Gość: rabbit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 12:48 Czy ktoś zna warunki pracy Przedstawiciela Handlowego w firmie JAGO mrożonki w Krzeszowicach? Chciałbym sie dowiedzieć jak najwięcej -dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rabbit Re: Praca w JAGO - mrożonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 13:02 Dodam że firma ma dwa oddziały w Warszawie(ul.Marywilska) i w Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabbit Re: Praca w JAGO - mrożonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 20:26 czy nikt nie słyszał o tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Praca w JAGO - mrożonki IP: *.gprs.plus.pl 24.02.08, 16:42 Spoko możesz startować. Firma ma kasy jak lodu, zaroblki spore oczywiście trzeba popracować by je wyprawcować :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabbit Re: Praca w JAGO - mrożonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 09:15 Ok dzięi.A skąd masz takie wiadomości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabbit Re: Praca w JAGO - mrożonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 11:30 Czy ktoś słyszał jeszcze o warunkach pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_holly Re: Praca w JAGO - mrożonki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 11:37 Moja koleżanka tam pracowała, ale na stanowisku administracyjnym w biurze. Zarobki były gorsze niż średnie, szef się wyparł obiecanej podwyżki po okresie próbnym. Więc koleżanka opuściła stanowisko pracy. I tak się zakończyła jej kariera w tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabbit Re: Praca w JAGO - mrożonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 08:49 W którym oddziale pracowała? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Praca w JAGO - mrożonki 21.05.08, 09:05 znam paru chłopaków z tej firmy. kierowcy uciekają gdzie pieprz rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna_holly Re: Praca w JAGO - mrożonki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.08, 10:41 w centrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Praca w JAGO - mrożonki IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.08.08, 19:10 firma obiecuje kokosy ale jak dochodzi do wyplaty to jest porazka :) nie radze startowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik W Re: Praca w JAGO - mrożonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 12:22 sprawa wyglada tak najpierw obiecanki potem obcinki podstawa srednia jak na warunki plus premie a jak kazdy wie premie są po to by je zabierać i tak za 25 dni pracujących pęsja wyniosła 1600zl.netto dojazdy jesli nie firmowy bus to własny koszt atmosfera nie ciekawa czesta wymiana pracowników mówi sama za siebie. NIE POLECAM TEGO PRACODAWCY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozczarowany Re: Praca w JAGO - mrożonki IP: 62.148.79.* 01.12.08, 13:30 Właśnie w momencie gdy się dowiedziałem o podziale podstawa plus premia podziękowałem temu pracodawcy za zatrudnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozcza Re: Praca w JAGO - mrożonki IP: 62.148.79.* 01.12.08, 13:36 Generalnie warunki typu podstawa plus premia i inne kombinacje z wynagrodzeniem sprawiły, że dziś tam nie pracuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alladyn Re: Praca w JAGO - mrożonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 00:20 Przepracowałem tam 3 lata,szok i żal na to co tam się dzieje. Ludzie bez wykształcenia na kierowniczych stanowiskach, jakimś cudem sie tam znależli. Piekarz itp... hahaha... Każdy z nich ma coś na sumieniu.. Chłopie daj se spokój z tą firmą. Banda oszust...ów i zło...dzieji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Praca w JAGO - mrożonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 19:19 marcinecki to ci... :) szkoda studenciaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Praca w JAGO - mrożonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 19:20 marcinecki to c.i.pa :) szkoda studenciaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Praca w JAGO - mrożonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 19:45 to nie jest zwykla c.i.pa to jest mega c.i.pa szkoda jego pustej lali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik W Re: Praca w JAGO - mrożonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 11:53 co prawda to prawda ze bez wykształcenia jedyne co najbardziej szokuje ze nawet prezes p.Hendel nie jest osobą słowną.Oddziału w Wa-wie został zamkniety a otworzyli w Bieniewo-Parcela.Stara ekipa z tamtego tworzy nie przyjemną atmosfere tzw. układ warszawski z kierownikiem magazynu na czele Zenonem T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Praca w JAGO - mrożonki IP: 217.96.109.* 22.12.08, 22:24 jak praca taka płaca, ale nikt nie potrafi walczy z tym układem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik W Re: Praca w JAGO - mrożonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 16:18 oni by chcieli zeby peracować za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor.nowytor8 Czy na tym forum Chińczycy się wpisują??? 23.12.08, 18:38 Jago ściągnie do nas Chińczyków [GRA] 21.10.2008 17:19 Czytaj komentarze(10) Dystrybutor mrożonek jeszcze niedawno miał ogromne problemy ze znalezieniem pracowników do nowo otwartej chłodni w Bieniewie. Tak poważne, że momentami rozważał powrócenie z działalnością do poprzednich lokalizacji. Ale znalazł rozwiązanie. - Zatrudnimy w Bieniewie 50 pracowników z Chin. Wiele sobie po tym projekcie obiecujemy, przede wszystkim ze względu na wydajność i pensje tych ludzi. Pracownicy przyjadą do nas w listopadzie, na trzy lata – mówi Wojciech Antkowiak, prezes Jago. Szacuje, że zatrudnienie Chińczyków będzie dla spółki o ok. 17 proc. tańsze niż zatrudnienie tej samej liczby Polaków. I to po uwzględnieniu m.in. kosztów pakietu socjalnego, który mają zagwarantowany zagraniczni pracownicy. „Chiński” projekt uwolni Jago od palącego problemu z pracownikami, ale zarząd i tak ma co robić. Jest po dwóch przejęciach (Chłodnia Łódź i Etka) i w trakcie trzeciego (Chłodnia Milagros), a w kolejce czekają jeszcze dwie transakcje. - Do końca roku dopniemy jeszcze jedną akwizycję, przynajmniej pod względem formalnym. Do drugiej może dojść na przełomie roku – zapowiada Wojciech Antkowiak. www.pb.pl/Default2.aspx?ArticleID=5a214a89-f9b6-4d4a-b0cd-8d7b15fae7b3 Jago to firma notowana na GPW i tak się zastanawiałem jakie plecy muszą mieć w rządzie i u wojewody, że uzyskali to pozwolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik W Re: Czy na tym forum Chińczycy się wpisują??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 23:49 tez o tym słyszałem ale ciekawe jak im sie uda przejść barjere jezykową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Czy na tym forum Chińczycy się wpisują??? IP: *.gprs.plus.pl 28.12.08, 20:10 Teraz zobaczymy kogo z nas zostawią. Patrząc na niektórych którzy koło mnie ciagną się to bym ich odrazu wyp.... . Co niektórzy na tym forum zachowują się jak stare baby, tylko jęczą że źle, ja uważam że nie jest źle i z Panem G można się dogadac. Facet chce żeby robota szła i narazie jak on coś obiecał to wszystko było nawet czasami flaszkę posatwi jak przegra zakład. co teraz stare Baby z naszej ekipy zrobią jak ich wyp... bo będzie najazd chin. Chłopaki mogę powiedzie jeżeli chcecie to zapierd... tak jak inni to napewno G Was nie ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś