Gość: Jerzy IP: *.chelm.mm.pl 12.02.05, 22:33 Zastanawialiscie sie tak jak ja dlaczego nigdzie nigdy(ja) nie napotkalem zadnej oferty pracy w salonach komorkowych? Mnie to dziwi i zastanawia a ile wogole tam zarabia sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karina Re: Zastanawialiscie sie nad IDEA, ERA, PLUS IP: *.net-serwis.pl 12.02.05, 23:33 Nie ma w salonach ogłoszeń, bo one są na stronach operatorów. Takie to proste :)) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Zastanawialiscie sie nad IDEA, ERA, PLUS IP: 195.68.232.* 13.02.05, 13:12 powiedzmy, ze na stronach, większość salonów to małe dwuosobowe salony, gdzie nie jesteś zatrudniony przez erę/ideę/pulsa tylko przez właściciela danego punktu, on zarabia na prowizjach i z tego wypłaca bądz nie pensje. Na szkolenia jezdzi się do ery/../.., ocieniają cię w tych własnie firmach raz co roku robiąc audyt (lub też czesciej, ale to już wtedy jest audyt danego operatora a nie wszystkich trzech) Jedyne salony w których jest się zatrudnionym przez operatora to tzw. salony firmowe, ale i te często działają na wyżej opisanej zasadzie. Niestety na zaswiadczeniu o pracy masz firmę XYZ stanowisko np. handlowiec no i niestety wymagania operatora są jakie są, np. ubiór ale to czy ci twój pracodawca wypłaca cokolwiek operatora już nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dilby Re: Zastanawialiscie sie nad IDEA, ERA, PLUS IP: *.chello.pl 13.02.05, 23:28 na stronie :www.coltex.com.pl/formularz.asp?id=72 możesz wypełnić aplikację do pracy w salonie PLUS-a. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś