Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zarobki w eniro

IP: 213.199.207.* 23.02.05, 16:55
    Czy ktos by mi pomogl? Ile faktycznie mozna zarobic jako konsultant ds.
    sprzedazy w tej firmie? Nie chodzi mi tylko o sama podstawe ale o koncowe
    wynagrodzenie tj. po uwzglednieniu prowizji.
    z gory dziekuje i pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Gość Re: zarobki w eniro IP: *.balta.pl / *.net 23.02.05, 20:15
        Che troche dziwne pytanie :) ile wypracujesz tyle dostajesz o ile się niemyle
        to jest praca na prowizji 30 zł od umowy chyba
      • Gość: ertyu Re: zarobki w eniro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:09
        1500-1600 na poczatek jak zapieprzasz 14h/ dziennie
        • egon.olsen Re: zarobki w eniro 23.02.05, 21:15
          Przemyśl to jeszcze raz proszę. Wyżmą Cię jak szmatę i wyrzucą zaraz jak
          niebezpiecznie zbliżysz się do końca zestawienia. Generalnie unikaj tej branży
          jak ognia. Chyba że w wojsku nie byłeś i masz ochotę zahartować sobie charakter...
          • Gość: aga Re: zarobki w eniro IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.02.05, 11:38
            pracowalam w eniro w 2002 przy telesprzedazy - na szczescie krotko, pol roku -
            to byla najgorsza praca w moim zyciu!!!!! Traktuja cię jak dzieciaka, co chwila
            sa jakies zebrania - a to ze dobra sprzedaz w wtedy wszyscy jak malpki biją
            brawo, a to ze sprzedaz spadla i co z tym fantem zrobic. NIe znosilaqm tej
            atmosfery i robienia otoczki ze to niby powazna sprawa a tak naprawde to po
            prostu dzwonisz do ludzi ktorzy wcale nie chca z toba gadac i wciskasz im
            ogloszenia w katalogu wmawiając ze to naprawde dziala a wiesz dokladnie ze to
            bzdury - ale wielu powie wszystko (albo raczej wiele zatai) aby tylko podpisac
            umowe. Bardzo upokarzająca praca, pieniądze rozne - zalezy jak dobrze
            sciemniasz - 1400 - 1600 tak przecietnie bylo wtedy.
      • Gość: pimpuś Re: zarobki w eniro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 11:58
        To zależy jak dobrze zciemniasz i jakie to miasto. Od kampani i jej trwania też
        wiele zależy. Jedno to to co mówią inne to rzeczywistość. Poczytaj fora i newsy
        na onecie. W praktyce jak masz koło 1000 zł to jest dobrze. Jedna osoba na 10
        wyciąga te 2000 o których mogłeś słyszeć a nawet najlepsi potrafią się wypalić.
        Tę pracę trzeba kochać i wielbić ponad wszystko. Nie wiem też czy masz
        propozycje na bezp. czy tele. W bezp. ciut więcej ale i więcej zapieprzania.
        Poznasz to słowo jak przyjmiesz tę pracę i będziesz codziennie rano zastanawiać
        się czy dzisiaj złapiesz jakiegoś naiwniaka. Ja wiem jedno : nie chce tam
        wracać. A i te zebrania. Oczywiście niepłatne szkolenia poza czasem pracy po
        cztery godziny w tygodniu.
      • Gość: kama Re: zarobki w eniro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.13, 12:26
        od 2200 zł do kilkunastu tysięcy. zalezy ile prowizji sobie wyrobisz. i jak wysokie zamowienia realizujesz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka