotę.
          • nibytroll Re: Przeprosiny :) 02.08.14, 05:37
            skuter46 napisał:

> Przyjmuję przeprosiny i wiem za co.
            > Pozdrawiam Cię rompil.
            > W sumie robiłeś dobrą robotę.

troll trolla zawsze doceni :D
            • skuter46 Re: Przeprosiny :) 02.08.14, 07:44
              [b]Zebrała się wyjątkowo duża grupa trolli[/b]Od kilku dni, to już jest jakaś trollowa choroba. Walka trolli z trollami. Efekt, totalne sparaliżowanie forum . [b]Nawet ci którzy uważają się tu za świętych są niewątpliwie trollami. [/b]Ja na przykład mogę być zakwalifikowany śmiało do licznych tu lamerów. Warto by o tym wiedzieli kim są.

Kwalifikację trolli i trollowania ułatwią poniższe encyklopedyczne informacje:
              Charakterystyka zachowania internetowego trolla
              [b]Osoba stosująca trollowanie [/b]zwykle reaguje wrogo zarówno na próby uspokojenia dyskusji, jak i agresywne reagowanie na jego zaczepki, merytoryczna zawartość dyskusji ma zaś dla niego znaczenie tylko o tyle, o ile rozpala w dyskutantach negatywne emocje i przyczynia się do kontynuowania sporu. Sprawia to zazwyczaj takie wrażenie, jakby troll sycił się nimi. Najczęściej im więcej osób wpadnie w jego sidła i odpowie na jego post, tym bardziej wydaje się zadowolony. Nieraz też autor podaje linki do stron z obrzydliwą zawartością, Część trolli rzadziej lub częściej zmienia swoje dane (np. adres poczty elektronicznej), aby znaleźć się poza killfile'ami innych osób.
              [b]Trollowanie[/b] czasem bywa stosowane przez lamera – osobę, która podkreślając swoje doświadczenie i wiedzę w danym temacie (a w praktyce jest ona bardzo niewielka), próbuje wypowiedzieć się na temat wad czegoś/kogoś, próbuje na siłę pomóc komuś w problemie etc. Kiedy dochodzi do polemiki z osobami bardziej doświadczonymi w temacie, lamer może zareagować śmiesznymi i bezsensownymi argumentami. Kończy się to w wielu przypadkach interwencją ze strony administratora lub moderatorów serwisu. Czasami jednak trollowanie jest stosowane wobec lamerów, aby zniechęcić ich do dalszego udziału w dyskusji.
              [b]Symptomy trollowania[/b]
              bezgraniczne podporządkowanie się jakiejś idei i bronienie jej do końca
              prosta do zauważenia sztuczna nieznajomość podstaw tematu danego forum częste zadawanie tych samych pytań, na które odpowiedź została już udzielona
              celowe wyrażanie zdania różnego od grupy w której owo zdanie wyraża,
              brak konsekwencji podczas prowadzenia dyskusji i zaprzeczanie własnym tezom i opiniom;
              chętne używanie argumentów ad personam – atakujących osoby lub ich cechy szczególne,
              skrajny stosunek do netykiety (wybrane zasady) lub ortografii
              skrajna megalomania i pogardliwy stosunek do innych osób
              częste nazywanie innych dyskutantów trollami internetowymi;
              wprowadzanie zamieszania w stosunku do własnej osoby, przedstawianie siebie jako ofiary
              konfabulacja np. na temat swego wykształcenia, pracy, pozycji społecznej bądź doświadczeń życiowych – celem trolla jest tutaj nadanie większego znaczenia swoim wypowiedziom,
              za każdym razem rozpoczynanie wypowiedzi od tego samego zwrotu
              ceremonialne używanie filtrów (np. killfile'a
              regularne ogłaszanie swojego definitywnego odejścia z forum lub grupy dyskusyjnej i za każdym razem, po jakimś czasie, powracanie
              zmienianie własnych danych, które może polegać albo na drobnych zmianach tych danych (np. Troll może zmienić się w Troola lub Trrola etc.) albo na poważnych zmianach takich danych
              tworzenie klonów bądź pacynek których wypowiedzi składają się z wyrazów poparcia wypowiedzi trolla występującego pod własnymi danymi oraz ataków na oponentów tego trolla
              Najskuteczniejszą obroną przed trollowaniem jest całkowite zignorowanie wszelkich zaczepek trolla, w momencie gdy się zorientujemy, że mamy z nim do czynienia. O ile istnieje taka możliwość, administratorzy lub moderatorzy powinni blokować możliwość publikowania wiadomości, które można uznać za trollowanie i odpowiadania na nie. Kasowanie cudzych wiadomości wywołuje konflikt, gdyż jest powodem oskarżenia o cenzurowanie wypowiedzi, jest dodatkowym argumentem do podtrzymania konfliktu.
              Zazwyczaj konsekwentne ignorowanie trolla skutkuje jego zniechęceniem i przeniesieniem się w inne miejsce lub całkowitym zaprzestaniem działalności
              • rompil Re: Przeprosiny :) 02.08.14, 07:51
                I dlatego, raz jeszcze wszystkich przepraszając, ponownie proponuję do rozważenia opcję "zerową". Zacznijmy wszystko od początku.
                • skuter46 Re: Przeprosiny :) 02.08.14, 08:36
                  Byłem przed opcją zerową. Nie wejdę ( w nowy - ewentualny - etap forum) do forum po odnowie, po opcji zerowej, w forum "+0".
                  z pozdrowieniem - niewierzący i cienki lamer
                  czuk1 = skuter44 = skuter46
                  • rompil Re: Przeprosiny :) 02.08.14, 16:29
                    skuter46 napisał:

> Byłem przed opcją zerową. Nie wejdę ( w nowy - ewentualny - etap forum) do foru
                    > m po odnowie, po opcji zerowej, w forum "+0".
                    > z pozdrowieniem - niewierzący i cienki lamer
                    > czuk1 = skuter44 = skuter46

Propozycja jest dla tych, którzy chcą tutaj wymieniać poglądy. Ja sam będę tu jeszcze przez chwilę, a potem zlikwiduję ;) także rompila.
                    Zgadzam się z Dziurą, a także Troublem, że warunkiem podstawowym do rozpoczęcia opcji "zerowej" jest odejście Myszy z funkcji admina. Bez tego, moim i moich klonów ;) zdaniem, nie ma szan by coś sensownego tu zaistniało.
                    Na koniec, co do klonów, to warto moim zdaniem wczytywać się w treść wypowiedzi, zamiast doszukiwać się kto kim jest i kim nie jest. Jak widać, w sieci można być każdym. Nigdy nie da się z całą pewnością stwierdzić czy ktoś pracuje w banku, pracuje u konkurencji, pracuje w pr, jest byłym pracownikiem, itp. Na pewno zaś można wczytać się w to co napisze i tylko do tego odnosić.
                    Czego wszystkim, którzy zdecydują się odbudować to forum, życzę
                    Pozdrawiam
                    Rompil i jego wiele, wiele wcieleń ;)
                    • nibytroll Re: Przeprosiny :) 02.08.14, 21:49
                      rompil napisał:

> Na koniec, co do klonów, to warto moim zdaniem wczytywać się w treść wypowiedzi
                      > , zamiast doszukiwać się kto kim jest i kim nie jest. Jak widać, w sieci można
                      > być każdym. [b]Nigdy nie da się z całą pewnością stwierdzić czy ktoś pracuje w ban
                      > ku, pracuje u konkurencji, pracuje w pr, jest byłym pracownikiem, itp[/b]. Na pewno
                      > zaś można wczytać się w to co napisze i tylko do tego odnosić.

Jesteś ignorantem, któremu wydaje się, że odkrył Amerykę i musi o tym fakcie cały świat powiadomić, a to co napisałeś powyżej jest wyłącznie próbą nieudolnego dobudowywania sztucznej ideologii do wykreowanego szamba, w którym wytaplałeś między innymi byłych pracowników.

Świadomie manipulując cudzymi tekstami (wyrywając je z kontekstu, nie podając źródła) , tworząc celowo grupę Barbi przypisałeś ją do Babapapy, w czym oczywiście pomogli ci pożal się Boże administratorzy (WMS).

Stworzyłeś postacie 2 kobiet, a zmanipulowaną historią jednej z nich osiągnąłeś poziom skarlałej ludzkiej łajzy. Wykorzystałeś te łajdackie sposoby do wzbudzenia współczucia u forumowiczów i zorganizowania nagonki na domniemanych krzywdzicieli.

Tworząc sztuczną większość tzw. zadowolonych oburzonych pracowników, zorganizowałeś krucjatę przeciwko byłym pracownikom, aby się ich pozbyć.

Całą swoją manipulatorsko-prowokatorską działalnością klasycznego trolla pokazałeś ,że jesteś zwykłą kreaturą, łajdakiem, prostackim pajacem.

EOT
                      • dziura_zabita_dechami Re: Przeprosiny :) 03.08.14, 06:07
                        Prawda, ale nie doszłoby do tego, gdyby nie patrzący na to z satysfakcja administratorzy.
                        • szar_amysz Re: Przeprosiny :) 04.08.14, 00:17
                          dziura_zabita_dechami napisał:

> Prawda, ale nie doszłoby do tego, gdyby nie patrzący na to z satysfakcja admini
                          > stratorzy.

Doprawdy ;) Taki absurdalny wniosek tylko Ty potrafisz wysnuć Dziuro ;)
                          • dziura_zabita_dechami Re: Przeprosiny :) 04.08.14, 06:40
                            Tak, wiem, deszcz pada .....
                      • szar_amysz Re: Przeprosiny :) 04.08.14, 00:15
                        @ nibytroll

Rompil nie odkrył Ameryki jeno "zwierciadełko dusz" roztrzaskał się nagle (!) na kilkanaście nicków i zaczął mówić "swoim" głosem. Nie broniłabym tak Babapapy, bo zrobił to na jego wzór i podobieństwo ;)
                        Proszę mnie także nie mieszać do jego brudnych zagrywek. Obce jest mi zabawianie się ludźmi, nie eksperymentuję na nich i nie zmieniam nicków. Ani płci.
                        Wierzyłam Torres i Tergam. Czemu miałam nie wierzyć? Z góry nie zakładam bowiem, że użytkownicy nie są tymi za których się podają (no, może oprócz Dziury;)).
                        No i nie wierzę w sugestie iż qpr ma więcej nicków.

Także przeprosiny wyżej wymienionego zwaliły mnie z nóg.. ze śmiechu :D , wsadzam je pomiędzy bajki po prostu. Tyle ode mnie.
                        Pozdrawiam

• troublemaker_next To nie bajka... 04.08.14, 12:09
                          szar_amysz napisała:

> Także [b]przeprosiny wyżej wymienionego zwaliły mnie z nóg.. ze śmiechu :D , wsadz
                          > am je pomiędzy bajki[/b] po prostu. Tyle ode mnie

Pani Admin. Wybacz ale mam wrażenie, że nikogo tu nie interesuje gdzie, co i w jakim celu sobie (cytuję) wsadzasz.
                          Ja w przeciwieństwie do Ciebie zawsze trzymam się faktów, przez szacunek dla czytelników. Wszystko wskazuje na to, że Twój rechot jest nie na miejscu. Rompil przeprosił mnie wcześniej mailem. Poprosiłem, żeby zrobił to na forum. Poprosiłem też o maila z innego konta i również otrzymałem. Rompil poinformował mnie też, że likwiduje wszystkie konta, które tutaj ujawnił.[b] Łatwo sprawdzić, że np. [u]exwoker, q.p.r, tor-r-es [/u]i cała reszta młodszych została usunięta.[/b] Jako Admin możesz spróbować nadać im uprawnienia moderatora i otrzymasz komunikat: "nie ma użytkownika o takim loginie". Nie sądzę, żeby tylu starych użytkowników, usunęło nagle swoje konta pod wpływem żartu Rompila. [b]Zdrowy rozsądek nakazuje przyjąć wersję Rompila za prawdziwą, miał dostęp do tych nicków i spowodował ich usunięcie.[/b]

> No i nie wierzę w sugestie iż qpr ma więcej nicków.

Już nie ma bo [b]q.p.r został usunięty razem z pozostałymi [/b]zgodnie z obietnicą Rompila. Qpera zdradził jeden post, był za bardzo niekuperowy :)

> Rompil nie odkrył Ameryki jeno "zwierciadełko dusz" roztrzaskał się nagle (!)
                          > na kilkanaście nicków i zaczął mówić "swoim" głosem. [b]Nie broniłabym tak Babapap
                          > y, bo zrobił to na jego wzór i podobieństwo ;)[/b]

Kłamstwo, którego nie potrafisz uzasadnić. Nigdy, nikogo nie atakowałem grupą kilkunastu nicków jednocześnie a za to przeprasza Rompil.
                          Przypominam Ci, że regulamin nie zabrania używania wielu nicków poza jedną sytuacją, nie wolno używać wielu nicków w jednym wątku np. w celu urządzenia sobie polowania na barbapapę. Nigdy nie miałem absolutnie nic wspólnego z podobnym działaniem.
                          Uświadamiam Ci też, że troublemaker pojawił się po rocznej nieobecności (wcześniej 69eyes) pod koniec 2012 roku. [b]Nicki tor-r-es, q.p.r i exwoker istniały wcześniej, przed troublem więc ich właściciel nie mógł naśladować troubla[/b] :)

> Proszę mnie także nie mieszać do jego brudnych zagrywek. Obce jest mi zabawiani
                          > e się ludźmi, nie eksperymentuję na nich i nie zmieniam nicków. Ani płci.
                          > [b]Wierzyłam Torres i Tergam. Czemu miałam nie wierzyć?[/b]

Rozumiem, że to o eksperymentach, zabawianiu się ludźmi i brudnych zagrywkach jest o Rompilu? Bo gdyby było o mnie oznaczałoby naruszenie moich dóbr osobistych.
                          Czemu miałaś nie wierzyć? Bo pokazaliśmy Ci palcem i udowodniliśmy, że to trolle i oszuści. Mieliśmy (ja i Alcybiades 100% racji) Admin powinien to zauważyć. To jego obowiązek wynikający z regulaminu. Jeśli tego nie wiesz to powinnaś zrezygnować.

PS. [b]Nick barbapapa003, jedyny jaki używałem od prawie roku na tym forum[/b] usunąłem bo miałem dość znoszenia szykan ze strony trolli a przede wszystkim braku reakcji admina na te patologie. Kilka razy usuwałem konta chcąc zerwać z pisaniem na forum i kilka razy wracałem bo uważałem, że mogę komuś w czymś pomóc lub podyskutować w gronie myślących ludzi. Niestety myślący są z tego forum eliminowani i to chyba jeden z moich ostatnich tutaj wpisów. Oczywiście całkiem nie zniknę, jako trouble będę funkcjonował tu i tam ;) Do zobaczenia :)
                          • dzoanka21 Re: To nie bajka... 11.08.14, 23:51
                            Święte słowa :-) faktycznie lepiej skupić swoją energię na konkretnych działaniach niż tracić czas na zbędne dyskusje też liczyłam na "powstanie warsza..... 2014" a tu co "forma wypowiedzi nie odpowiada" nie godna stanowiska żenuła......
    • nibytroll Re: Przeprosiny :) 02.08.14, 05:32
      rompil napisał:

> [b]rompil=torres=muheria=tergam=malma590=sytem[/b][b]=kilka innych[/b], ale nie milek i nie "
      > marketing szeptany" ;)
      > Ps1[b]=qpr=elkana102=obb.serwator[/b]
      > Ps2 to jednak jest szczere.

Ps3...=barbamama003=barbalala003=barbidur003=barbotine003=joan333=potwor_spghagetti=kilka innych :D

• rompil Re: Przeprosiny :) 02.08.14, 11:28
        nibytroll napisał:

> rompil napisał:
        >
        > > [b]rompil=torres=muheria=tergam=malma590=sytem[/b][b]=kilka innych[/b], a
        > le nie milek i nie "
        > > marketing szeptany" ;)
        > > Ps1[b]=qpr=elkana102=obb.serwator[/b]
        > > Ps2 to jednak jest szczere.
        >
        >
        > Ps3...=barbamama003=barbalala003=barbidur003=barbotine003=joan333=potwor_spghag
        > etti=kilka innych :D

Ps4...=zielony_loodzik=[b]exwoker (nie mylić z exworkerem)[/b]
        Ps5...nie równa się barbabelle003
        • rompil Re: Przeprosiny :) 02.08.14, 11:31
          nibytroll napisał:

> > Ps3...=barbamama003=barbalala003=barbidur003=barbotine003=joan333=potwor_
          > spghag
          > > etti=kilka innych :D
          >
          [b]Ps4...= zielony_loodzik = [u]exwoker[/u] (nie mylić z exworkerem)[/b]
          Ps5...nie równa się barbabelle003

• troublemaker_next Mały krok w dobrą stronę 04.08.14, 12:41
      rompil napisał:

> Po ostatnich dyskusjach na Forum Pracowników PKO BP i atmosferze jaka tam się w
      > ytworzyła postanowiłem napisać i powiedzieć, że jeśli poczułeś się rzeczywiście
      > zaatakowany czy obrażony moimi wpisami to przyjmij moje przeprosiny bo moją in
      > tencją nie było i nie jest Ciebie atakować ani obrażać. Chodzi mi zawsze o to b
      > y zwracać uwagę na wszystkie aspekty wypowiedzi a nie tylko na jedną stronę :).
      > Stąd moje polemiki z Twoimi wypowiedziami. Jeśli jednak wg Ciebie przekroczyłe
      > m granice to przepraszam :)

Trochę poczekałem bo musiałem sprawdzić czy to nie dowcip :) Usunięcie nicków takich jak q.p.r, tor-r-es czy exwoker wskazuje na to, że piszesz poważnie. Chyba, że Oni wszyscy uczestniczą w spisku i dla Ciebie pozbyli się swoich nicków ;)

Co myślę o przeprosinach? Granice bez wątpienia zostały przekroczone, oczywiste jest też złamanie regulaminu, który np. zabrania pisania pod kilkoma nickami w jednym wątku i personalnych ataków. Z tego powodu uważam, że takie przeprosiny to mały krok we właściwą stronę.

• dziura_zabita_dechami Re: Mały krok w dobrą stronę 04.08.14, 13:15
        Kolejnym krokiem powinna być rezygnacja myszy ( czy ktokolwiek się kryje za tym Nickiem ) z funkcji moderatora.
        • troublemaker_next Re: Mały krok w dobrą stronę 04.08.14, 13:36

> Kolejnym krokiem powinna być rezygnacja myszy ( czy ktokolwiek się kryje za tym
          > Nickiem ) z funkcji moderatora.

No coś Ty? ;) Tylko dlatego, że nie ma pojęcia co się na Jej forum dzieje? Tylko dlatego, że nie wierzy w to co się stało, chociaż łatwo może sprawdzić, że wszystkie nicki Rompila (np. q.p.r) zostały skasowane? Tylko dlatego, że pomimo wskazania palcem i dowodów nie zauważyła stada trolli? To naprawdę mało ważne powody :) Myszy nie usunie stąd nawet wybuch bomby atomowej :D
          • dziura_zabita_dechami Re: Mały krok w dobrą stronę 04.08.14, 13:43
            Prawda, nigdy nie ustąpi. Chyba, że mocodawca ją wymieni.
      • rompil Mogę jeszcze... 04.08.14, 16:11
        troublemaker_next napisał:

> Trochę poczekałem bo musiałem sprawdzić czy to nie dowcip :) Usunięcie nicków t
        > akich jak q.p.r, tor-r-es czy exwoker wskazuje na to, że piszesz poważnie. Chyb
        > a, że Oni wszyscy uczestniczą w spisku i dla Ciebie pozbyli się swoich nicków ;
        > )

Potwierdzam. Piszę poważnie :)

> Co myślę o przeprosinach? Granice bez wątpienia zostały przekroczone, oczywiste
        > jest też złamanie regulaminu, który np. zabrania pisania pod kilkoma nickami w
        > jednym wątku i personalnych ataków. Z tego powodu uważam, że takie przeprosiny
        > to mały krok we właściwą stronę.
        >

Trudno mi będzie wykonać większy krok, niż ten który robię teraz ;). Za chwilę zlikwiduję konto użytkownika d.p.r. Odczekajcie tylko chwilę ze sprawdzaniem. Żebym mógł się zdążyć przelogować ;)

Rompil jeszcze czas pewien będzie aktywny. Być może trzeba będzie/warto będzie na coś zareagować.

Na koniec podzielę się tym o czym starałem się pisać wielokrotnie. Niestety z mizernym jak widać skutkiem. Szkoda, że ważne jest dla nas przede wszystkim to [b]kto[/b] coś pisze, czy jest klonem, czy trollem, nie zaś to [b]jaka jest treść wpisu[/b]. Czasami i klon/troll ma cos sensownego do powiedzenia. Ale jak widać jest to nie do przeskoczenia.

Mając nadzieję, że kiedyś mi wybaczycie i przyjmiecie przeprosiny...pozdrawiam

D.P.R
        • troublemaker_next Kiedy klon staje się trollem... 04.08.14, 16:39
          rompil napisał:

> Na koniec podzielę się tym o czym starałem się pisać wielokrotnie. Niestety z m
          > izernym jak widać skutkiem. Szkoda, że ważne jest dla nas przede wszystkim to
          > [b]kto[/b] coś pisze, czy jest klonem, czy trollem, nie zaś to [b]jaka jest treś
          > ć wpisu[/b]. Czasami i klon/troll ma cos sensownego do powiedzenia. [b]Ale jak wid
          > ać jest to nie do przeskoczenia.[/b]

A czytałeś uważnie moje wpisy w tym wątku? :) Nawet to co sam cytujesz: "jest też złamanie regulaminu, który np. zabrania pisania [b]pod kilkoma nickami w[u] jednym wątku[/u][/b] i personalnych ataków"

Mogę sobie wyobrazić sytuacje w których jestem wręcz zmuszony [b]zmieniać [/b]nicki: żeby nie zostać zidentyfikowanym w realu, uniknąć polującej na mnie cenzury, swobodnie dyskutować na kontrowersyjne tematy unikając przyczepiania mi łatki przy innych tematach itd. Wielu z nas było kiedyś zmuszonych to robić.

[b]Ja nie mam pretensji o liczbę nicków ale [u]o sposób i cel ich użycia.[/u][/b] Regulamin zabrania użycia różnych nicków w jednym wątku i to ma sens. Chcesz używać różnych nicków w różnych dyskusjach to używaj. [b]Jeśli udajesz kilka osób [u]w jednej dyskusji[/u] to, przyznasz, że coś tu nie gra? Szczególnie jeśli [u]całą gromadą[/u] kogoś atakujesz[/b].

O to mam pretensje. Istnienie klonów przeżyję. Jeśli jednak klony dokonują grupowego ataku stają się trollami, prześladowcami. To jest złe. Jeszcze gorsza jest tylko bierność Admina pozwalającego na łamanie regulaminu.
          • rompil Re: Kiedy klon staje się trollem... 04.08.14, 18:57

> O to mam pretensje. Istnienie klonów przeżyję. Jeśli jednak klony dokonują grup
            > owego ataku stają się trollami, prześladowcami. To jest złe. Jeszcze gorsza jes
            > t tylko bierność Admina pozwalającego na łamanie regulaminu.

Trouble. Niewiele więcej mogę dodać do tego co już napisałem. Nigdy nie traktowałem wpisów do Ciebie jako ataku. Chcesz to uwierz, nie chcesz nie wierz. Akurat w tym przypadku starałem się pokazać, że tego typu zachowania były powszechną praktyką na forum.

Przypomnij sobie chociażby, jak był traktowany q.p.r. Obśmiewany i wyszydzany, traktowany jak żul, bez rodziny, ambicji tylko dlatego, że ośmielał się być zadowolony z życia.

Przypomnij sobie nagonkę na wafla, sugerowanie kim jest w realu, pamiętając oczywiście także i jego zachowanie.

Tergam oberwała, jak tylko zabrała głos w dyskusji o sensowności wypowiadania się tutaj byłych pracowników.

Torres, gdy próbowała bronić tergam.

Muheria, gdy zwróciła uwagę na Twoje linki i informację, że zrobiłeś "eksperyment".

Rompil...rompil do teraz nigdy nie mówił swoimi słowami. Używał tekstów części z Was. Nic nie odejmował, nic nie dodawał (czasami tylko tytuł). Jedyna jego przewina była taka, że do słów wypowiadanych teraz, dodawał te, które niektórzy wypowiadali wcześniej. Zresztą...sam go wymyśliłeś ;)

Co miałem powiedzieć, powiedziałem. Chciałem przeprosić i przeprosiłem. Pokazałem klony, zlikwidowałem profile.

Kto się czuje obrażony, zaatakowany, zmanipulowany - PRZEPRASZAM. Nie mam pomysłu co można by więcej zrobić. Kto chce, niech uwierzy, kto nie chce i tak nie uwierzy.

A dalej...może to da jednak do myślenia i dzięki temu forum będzie inne...lepsze???

• troublemaker_next Ok. q.p.r wystarczy 04.08.14, 19:54
              rompil napisał:

> Akura
              > t w tym przypadku starałem się pokazać, że tego typu zachowania były[b] powszechną
              > praktyką[/b] na forum.

Nie moją.

> Przypomnij sobie chociażby, jak był traktowany q.p.r. Obśmiewany i wyszydzany,
              > traktowany jak żul, bez rodziny, ambicji tylko dlatego, że ośmielał się być zad
              > owolony z życia.

Nie przeze mnie. Przypominam sobie tylko coś o braku dojrzałości, ale na pewno były ku temu mocne podstawy. Poza tym da się znaleźć wpisy gdzie Go broniłem.

> Przypomnij sobie [b]nagonkę [/b]na wafla,

Bez jaj... :D

> Tergam oberwała, jak tylko zabrała głos w dyskusji o sensowności wypowiadania s
              > ię tutaj byłych pracowników

Nie oberwała, tylko udowodniono Jej oszustwo tak samo jak Torresowi. Zaraz potem broniła się [b]udając kobietę po poronieniu [/b]wyłącznie po to żeby dowalić mnie i Alcybiadesowi. Nie chcę nawet takiej podłości komentować.

> Muheria, gdy zwróciła uwagę na Twoje linki i informację, że zrobiłeś "eksperyment"

Tam o coś innego chodziło, nie kombinuj :)

> Zresztą...sam go wymyśliłeś ;)

Niezupełnie. Mój "rompil" gdyby kiedykolwiek wszedł do użytku, działałby bardzo dyskretnie a skutki byłyby obliczone na długi czas. Twój dość mocno modyfikował mój pomysł.

> Kto się czuje obrażony, zaatakowany, zmanipulowany - PRZEPRASZAM. Nie mam pomys
              > łu co można by więcej zrobić. Kto chce, niech uwierzy, kto nie chce i tak nie u
              > wierzy

[b]Dobra Q.p.r wystarczy[/b]. D.p.r to coś wystarczająco dużego i starego. Nie zamykaj już niczego więcej. Nie interesuje mnie co jeszcze zostało (nawet jeśli jest u mnie na forum...). Nie mam zamiaru znęcać się nad Tobą. Wydaje mi się, że to co już zrobiłeś równoważy Twoje winy wobec mnie ;) Ja zawsze dam sobie radę z trollami i nieudolnymi adminami a poza tym nie mam zamiaru odwiedzać tego forum, chyba że pod przykryciem jeśli ktoś potrzebowałby mojej pomocy :)

• troublemaker_next Re: Mały krok w dobrą stronę 04.08.14, 14:42
      nibytroll napisał:

> 1- nie wszystkie do tej pory ujawnione nicki zostały skasowane

Większość została. Sprawdzałem :) Q.p.r, tor-r-es, exwoker i kilka ważniejszych nie żyje :) Rompil jest jeszcze czynny.

> 2- nie bądź taki pewny, że wszystkie istotne nicki zostały ujawnione

Tego nigdzie nie napisałem :D Ja jestem pewny, [b]że najważniejsze nie zostały[/b] :D Właśnie dlatego napisałem, że te przeprosiny to[b] tylko mały krok we właściwą stronę[/b]. Nie napisałem, że przyjmuję ani wybaczam. Wg mnie q.p.r ciągle jeszcze w coś gra. Dla mnie opcja zero to ujawnienie wszystkich najważniejszych nicków. Tego jeszcze z pewnością nie zrobił.

• nibytroll Re: Mały krok w dobrą stronę 04.08.14, 14:59

> Większość została. Sprawdzałem :) Q.p.r, tor-r-es, exwoker i kilka ważniejszych
        > nie żyje :) Rompil jest jeszcze czynny.

malma590 tyż :D

> Wg mnie q.p.r ciągle jeszcze w coś gra. Dla mnie opcja zero to ujawnienie wszystkich najważniejszych nicków. Tego jeszcze z pewnością nie zrobił.

i nigdy nie będziesz miał pewności, że to już wszyscy,
        torres to najstarszy z wymienionych nicków (jaki był pierwotny?), potem q.p.r i w końcu exwoker, który zaistniał jako podróbka i nie stronił od tego typu trollowskich metod działania :D
        • zocha37 Re: Mały krok w dobrą stronę 04.08.14, 15:14
          nibytroll napisał:

> troublemaker_next napisał:
          >
          > > Większość została. Sprawdzałem :) Q.p.r, tor-r-es, exwoker i kilka ważnie
          > jszych
          > > nie żyje :) Rompil jest jeszcze czynny.
          >
          > malma590 tyż :D

no proszę nadrobił zaległości, właśnie ja skasował :D
        • troublemaker_next Re: Mały krok w dobrą stronę 04.08.14, 15:24
          nibytroll napisał:

> malma590 tyż :D

Zimny trup. Nie ma użytkownika o taki loginie. Nie mogę dodać jako uczestnika na swoim forum :) [b]Oczywiście nie oznacza to że nigdy nie wróci, konto można przywrócić po kontakcie z administracją[/b]. Na tę chwilę jednak konta są zablokowane.

> i nigdy nie będziesz miał pewności, że to już wszyscy

Nie interesują mnie wszyscy. Interesuje mnie najważniejszy :)

> torres to najstarszy z wymienionych nicków (jaki był pierwotny?), potem q.p.r
          > i w końcu exwoker, który zaistniał jako podróbka i nie stronił od tego typu tr
          > ollowskich metod działania :D

Q.p.r jest najstarszy. Od Tor-r-es starszy ponad rok :)
          • nibytroll Re: Mały krok w dobrą stronę 04.08.14, 15:41

> nibytroll napisał:
            >
            > > malma590 tyż :D
            >
            > Zimny trup. Nie ma użytkownika o taki loginie. Nie mogę dodać jako uczestnika n
            > a swoim forum :) [b]Oczywiście nie oznacza to że nigdy nie wróci, konto można p
            > rzywrócić po kontakcie z administracją[/b]. Na tę chwilę jednak konta są zablok
            > owane.

uwierz, bądź nie, ale w momencie jak pisałem jeszcze żyła :D
            no cóż czuwa i sprząta na bieżąco :D
            żeby wrócić i robić dalej szambo, nie musi przywracać poprzednich kont,
            wróci jako czysty aniołek, a może już jest :D
            to forum nigdy nie będzie zdrowe :D
    • zocha37 Re: Mały krok w dobrą stronę 04.08.14, 15:16
      nibytroll napisał:

> 4- praźródłem zła na forum jest jego założyciel (kimkolwiek on/ona teraz jest),
      > i dopóki nie przekazał on nikomu oficjalnie tego forum, to za nie odpowiada, a
      > że tego nie zrobi to dywagacje na temat administratorów przez niego powołanych
      > są jałowe,

nic dodać, nic ująć :D
      • dziura_zabita_dechami Re: Mały krok w dobrą stronę 04.08.14, 15:21
        Mieliśmy takie liczne grono zadowolonych pracowników i.....poszedł/poszło sobie :)

Czego się spodziewać po forum, gdzie zaczyna rządzić centrala ? Dokładnie tego co na tym forum.
        • elka302 Re: Mały krok w dobrą stronę 05.08.14, 21:40

> Mieliśmy takie liczne grono zadowolonych pracowników i.....poszedł/poszło sobie
          > :)
          >
          > Czego się spodziewać po forum, gdzie zaczyna rządzić centrala ? Dokładnie tego
          > co na tym forum.

No i co z tego wszystkiego wynika? Zadowolona jest jedynie Centrala. Nicki zachwalające PKO BP stopniowo znikają. Ciekawe kiedy znów uderzą i to ze zdwojoną siłą aby tylko obronić dobrego imienia banku.
          Tak na marginesie powiem Wam, że nie pracuję już w banku od jakiegoś czasu i wreszcie się wysypiam, nie mam palpitacji serca, po prostu cieszę się życiem. W nowym miejscu pracy nie stresuję się, że nie mam tyle punktów za sprzedaż ile życzy sobie menager (bo to oni najwięcej naciskają a dyrekcja i kierownicy muszą się temu podporządkować).
          Zatem kochani uwierzcie, że istnieje życie pozabankowe,wystarczy tylko się odważyć.
          Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie :-)
          • dziura_zabita_dechami Re: Mały krok w dobrą stronę 06.08.14, 11:28
            Ciekawe czemu nasza Forumowa Kretynka milczy.
            • skuter46 Re: Mały krok w dobrą stronę 06.08.14, 11:49
              Wpis poniższy jest wielką obelgą. Jako użytkownik forum - [b]Wnoszę o usunięcie wpisu[/b]. Rażąco narusza zasady forumowe.

(dziura nazywa adresata osobą niedorozwiniętą umysłowo; człowiekiem głupim, ograniczonym, tępym. Chyba takim trzeba być, by coś takiego o kimś napisać).
              • dziura_zabita_dechami Re: Mały krok w dobrą stronę 06.08.14, 11:53
                Ale jakiego adresata ? Przecież nikogo nie wymieniłem.
              • dziura_zabita_dechami Re: Mały krok w dobrą stronę 06.08.14, 12:07
                Nazwać kogoś Kretynem to nie obelga lecz diagnoza.
                • skuter46 Re: Mały krok w dobrą stronę 06.08.14, 12:38
                  No tego jeszcze brakowało . ;) Jest "nasza forumowa" . ;) Jest obelga " Kretynka". ;)
                  To wystarczy by te 4-5 wpisów usunąć. Dotyczą obelgi, oscylują wokół nich,
                  nie budują dobrej atmosfery.
                  • dziura_zabita_dechami Re: Mały krok w dobrą stronę 06.08.14, 12:47
                    Czego nie budują ? Dobrej atmosfery ? Tutaj ? Czy Ty sobie jaja z ludzi robisz ?
                    • skuter46 Re: Mały krok w dobrą stronę 06.08.14, 17:42
                      Wpisem swoim na starym forum , Dziuro [b]potwierdzasz brak zrozumienia prostych słów[/b] o 4-5 wpisach proponowanych przeze mnie do usunięcia, gdyż zawierają one obelgi lub wokół nich skupiają się, nie tworzą tym dobrej atmosfery.

Pisząc tam do mnie tak: ...'[b]"Czego nie budują ? Dobrej atmosfery ? Tutaj ? Czy Ty sobie jaja z ludzi robisz ?."..[/b] twierdzisz, że tutaj nie trzeba robić dobrej atmosfery, bo gdyby ktoś chciał tworzyć/podtrzymywać .... to by sobie tym postępowaniem "robił jaja". Zgadza się. Ty ciągle robisz tu sobie jaja, burząc swoimi wpisami , każdy objaw normalności na forum.
                      • dziura_zabita_dechami Re: Mały krok w dobrą stronę 06.08.14, 18:36
                        Nie zapomnij myszo zapytać jeszcze waflu i dyrektora odpowiedniego departamentu.
                        • szar_amysz Re: Mały krok w dobrą stronę 08.08.14, 01:25

> Nie zapomnij myszo zapytać jeszcze waflu i dyrektora odpowiedniego departamentu

Masz dalej obsesje? :D ... Biedaku... :D
                          • szar_amysz Re: Mały krok w dobrą stronę 08.08.14, 02:00
                            nibytroll napisał:

> tak jakby te same słowa tyle, że autorem jest skuter44=skuter46 itd. więc one
                            > "rażąco nie naruszały zasad forumowych,

Nibytrollu - rzeczywiście epitet Skutera nie był na miejscu, więc dziękuje Ci za zwrócenie uwagi.
                            Zwracam też Tobie uwagę - "szuja" jest również obelgą dla Użytkownika.
                            To by było na tyle.
                            Pozdrawiam
                            szar_amysz
                            • nibytroll Re: Mały krok w dobrą stronę 09.08.14, 09:28
                              szar_amysz napisała:

> Zwracam też Tobie uwagę - "szuja" jest również obelgą dla Użytkownika.

ponieważ mój post został usunięty, po[b] ocenzurowaniu[/b] pozwalam sobie umieścić go ponownie:

> No coś Ty? Tylko dlatego, że nie ma pojęcia co się na Jej forum dzieje? Tylk
                              > o dlatego, że nie wierzy w to co się stało, chociaż łatwo może sprawdzić, że ws
                              > zystkie nicki Rompila (np. q.p.r) zostały skasowane? Tylko dlatego, że pomimo w
                              > skazania palcem i dowodów nie zauważyła stada trolli? To naprawdę mało ważne po
                              > wody Myszy nie usunie stąd nawet wybuch bomby atomowej

1- nie wszystkie do tej pory ujawnione nicki zostały skasowane
                              2- nie bądź taki pewny, że wszystkie istotne nicki zostały ujawnione
                              3- Wafel, Mysz, Skuter funkcjonują na forum na zasadzie : "wróg mojego wroga jest moim przyjacielem" nawet jeśli ten przyjaciel jest zwykłą *[b]CENZURA[/b]* (no ale swój do swego ciągnie)
                              4- praźródłem zła na forum jest jego założyciel (kimkolwiek on/ona teraz jest), i dopóki nie przekazał on nikomu oficjalnie tego forum, to za nie odpowiada, a że tego nie zrobi to dywagacje na temat administratorów przez niego powołanych są jałowe

• skuter46 Re: Mały krok w dobrą stronę 07.08.14, 14:25
                  dziura_zabita_dechami napisał: nazwać kogoś Kretynem to nie obelga lecz diagnoza..."
                  [i]Powtarzasz za Trouble, który zacytował zdanie Tuwima: ..."nazwać kogoś idiotą to nie obelga lecz diagnoza..." Tak czy inaczej Kretynka i Idiota to jest słowa obelżywe , umieszczone w grupie obelg umysłowych. Razem z takimi jak[/i]: baranie, becwale, [b]ciemniaku[/b], cymbale, debilu, dupo, durniu, glabie, glupolu, [b]idioto[/b], imbecylu, jelopo, [b]kretynie[/b], Leperze, malpo, matole, mlocie, mule, osle, palancie, pojebie, przyglupie, pseudomedrku, psycholu, Rydzyku, swirze, Switoniu, tepaku, trabo, trepie,
                  tumanie, wole, zlobie.

[i]PS. Benbenek-cd słusznie zauważa : " ....my, wy, wszyscy, nibytroll, skuter, dziura niczego nie nauczyli śmy się. My tu, na tym tu forum zamiast w końcu zająć się tu bankowymi sprawami, to my tu, na tym tu forum ciągle obrzucamy tu innych przezwiskami,...."[/i]

• dziura_zabita_dechami Re: Mały krok w dobrą stronę 07.08.14, 15:30
                    No cóż, napisałem to co większość myśli, a że komuś to się nie podoba to trudno.

Poprawność polityczna i udawana kultura nigdy nie były mocną stroną.

PS
                    Zastanawiam się skuterze gdzie był Twój wysublimowany smak i delikatność gdy Wafel, ikona uprzejmości i kultury, wypowiadał się o innych ?
              • nibytroll Re: fakt, takim trzeba być 06.08.14, 20:22
                skuter46 napisał:

> [b]Wpis poniższy jest wielką obelgą.[/b] Jako użytkownik forum - [b]Wnoszę o usunięci
                > e wpisu[/b]. [b]Rażąco narusza zasady forumowe.
                >[/b]
                > ([b]dziura nazywa adresata osobą niedorozwiniętą umysłowo[/b]; człowiekiem głupim, og
                > raniczonym, tępym. [b]Chyba takim trzeba być, by coś takiego o kimś napisać).
                [/b]

"Jedną z patologii na obydwu forach pracowniczych jest - od długiego już czasu - prowadzona tu szeroka polemika z [b]człowiekiem nienormalnym ktory swoją chorą osobowością zakłóca funkcjonowanie forum[/b]..."

tak jakby te same słowa tyle, że autorem jest skuter44=skuter46 itd. więc one "rażąco nie naruszały zasad forumowych, a tutaj [url=https://forum.gazeta.pl/forum/w,34837,146735916,146751258,Nie_jestes_normalnym_czlowiekiem.html]źródło[/url]
                :D
                • skuter46 Re: fakt, takim trzeba być 06.08.14, 22:34
                  Rompil w tych porównaniach był lepszy.

Skuter44 pisał kiedyś[b] , że patologią jest ..." [i]szeroka polemika z człowiekiem [/b]nienormalnym który swoją chorą osobowością zakłóca funkcjonowanie forum[/i]...".

[b]Obelgi tu nie ma.[/b] Osobowość tego forumowicza (chyba bębenka ?)pokazywana była przez niego jak była nienormalna , jego wpisy zakłócały funkcjonowanie forum. Stąd taki wpis.
                  [b]
                  Skuter46 zwrócił uwagę na obelgę w wykonaniu dziury i wniósł o usunięcie wpisu z obelgą[/b] , skierowaną przez dziurę do użytkowniczki forum nazywając ją - niedorozwiniętą umysłowo, głupią, ograniczoną i tępą (rozwijając obelgę , wg słownika). Każdy może (ma obowiązek) zwrócić uwagę moderatorowi, że na forum są wpisy z obelgami.

• nibytroll Re: fakt, takim trzeba być 06.08.14, 23:26
                    skuter46 napisał:

> Rompil w tych porównaniach był lepszy.

no tak wykonał przecież dobrą robotę, bo się zajmował twoimi "wrogami",
                    doceniłeś go jako fachowy troll i oczywiście nie omieszkałeś mu podziękować :D

> Skuter44 pisał kiedyś[b] , że patologią jest ..." [i]szeroka polemika z człowi
                    > ekiem [/b]nienormalnym który swoją chorą osobowością zakłóca funkcjonowanie for
                    > um[/i]...".
                    >
                    > [b]Obelgi tu nie ma.[/b] Osobowość tego forumowicza (chyba bębenka ?)pokazywana
                    > była przez niego jak była nienormalna , jego wpisy zakłócały funkcjonowanie fo
                    > rum. Stąd taki wpis.

benbenka? też go tak wyzwałeś?

w zalinkowanym wątku twój epitet dotyczy użytkownika o nicku gra_pozorów, którego razem z waszym (twoim i myszy ) idolem Waflem zaatakowaliście, ty oczywiście jako drugi musiałeś prześcignąć swego mistrza :D

wg twoich podwójnych dyrektorskich standardów nazwanie kogoś "nienormalnym człowiekiem z chorą osobowością" nie jest oczywiście obelgą, natomiast "kretynką - czyli niedorozwiniętą umysłowo" obelgą jest, brawo :D

a różnice miedzy obiema obelgami polegają li tylko na autorstwie obu :D

słoma z butów zawsze wyjdzie i dyrektorskie stanowisko ani umiejętność "wywijania orła" nic tu nie pomoże :D

• dziura_zabita_dechami Re: fakt, takim trzeba być 07.08.14, 08:18
                      Nie bez powodu zostaje się derektorem w tej instytucji.

Doś przypomnieć donos do gazety w celu likwidacji drugiego forum i wiele, wiele innych.
                    • skuter46 forumowa wyrocznio 07.08.14, 11:36
                      Prehistoryczna forumowa wyrocznio, wielu imion. Ze świetnym ostatnio i groźnym logo. Almo albo inny trollu widzący o tym (skąd ? chyba u siebie), że słoma z butów zawsze wychodzi. Ale nie wiedzący , że większość tak ma. [u]Prokuratorze [/u]dla wymyślanych wrogów i [u]obrońco[/u] swoich rzekomych uciśnionych, [u]sędzio[/u]w sprawach nie zleconych. Opanuj się. Za dużo bierzesz na siebie.
                      Jakoś odeszli od ciebie wierni wyznawcy. Znikły peany na twoją cześć . Na pewno nie z winy wyznawców.
                      Dla mnie nadal jesteś "niewiarygodna" .
                      ....................................
                      Jest szerszy sprawdzian i ocena słowa „nienormalny”. Na pewnym forum, mamy odpowiedzi kilkunastu osób na [b]pytanie[/b]:
                      [b]Wg was kim jest człowiek nazwany 'nienormalnym'? -powszechne określenie 'nienormalny' to wg was człowiek ... ?[/b]
                      [b]Odpowiedzi:[/b]
                      - wg mnie to człowiek inny od innych mający swój charakter (w pozytywnym znaczeniu)
                      - człowiek różniący się od innych
                      - Człowiek z zaburzeniami psychicznymi.
                      - Wariat - osoba z zaburzeniami psychicznymi.
                      -Nienormalny - osoba uważana przez "normalnych" za wariata, ponieważ ma inne zdanie, sprzeczne z ogólnie przyjętą normą przez jakąś grupę.
                      - według mnie to człowiek który został przez społeczeństwo uznanym dziwnym , specyficznym , który ma inne poglądy niż wszyscy , który ma inne zdanie , który różni się od większości ludzi .
                      - Nienormalny to według mnie człowiek zaburzony ale nie chodzi tu o jakieś depresje , zaburzenia mowy itp. tylko o jakieś poważniejsze zaburzenia psychiczne .
                      - no ludziom chyba chodzi o to że zachowuje się inaczej, ma inne poglądy niż oni które wydają się im śmieszne
                      - Moja osobista definicja to po prostu człowiek, który mnie wnerwił. Nienormalny znaczy niezgodny z normami. Normy to dla mnie zachowania pożądane, których w danym momencie pragnę. Jak ktoś im nie jest w stanie sprostać, jest nienormalny. Używam tego słowa jako łagodnej obelgi po prostu.
                      - Według mnie to człowiek w nie odpowiednim otoczeniu .
                      - Odstający od norm człowieka normalnego.
                      - albo chory psychicznie, na coś, człowiek, albo inny od społeczeństwa, oryginalny, dziwny czasem, trzymający się swoich idei człowiek...
                      - Wielu mówi ze jestem dziwna może i nienormalna dla innych.
                      ---------------------------
                      Jestem w grupie tych którzy za nienormalnego (w tym konkretnym przypadku) uznają człowieka który zakłóca swoimi wpisami funkcjonowanie forum. Każdy jest w jakimś sensie nienormalnym. Dlatego też słowo „nienormalny” nie figuruje na liście obelg.

• benbenek-cd Co Wy robicie 07.08.14, 11:54
                        Ja tu, na tym tu forum, to ja tu widzę, że my, wy, wszyscy, nibytroll, skuter, dziura niczego nie nauczyli śmy się. My tu, na tym tu forum zamiast w końcu zająć się tu bankowymi sprawami, to my tu, na tym tu forum ciągle obrzucamy tu innych przezwiskami, albo my tu, na tym tu forum dociekamy kto tu na tym tu forum jest kto. I po co na tym, tu forum, my, wy, nibytroll, skuter, dziura, to robicie? Może tu na tym tu forum mogliby się wypowiedzieć eksperci od tego kto kim tu, na tym tu forum jest i nam wytłumaczyć po co my, wy, dziura, skuter, nibytroll to tu, na tym tu forum robicie. Ci tu wywołani przez ze mnie eksperci to Ci, co tu, na tym tu forum powiedzieli, że będą nam tu swoje fachowe porady dawać, jak my, wy ich tu na tym tu forum wywołamy. Czyli tu, na tym tu forum, to mnie tu chodzi o ukrytego_wafla i troublemakera_nexta.
                      • nibytroll Re: forumowa wyrocznio 07.08.14, 15:30
                        skuter46 napisał:

> Jestem w grupie tych którzy za nienormalnego (w tym konkretnym przypadku) uznaj
                        > ą człowieka który zakłóca swoimi wpisami funkcjonowanie forum. [b]Każdy jest w ja
                        > kimś sensie nienormalnym. Dlatego też słowo „nienormalny” nie figu
                        > ruje na liście obelg. [/b]

mów za siebie, jeśli na twojej liście nie figuruje, to nie znaczy, ze nie jest,
                        a wystarczyło uderzyć się we własną pierś i przeprosić, ale ciebie na to nie stać, więc
                        wijesz się, plujesz swym jadem, szperasz w necie, żeby znaleźć dla siebie usprawiedliwienie,
                        poszperaj jeszcze i wyjaśnij po swojemu "chorą osobowość" którą przypisałeś temu "nienormalnemu człowiekowi" ,

i jeszcze mała poprawka, otóż obie obelgi różnią się nie tylko autorstwem, ale również adresatami, bo przecież nie tylko nie każdy może wyzywać, ale też zależy kogo się wyzywa :D

PS
                        widzę, że benbenek wrócił...rompil zostawił jeszcze wielu trolli w zapasie,:D

i co? benbenek już "znormalniał" panie pivotalny derechtorku ? :D

no to będziesz miał nadal z kim prowadzić dyskusje na swoim poziomie :D

eot
                        • skuter46 Re: forumowa wyrocznio 07.08.14, 17:15
                          Poprzedniczka/nik napisała/sał mnie , m.in.:
                          [i]..."mów za siebie, jeśli na twojej liście nie figuruje, to nie znaczy, ze nie jest, "[/i]

Mówię za siebie ale informując, że głównych miejscach specyfikujących obelgi nie znalazłem jakoby "obelgi" w słowie/ o słowie - NIENORMALNY.

I tak to poprzez atak super trolla zasypana została dziura , ze swoją kretynką.
                          A ja uznany jako wiejski głupek , ubrany zostałem w kaftan , gumowce i wysłany słomę zbierać.

A o benbenku-cd. Kiedy ktoś pisze rozsądnie nie mogę go nazwać "nienormalnym".
                          [i]Gra_pozorów [/i]nie miała uwag. Jesteś trollem [i]GRA POZORÓW [/i]?
                          To mogłaś mi wtedy dołożyć. Obraziłem jednak innego trolla a mam przepraszać
                          ciebie Ikono i dziękować Ci za korzystanie z każdej okazji , by mi dołożyć, obrazić,

• skuter46 Re: forumowa wyrocznio 07.08.14, 17:34
                            Oczywiście.... koniec tematu.
                            • troublemaker_next Dbajmy o szczegóły... 08.08.14, 16:04
                              skuter46 napisał:

> Oczywiście.... koniec tematu

Nareszcie :) Skuter tak w ogóle, to zalecam trochę spokoju i dbałości o szczegóły. Masz uczulenie na Dziurę tak samo jak Mysza na Barbapapę. Nie popieram używania zbyt mocnych słów ale Ty sam trochę tu przesadziłeś. Dziura użył sformułowania [b]"Forumowa Kretynka" a nie "kretynka" [/b]a to wg mnie zupełnie różne sprawy. Ty operowałeś definicją tego drugiego a tymczasem to pierwsze [b]wyraźnie ogranicza się do forum i oznacza kogoś kto wypisuje na forum kretyństwa[/b] czyli rzeczy wyjątkowo głupie, absurdalne. Ja to odbieram wyłącznie jako opinię o czyjejś tu pisaninie a nie o osobie jako całości, również poza forum.
                              • ukryty_wafel Re: Dbajmy o szczegóły... 08.08.14, 16:36
                                Rzeczywiście, bardzo dbamy o szczegoly. Wszyscy nagle przepraszają, a najgłośniej przepraszani sa ci, co najbardziej obrazali innych. To naprawde jest smieszne. Ja bym to nazwał zbiorowa amnezją wybiórczą. Bede podczytywał te wynurzenia i przepraszanie. Bo takiego szczytu obłudy tutaj to nawet ja nie widziałem :)
                                Exworker przychodzisz samego siebie. Ani razu nie przeprosileś innych za chamskie teksty, obrazanie innych ale teraz głosujesz jakbys tu był Sedzią o czystych rękach.
                                Ja nie bede przepraszał, za to, ze mowie co mysle :)
                                Trouble czekam masz przeprosisz Mysz.
                                • troublemaker_next Komuś tu chyba coś się pomyliło... 08.08.14, 17:42
                                  ukryty_wafel napisał:

> Trouble czekam masz przeprosisz Mysz

Za to, że popierała gnojenie mnie przez "wieloosobową" grupę tworzoną od lat przez jakiegoś trolla? Za obrażanie i oskarżanie mnie jak słusznie zwracałem na to uwagę? Za to, że nawet teraz próbuje mi winę przypisać? Choć d.p.r miał kilka klonów długo zanim ja się na forum pojawiłem? Jasne, już lecę przepraszać ;)

Rompil udowodnił, że to wszystko o co ja byłem posądzany m.in. przez Admina (ale i przez Ciebie) to jego dzieło. Nie moje. Moje słynne eksperymenty, czyli podtrzymywanie rozmowy z klonami, pozwoliły poznać prawdę i ujawnić trolla. Nie było żadnego obrażania tergamów itp. bo to był oszust udający np. kobietę po poronieniu. Ja to wiedziałem. Nigdy nikogo nie obraziłem, najwyżej ujawniłem oszustów i drani. Przedstawiając dowody. Ty i Mysza oskarżacie bez żadnych podstaw a nawet wbrew faktom. Tym się różnimy :) Na szczęście tym się różnimy. Cieszę się, że nie jestem kimś takim jak Wy.
                                  • ukryty_wafel Ślepy czy Prowokator? 08.08.14, 18:37
                                    Roznimy sie i bardzo dobrze. Bardzo mnie to cieszy. Natomiast nie bede ci mowil, za co masz przeorosić Mysze.
                                    To co piszesz teraz jest wylacznie dowodem na to, ze te całe przeprosiny, kajanie sie, to jedna wielka ściema :) Szczegolnie w twoim wydaniu Trouble. Nie rob z siebie ofiary, błagam. Juz sie wypinaj i bryluj i pokazuj, jaki ty błyskotliwy i inteligentny jestes, bos wszystko dawno mowil a inni nie skuchali (ja tego teatru nie kupuje, bo realny człowiek jestem), ok, twoje piec minut - ale przeproś Myszkę i nie mow, że nie wiesz za co. Jesli nie wiesz, tym gorzej dla Ciebie.
                                    • troublemaker_next Masz halucynacje, Trouble to nie Rompil :D 08.08.14, 20:36
                                      ukryty_wafel napisał:

> To co piszesz teraz jest wylacznie dowodem na to, ze te całe przeprosiny, kajan
                                      > ie sie, to jedna wielka ściema :) [b]Szczegolnie w twoim wydaniu Trouble[/b]

Jakie przeprosiny w moim wydaniu???!!! Jakie kajanie???!!! Ty się dobrze czujesz?? :D :D :D To Rompil przeprasza, nie ja :D Ja nie jestem Rompilem, ja nikogo nie przepraszam. To Twoja nowa teoria? :D Desperat!!!!! :D :D :D :D :D

> Nie rob
                                      > z siebie ofiary, błagam. Juz sie wypinaj i bryluj i pokazuj, jaki ty błyskotliw
                                      > y i inteligentny jestes, bos wszystko dawno mowil a inni nie skuchali (ja tego
                                      > teatru nie kupuje, bo realny człowiek jestem),

Ja jestem po prostu uczciwy. Tak zwyczajnie, normalnie uczciwy :) Nie muszę kręcić, kombinować. Nie pogubię się w "zeznaniach" :) Dlatego tacy "realni ludzie" jak Ty zawsze przegrywają. Uczciwość ma to do siebie, że zawsze się obroni.

> ok, twoje piec minut - ale przep
                                      > roś Myszkę i nie mow, że nie wiesz za co. Jesli nie wiesz, tym gorzej dla Ciebie.

Nie mam Jej za co przepraszać. Mam prawo i podstawy do złej opinii na temat Jej administrowania, stronniczości i uczciwości wobec mnie. Pozwalała na brutalne ataki na mnie, na kłamstwa, łamanie regulaminu i netykiety, usuwała wpisy kiedy ja udowadniałem komuś winę (milek). To są fakty, które łatwo sprawdzić. Nie ma mowy o przepraszaniu za to.

Chyba, że mam Ją przeprosić za "Forumową Kretynkę"? W takim razie przypominam, że to Dziura napisał i tak się składa, że nie tyko nie jestem Rompilem ale Dziurą też nie. Wszystko Ci się już myli, odpocznij zamiast bredzić na forum
                                      • ukryty_wafel Re: Masz halucynacje, Trouble to nie Rompil :D 09.08.14, 00:24

> Ja jestem po prostu uczciwy. Tak zwyczajnie, normalnie uczciwy :)

Ha ha ha :). ubawiłem sie po pachy :) Dobrze, ze ty w to wierzysz :)
                                        Gdyby to tak ktoś o Tobie napisal, ale Ty tak sam, o sobie? publicznie? :)))
                                        Ha ha ha
                                        Dobra, bawcie sie dobrze Troubke, szkoda czasu.
                                        • troublemaker_next Re: Masz halucynacje, Trouble to nie Rompil :D 09.08.14, 11:40
                                          ukryty_wafel napisał:

> Gdyby to tak ktoś o Tobie napisal, ale Ty tak sam, o sobie? publicznie? :)))

Tak, sam o sobie. Dlaczego? Bo nie uważam tego za żadną zaletę czy wyróżniającą cechę. Nie jest to powód do chwalenia się. Uczciwość traktuję jako jedną z podstaw dobrego wychowania, tak jak mówienie dzień dobry i do widzenia. Jak piszę, że jestem uczciwy, to tak jakbym pisał, że mówię dzień dobry ludziom których znam. Traktuję to jak coś oczywistego. Dla Ciebie widać uczciwość nie jest czymś oczywistym, stąd taki komentarz.
                                          • dziura_zabita_dechami Re: Masz halucynacje, Trouble to nie Rompil :D 09.08.14, 18:50
                                            Trouble, ja sie bardzo ciesze, ze roznisz sie od wafla i myszy. Zawsze wiedzialem, ze jestes porzadnym czlowiekiem.
                                      • szar_amysz Re: Masz halucynacje, Trouble to nie Rompil :D 09.08.14, 01:07

Mam prawo i podstawy do złej opinii na temat Jej
                                        > administrowania, stronniczości i uczciwości wobec mnie.

hahahaha Bezstronny i uczciwy Adminie :D Wywaliłeś mnie ze swego Forum bez słowa za NIC :D hihihihihihih
                                        • troublemaker_next To ja zapraszam. 09.08.14, 11:54
                                          szar_amysz napisała:

> hahahaha Bezstronny i uczciwy Adminie :D [b]Wywaliłeś mnie ze swego Forum bez sło
                                          > wa za NIC :D [/b]hihihihihihih

To ja zapraszam na [b]swoje małe, prywatne forum[/b] odkąd jest ukryte. Po prostu [b]nie zostałaś ponownie zaproszona[/b] po zmianie formuły. Nigdy nie miałaś dostępu do forum od momentu ukrycia więc nie mogłaś zostać z niego wywalona. Pocieszę Cię, że jesteś tam dzielnie reprezentowana przez Skutera, który tam pisze chociaż się z Nim często nie zgadzam :)
                                          • nibytroll Re: To ja zapraszam. 09.08.14, 15:01

> Pocieszę Cię, że jesteś tam dzielnie[b] reprezentowana przez Skutera[/b], który tam pis
                                            > ze chociaż się z Nim często nie zgadzam :)

może cię zmartwię, albo i nie, ale skoro masz go u siebie, to ci, których tam nie ma, nie muszą tam być, aby wiedzieć co się tam dzieje :D
                                          • szar_amysz Re: To ja zapraszam. 09.08.14, 18:33

> szar_amysz napisała:
                                            >
                                            > > hahahaha Bezstronny i uczciwy Adminie :D [b]Wywaliłeś mnie ze swego Forum
                                            > bez sło
                                            > > wa za NIC :D [/b]hihihihihihih
                                            >
                                            > To ja zapraszam na [b]swoje małe, prywatne forum[/b] odkąd jest ukryte.

Właśnie tego się obawiałam, ze opacznie mnie zrozumiesz ;) Dziękuję za zaproszenie - ale nie skorzystam. Chciałam tylko Ci pokazać Twoją bezstronność Trouble.

Po pros
                                            > tu [b]nie zostałaś ponownie zaproszona[/b] po zmianie formuły.

Ależ oczywiście, że zostałam. :) Zostałam zaproszona mailowo. I nawet jak tam weszłam wtedy nagłówek, że forum jest już ukryte :)

Nigdy nie miałaś
                                            > dostępu do forum od momentu ukrycia

Miałam dostęp już po ukryciu.

więc nie mogłaś zostać z niego wywalona.

Nieważne. Widocznie abonament mi się skończył. Naprawdę nieistotne. Dla mnie jest ważny fakt, że stanowisz sam dla siebie wzór cnót i nic Cię z tego przekonania nie wytrąci ;)

P
                                            > ocieszę Cię, że jesteś tam dzielnie reprezentowana przez Skutera, który tam pis
                                            > ze chociaż się z Nim często nie zgadzam :)

Nie musisz mnie pocieszać, naprawdę, mam już chusteczki na otarcie łez ;) A reprezentuje zawsze sama siebie :)
                                            • troublemaker_next Re: To ja zapraszam. 11.08.14, 09:56
                                              szar_amysz napisała:

> Właśnie tego się obawiałam, ze opacznie mnie zrozumiesz ;) [b]Dziękuję za zaprosze
                                              > nie - ale nie skorzystam[/b]. Chciałam tylko Ci pokazać Twoją bezstronność Trouble

Źle zrozumiałaś tytuł wpisu. [b]To nie jest zaproszenia dla Ciebie[/b] a tylko informacja w jaki sposób dostać się na moje (ukryte) forum. To ja zapraszam i tylko ja decyduję o kryteriach. To nie ma nic wspólnego z bezstronnością. Nic nie pokazałaś.

> Ależ oczywiście, że zostałam. :) Zostałam zaproszona mailowo.

To automatyczne powiadomienie z gazeta.pl. Dostałaś je kiedy zamykałem forum. Jak je ukrywałem to dostęp otrzymało tylko ok. 20 osób (wcześniej ok. 50) i Ciebie w tej mniejszej grupie już nie było. Sorry ale mogę zapraszać kogo chcę. Nie reklamuję swojego forum jako otwartego, pracowniczego czy podobnie. Wszelkie Twoje uwagi dotyczące mojego, małego, prywatnego i ukrytego forum są bez sensu.
                                    • szar_amysz Re: Ślepy czy Prowokator? 09.08.14, 05:20
                                      ukryty_wafel napisał:
                                      ukryty_wafel napisał:

> To co piszesz teraz jest wylacznie dowodem na to, ze te całe przeprosiny, kajan
                                      > ie sie, to jedna wielka ściema :)

Jasne :)

>Szczegolnie w twoim wydaniu Trouble.

Oczywiście. Dokładnie wiem co masz na myśli Ukryty Waflu :)

Nie rob
                                      > z siebie ofiary, błagam.

;)

Juz sie wypinaj i bryluj i pokazuj, jaki ty błyskotliw
                                      > y i inteligentny jestes, bos wszystko dawno mowil a inni nie skuchali (ja tego
                                      > teatru nie kupuje, bo realny człowiek jestem)

Ano. :) Takie skojarzenie mam Waflu : Teatr Cieni i Nicków ;)
                                      Pozdrawiam :)
                                  • szar_amysz Re: Komuś tu chyba coś się pomyliło... 09.08.14, 01:04

Na szczęście tym się różnimy. Cieszę się
                                    > , że nie jestem kimś takim jak Wy.

Tak, ja też się cieszę, ze się różnimy Trouble..
                                  • szar_amysz Re: Komuś tu chyba coś się pomyliło... 09.08.14, 05:11

> ukryty_wafel napisał:
                                    >
                                    > > Trouble czekam masz przeprosisz Mysz
                                    >
                                    > Za to, że popierała gnojenie mnie przez "wieloosobową" grupę tworzoną od lat pr
                                    > zez jakiegoś trolla?

Nie popieram niczyjego gnojenia Trouble. Znów mi insynuujesz. Po prostu "gnojenie" Cię uważałam i uważam za fikcje, stworzoną na użytek Użytkowników. A niżej wyjaśniam dlaczego..

Rompil udowodnił, że to wszystko o co ja byłem posądzany m.in. przez Admina (al
                                    > e i przez Ciebie) to jego dzieło. Nie moje. Moje słynne eksperymenty, czyli pod
                                    > trzymywanie rozmowy z klonami, pozwoliły poznać prawdę i ujawnić trolla.

Podtrzymywanie rozmów z klonami spowodowało, że Rompli pękł tak nagle? Zrozumiał całą swoją niecność i skruszony Cię przeprosił, a potem każdego kto "poczuł się <zmanipulowany>"? Przecież to się kupy nie trzyma Trouble ;)

. Nie by
                                    > ło żadnego obrażania tergamów itp. bo to był oszust udający np. kobietę po poro
                                    > nieniu.

Ta historia była wyjątkowo niecna, bo nie znam kobiety, którą by nie poruszyła.. I

Nigdy nikogo nie obraziłem

No bez jaj :D

najwyżej ujawniłem oszust
                                    > ów i drani. Przedstawiając dowody. Ty i Mysza oskarżacie bez żadnych podstaw a
                                    > nawet wbrew faktom.

Jedyne co udowodniłeś - to to , ze masz "wiele twarzy" - Trouble, Rick, Barbapapo, Lenko, Rosole itp.

>Tym się różnimy :)

Tak - dokładnie tym się różnimy. :)
                                    • nibytroll Re: Komuś tu chyba coś się pomyliło... 09.08.14, 09:46
                                      szar_amysz napisała:

> Nie popieram niczyjego gnojenia Trouble. Znów mi insynuujesz.[b] Po prostu "gnojen
                                      > ie" Cię uważałam i uważam za fikcje, stworzoną na użytek Użytkowników. A niżej
                                      > wyjaśniam dlaczego.. [/b]
                                      > Podtrzymywanie rozmów z klonami spowodowało, że Rompli pękł tak nagle? Zrozumia
                                      > ł całą swoją niecność i skruszony Cię przeprosił, a potem każdego kto "poczuł
                                      > się <zmanipulowany>"? [b]Przecież to się kupy nie trzyma Trouble ;)[/b]

no tak w twoim "małym mysim rozumku" to się nie mieści, ale wystarczy,że wpadnie wielki wafel, który pisze co myśli zamiast myśleć, co pisze i wszystko ci rozjaśni :D
                                    • troublemaker_next Re: Komuś tu chyba coś się pomyliło... 09.08.14, 12:30
                                      szar_amysz napisała:

> Nie popieram niczyjego gnojenia Trouble. Znów mi insynuujesz. Po prostu "gnojen
                                      > ie" Cię uważałam i uważam za fikcje, stworzoną na użytek Użytkowników. A niżej
                                      > wyjaśniam dlaczego..

Funkcja Admina nie służy do "uważania za fikcję" ale do dbania o porządek i przestrzegania regulaminu. Tego nie zrobiłaś. Pozwoliłaś na takie rażące zachowanie i to jest fakt.

Dla mnie to nie była fikcja tylko stalking i o tym pisałem. Obowiązkiem Admina jest na to zareagować. Poza tym, [b]kto niby wg Ciebie stworzył tę fikcję??[/b] Oczywiście ja :D Jestem jedynym kandydatem w tej sytuacji :) Czyli dołączasz się do teorii, że trouble=d.p.r=q.p.r=tor-r-es=tergam=muheria=...=rompil :D :D :D Niestety to tłumaczenie nie trzyma się kupy bo wyraźnie popierałaś klony przeciwko mnie - [url=http://goo.gl/pc7XED]link[/url] . [b]Nie mogłaś wtedy uważać nas za jedną osobę a tym samym naszego sporu za fikcję[/b] bo sama się w niego angażowałaś. Chyba, że lubisz się angażować w fikcyjne spory a to niestety również nie jest dobrą cechą u Admnina.

Podsumowując, Twoje tłumaczenie jest absurdalne i kupy się nie trzyma.

> Podtrzymywanie rozmów z klonami spowodowało, że Rompli pękł tak nagle? Zrozumia
                                      > ł całą swoją niecność i skruszony Cię przeprosił, a potem każdego kto "poczuł
                                      > się <zmanipulowany>"? Przecież to się kupy nie trzyma Trouble ;)

Podtrzymywanie rozmów z klonami pozwoliło na porównanie ich tekstów. Więcej rozmów, więcej tekstów - to proste :) Pokazało to wyraźnie identyczny sposób myślenia, argumentacji, schematyczne oskarżenia. Nawet q.p.r "poleciał" raz tym schematem :) i to Go zdradziło :) Obserwacja zachowania klonów możliwa tylko w dłuższej rozmowie dała mi pewność z kim mam do czynienia. Wszystko się tu trzyma kupy :)
                                      Dlaczego pękł Rompil? Ja wiem :) Ty się domyśl :) Wskazówka: Rompil pękł po akcji ze specjalistą od leku na potencję :) Tak między nami zrobił to w ostatniej chwili bo poważnie zastanawiałem się nad oskarżeniem. Sprawa była poważna... Tylko Admin tego nie zauważył choć powinien...

> Ta historia była wyjątkowo niecna, bo nie znam kobiety, którą by nie poruszyła.

Mnie nie poruszyła bo wiedziałem, że kłamie. Argumenty wskazaliśmy palcem. Ja i Alcybiades.

> Jedyne co udowodniłeś - to to , ze masz "wiele twarzy" - Trouble, Rick, Barbap
                                      > apo, Lenko, Rosole itp.

Miałem nie mam. Wiele miesięcy temu i tylko dlatego, że byłem banowany. To zupełnie inna sytuacja niż wybryki Rompila. On łamał regulamin, ja nigdy.
                                      • szar_amysz Re: Komuś tu chyba coś się pomyliło... 09.08.14, 19:08

>
                                        > Funkcja Admina nie służy do "uważania za fikcję" ale do dbania o porządek i prz
                                        > estrzegania regulaminu.Tego nie zrobiłaś. Pozwoliłaś na takie rażące zachowani
                                        > e i to jest fakt.

Stwierdzenie - co zrobiłam, a czego nie jak Admin - należy do Założyciela. Nie jesteś tu nim. Jako Użytkownik możesz oczywiście mieć swoje zdanie, iż nie zadbałam wystarczająco i należycie o porządek na Forum Mobbinga i dopuściłam do "ataku klonów". Moim zdaniem - nie można było tego uniknąć. Wiem, wiem Twoim można by było, tylko nie słuchałam Troubla, który już dawno mówił, że Klony to Klony. Acha no i nie słuchałam Alcybiadesa :D Tak.

Ja jednak pozwolę sobie mieć inne zdanie.

> Dla mnie to nie była fikcja tylko stalking i o tym pisałem. Obowiązkiem Admina
                                        > jest na to zareagować. Poza tym, [b]kto niby wg Ciebie stworzył tę fikcję??[/b]
                                        > Oczywiście ja :D Jestem jedynym kandydatem w tej sytuacji :) Czyli dołączasz s
                                        > ię do teorii, że trouble=d.p.r=q.p.r=tor-r-es=tergam=muheria=...=rompil :D :D :
                                        > D Niestety to tłumaczenie nie trzyma się kupy bo wyraźnie popierałaś klony prze
                                        > ciwko mnie - [url=http://goo.gl/pc7XED]link[/url] . [b]Nie mogłaś wtedy uważać
                                        > nas za jedną osobę a tym samym naszego sporu za fikcję[/b] bo sama się w niego
                                        > angażowałaś. Chyba, że lubisz się angażować w fikcyjne spory a to niestety równ
                                        > ież nie jest dobrą cechą u Admnina.

> Podsumowując, Twoje tłumaczenie jest absurdalne i kupy się nie trzyma.

Wyjaśniłam swoje zdanie, z niczego się nie tłumacząc. Tak jak i Ciebie nie przekonują moje wyjaśnienia - tak mnie i te Twoje niżej też nie.

> Podtrzymywanie rozmów z klonami pozwoliło na porównanie ich tekstów. Więcej roz
                                        > mów, więcej tekstów - to proste :) Pokazało to wyraźnie identyczny sposób myśle
                                        > nia, argumentacji, schematyczne oskarżenia. Nawet q.p.r "poleciał" raz tym sche
                                        > matem :) i to Go zdradziło :) Obserwacja zachowania klonów możliwa tylko w dłuż
                                        > szej rozmowie dała mi pewność z kim mam do czynienia. Wszystko się tu trzyma ku
                                        > py :)

Dlaczego pękł Rompil? Ja wiem :) Ty się domyśl :) Wskazówka: Rompil pękł po akc
                                        > ji ze specjalistą od leku na potencję :) Tak między nami zrobił to w ostatniej
                                        > chwili bo poważnie zastanawiałem się nad oskarżeniem. Sprawa była poważna... Ty
                                        > lko Admin tego nie zauważył choć powinien...

Moje obserwacje nie doprowadziły do Takich wniosków. Może były mniej wnikliwe ;)

> > Jedyne co udowodniłeś - to to , ze masz "wiele twarzy" - Trouble, Rick,
                                        > Barbap
                                        > > apo, Lenko, Rosole itp.
                                        >
                                        > Miałem nie mam. Wiele miesięcy temu i tylko dlatego, że byłem banowany. To zupe
                                        > łnie inna sytuacja niż wybryki Rompila. On łamał regulamin, ja nigdy.

Lenka nie była banowana. I chyba nie tylko ona. Nie gadaj. ..
                                        Myślę Trouble, że na tym zakończymy dyskusję. Jest jałowa nei prowadzi donikąd.. A kłócić się i dawać się wciągać w "zabawy" naprawdę nie zamierzam.
                                        Pozdrawiam

• troublemaker_next Re: Komuś tu chyba coś się pomyliło... 11.08.14, 10:12
                                          szar_amysz napisała:

> Stwierdzenie - co zrobiłam, a czego nie jak Admin - należy do Założyciela. Nie
                                          > jesteś tu nim. [b]Jako Użytkownik możesz oczywiście mieć swoje zdanie[/b], iż nie zad
                                          > bałam wystarczająco i należycie o porządek na Forum Mobbinga i dopuściłam do "a
                                          > taku klonów"

Mysza, poważnie rozmawiamy a Ty z kabaretem wyjeżdżasz :) Jako użytkownik mogę np. zażądać od Ciebie-Admina usunięcia wpisów naruszających moje dobra osobiste. Jeśli po mojej informacji tego nie zrobisz możesz ponieść za to odpowiedzialność. Proponuję zapoznać się z odpowiednią ustawą. Admin [b]jest odpowiedzialny wobec użytkownika[/b] za dotrzymanie warunków wynikających z obowiązujących przepisów i regulaminów.

Odsyłać mnie do Założyciela możesz tylko jeśli jest on Twoim pracodawcą, wówczas rzeczywiście za grzechy pracownika odpowiada pracodawca :)

> Lenka nie była banowana. I chyba nie tylko ona. Nie gadaj. ..

Lenkę sam usunąłem po kilku wpisach. Nie miałem zamiaru bawić się w kobietę. Na szczęście Lenka zrobiła swoje i komuś pomogła - [url=http://goo.gl/HrPfC5]link[/url].
                                          Zgadza się nie tylko ona. Kilka razy sam likwidowałem profil np. ex_troublemaker czy teraz barbapapa003 bo miałem dość obrzucania mnie błotem. Potem wracałem, oczywiście już pod innym bo łatwiej założyć nowy, niż odzyskać stary.

> Myślę Trouble, że na tym zakończymy dyskusję.

Teraz możemy.
                                • szar_amysz Re: Dbajmy o szczegóły... 09.08.14, 01:01
                                  ukryty_wafel napisał:

> Trouble czekam masz przeprosisz Mysz.

No cos Ty! Nie oczekuje Ukryty przeprosin od Troubla. Czy on kiedykolwiek Ciebie przeprosił za te liczne obelgi, szczucia i nagonki??
                                  • troublemaker_next Za obelgi przeproszę. Jak je wskażesz... 09.08.14, 11:47
                                    szar_amysz napisała:

> No cos Ty! Nie oczekuje Ukryty przeprosin od Troubla.

Oczywiście, bo na nie nie zasłużyłaś. Nie mam żadnego powodu żeby Ciebie przepraszać.

> Czy on kiedykolwiek Cieb
                                    > ie przeprosił za [b]te liczne obelgi,[/b] szczucia i nagonki??

Za te "liczne obelgi" przeproszę Go w każdej chwili :D :D :D Nawet już szczerze przepraszam :D [b]Jest tylko jeden warunek. Wskaż te obelgi[/b]. Podaj cytaty i linki. Tylko pamiętaj, że ma to być coś powszechnie uznanego za obelgę np. obraźliwe (wg sjp) epitety.
                                    Innym szukania nie polecam ;) Strata czasu bo zadanie niewykonalne :)
                                    • ukryty_wafel Nie mam czasu na bzdety.... 09.08.14, 23:52
                                      Troubke, roznimy sie, ale chce pewną różnice podkreślić: nie jestem wirtualnym gościem, ktory siedzi tu od rana do wieczora, ma mase czasu na grzebanie w tym wielkim g.... jakim sa bezsensowne spory o wyższości czyichś urojen od faktow. Nie mam czasu, ochoty od czasu kiedy zobaczyłem, ile osob leczy tu swoje kompleksy, zrypane pomysły na zycie i frustracje.
                                      Chciałem pomoc, wyciagnac dłoń, nie udało sie, jestes jedna z osob, ktora zrobiła wiele, by mi sie nie udało. Poleglem, przyjąłem porażkę z godnością, paru osobom udało sie pomoc. Koniec, finito, realne zycie jest ciekawsze niz toczone tutaj bijatyki jednych z drugimi, a czesto tych samych z samym sobą. Trouble, stworzyłeś tu mase Bytów, mógłbym tutaj spędzić szmat czasu, by to udowadniać. Natomiast z przyjemnoscia oderwalem sie od tego Forum i jako niepotrzebna tu zupełnie osoba, staram sie jak wiekszosc ludzi z Banku zapomnieć o istnieniu tego forum. Zagladam tu rzadko, jak sie jakiś alert pojawia. Generalnie patrzac na to co tu sie toczy na tych forach, szkoda mojego czasu. W realnym czasie jest praca (w banku wszyscy musza wiecej pracowac, zmiana struktury, nowe wyzwania, nie ma czasu na bzdety), rodzina, małe przyjemności, pare trosk na głowie. Dlatego Trouble, ty dalej przeżywaj to co przeżywasz i że zamiast Cie awansować, zmuszono Cie do podjęcia niemiłej decyzji i teraz jestes tam gdzie jestes. Niech Exorker dalej obraza, mimo ze podobno ma świetna i w pełni satysfakcjonująca prace, ktora pozwala mu tu siedzieć dniami i nocami, ale ja mam wielka prośbę.
                                      Nie przepraszajcie mnie, nie wciągajcie mnie do tego chocholego tańca szaleńców, w ktorych kazdy udaje kogos innego i ma po kilka tożsamości by tu pozostawić po sobie smutny obraz psychiki byłych pracownikow naszego Banku.
                                      Nie przepraszaj mnie za nic Troubke, bo nie obraziles mnie ani razu, a to co było, dawno zostało skasowane i śladu po tym nie ma. Na przeprosinach anonimowych ludzi mi nie zalezy. Nie znamy sie, tym łatwiej sobie pluc jadem miedzy zębami, anonimowość pozwala na odwagę tchorzom. I na tym skończymy. Najlepiej dalej zajmijcie sie soba i prosze, nie przywołujcie mnie tutaj. To co mnie interesowało tutaj, dawno znikło. Wszystkie wasze fora sa juz karykaturalne, nudne i prezentują sie fatalnie. Kazdy rozsądny człowiek kiedy poczyta to co teraz piszecie, puknie sie mocno w łeb. Kiedys kolega zaczepił mnie proszac, czy moze pisac prace magisterska o stosunkach w pracy oraz obrazie pracy dzisiaj w oczach pracownikow naszego Banku. Wiedzac, ze trudno uzyskac w Banku zgode na pisanie pracy z tematyki bankowej, zaproponowałem mu, zeby zajrzał tutaj. Poczytał, co ludzie sadza o pracy w Banku. To było dwa lata temu. Dzisiaj to co tu sie pisze, to nie nadaje sie nawet do napisania paszkwila o banku. (Czy skorzystał z tego co tu pisano, nie wiem, nie chwalił sie).

Kończąc, Bardzo miło Was wszystkich zegnam. Bede tu zaglądał czasami. Jak ktos zechce ze mna pogadać, wystarczy napisac na maila. Jak ktos bedzie chciał znac mój poglad na jakis temat, to wystarczy, ze napisze "a co Wafel na to" i ja odpowiem. Zagladam tu czasami z przyzwyczajenia, czytam stare watki. Ale poniewaz wy ciagle piszecie tak samo o tym samym i w sumie gotujecie sie we własnym sosie, nie ma tu co czytać, a ja znajdę te pytanie do Wafla. Dzieki przeglądarce. Nawet nie musze czytać wszystkich bredni i rojen.
                                      Tak wiec kiszcie sie dalej a ja Was pożegnam i wracam do realnego swiata.
                                      Szkoda czasu na te forum, sami je sobie rozciapcialiscie dzieki duchom żyjącym w waszych głowach. Jestescie w tym genialni. Robicie to samo na innych forach, wiec bawcie sie i ćwiczcie sie w marnowaniu swojego czasu. Ja sie z tego wyłączyłem :)

Powodzenia
                                      Wafel
                                      • troublemaker_next Weź to chłopie na klatę :) 11.08.14, 10:34
                                        ukryty_wafel napisał:

> Chciałem pomoc, wyciagnac dłoń, nie udało sie,[b] jestes jedna z osob, ktora zrobi
                                        > ła wiele, by mi sie nie udało.[/b]

Może miałeś dobre intencje ale zły pomysł i jeszcze gorsze wykonanie. [b]Sam obsesyjnie szukałeś we mnie wroga i dlatego poległeś. To wyłącznie Twoje błędy i Twoja porażka. Nie mam z tym nic wspólnego[/b]. Forum jest miejscem do dyskusji gdzie spotykają się różne poglądy i powinieneś to uwzględnić. Nie zrobiłeś tego zakładając, że tacy np. jak ja to wrogowie i szkodniki. Powtarzam, to wyłącznie Twój błąd i Twoja porażka. Nie mieszaj mnie do tego. Nie lecz swoich kompleksów mną i weź to na klatę ale tak do końca. Będzie Ci lżej :)

> Trouble, st
                                        > worzyłeś tu mase Bytów, mógłbym tutaj spędzić szmat czasu, by to udowadniać

Udowadniać ale nie udowodnić. [b]Udowodnisz tylko te co sam banowałeś.[/b] To jednak odległa przeszłość. Od wielu miesięcy (prawie rok) nie banowałeś więc i ja nie musiałem zmieniać nicków. Wystarczył mi tutaj barbapapa003 :) Nie masz szans na udowodnienie innych bo nie istniały.

> Dlateg
                                        > o Trouble, ty dalej przeżywaj to co przeżywasz i że zamiast Cie awansować, zmus
                                        > zono Cie do podjęcia niemiłej decyzji i teraz jestes tam gdzie jestes.

[b]Nie wiesz gdzie jestem[/b], nigdy nie oczekiwałem awansu, nie wiesz co przeżywam. Odpuść sobie takie teksty.

> Nie przepraszaj mnie za nic Troubke, [b]bo nie obraziles mnie ani razu[/b],

Oczywiścię że nie obraziłem. Ani Ciebie ani nikogo innego. [b]To Mysza tak twierdzi, nie ja[/b]. Moja odpowiedź i przeprosiny były ironią. Wiem, że nikt nie znajdzie moich obraźliwych wpisów bo takich nie było.

> a to co było, dawno zostało skasowane i śladu po tym nie ma.

Nieprawda,[b] Admin ma dostęp do skasowanych wpisów[/b]. Jeśli tylko jest tam jakaś moja obelga może ją znaleźć i odblokować. Oczywiście nie znajdzie, jestem tego pewny.

> Kończąc, Bardzo miło Was wszystkich zegnam.

Tyle razy już to robiłeś, że nikt chyba w to pożegnanie nie wierzy. No, ale może nas zaskoczysz i dotrzymasz słowa ;) Nie żegnam bo nie wierzę.
            • szar_amysz Re: Mały krok w dobrą stronę 06.08.14, 16:41

> Ciekawe czemu nasza Forumowa Kretynka milczy.

Mam nadzieję, że to było do mnie Dziuro :D Inaczej (gdybyś tak nazwał jakiegokolwiek innego Użytkownika tego Forum) - to byłoby już ostatnie dla Ciebie ostrzeżenie ze strony Adminów.
              Dziękuję Skuter - masz oczywiście rację - wpis nadaje się do usunięcia i jak Mobbi uzna żeby je usunąć zrobi to razem z moim postem.
              Ja to zostawię - jako dowód jaką atmosferę buduje tu Dziura i jak zwraca się do Użytkowników.
              A odpowiadając na Twoje pytanie (do mnie? ;)) - to ja nie mam nic więcej do dodania Dziuro. Napisałam wszystko co chciałam :) Zabawy w "kotka i myszkę" nie podejmę ;)
              Dlatego milczę :)

@elka
              Jeśli z podjętej decyzji jesteś zadowolona - to tylko można Ci pogratulować :) I życzyć wszystkiego dobrego :)
              Pozdrawiam
              szar_amysz
              • troublemaker_next Uściślijmy 08.08.14, 16:22
                szar_amysz napisała:

> A odpowiadając na Twoje pytanie (do mnie? ;)) - to ja nie mam nic więcej do dodania Dziuro.

Czyli uściślając. Pomimo, że jedna osoba przyznała się ([b]i na dowód tego, usunęła je[/b]) do stworzenia kilkunastu bytów (łącznie z przypisywaną mnie "grupą barbapapy"), czyli większości nicków występujących ostatnio na forum. Pomimo tego, że [b]cztery z nich: d.p.r, [u]q.p.r,[/u] exwoker i tor-r-es (kobieta) istniały długo przed pojawieniem się na forum troublemakera.[/b]

Ty podtrzymujesz swoją poprzednią wypowiedź:

forum.gazeta.pl/forum/w,34837,152399641,152474787,Re_Przeprosiny_.html?wv.x=2
                w której napisałaś m. in.: "Nie broniłabym tak Babapapy, bo zrobił to [Rompil] na jego wzór i podobieństwo" i "No i nie wierzę w sugestie iż qpr ma więcej nicków" oraz "Także przeprosiny wyżej wymienionego zwaliły mnie z nóg.. ze śmiechu, wsadzam je pomiędzy bajki po prostu"

Myślę, że to małe podsumowanie jest potrzebne bo może nie każdy śledził całą dyskusję i wiele mówi np. o Twojej bezstronności, uczciwości i wiarygodności :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka