Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PRO FUTURO - UWAŻAJ, NIE KUPUJ!

IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 05.09.01, 15:00
    Jest to firma, która świadczy usługi internetowe... niestety kiepskiej jakości
    i po bardzo wygórowanych cenach minimum800zł miesięcznie za 64kb/sek.! Łapią
    CIę w sidła na promocję (dają małe elektroniczne cacko jak namówisz szefa
    swojej firmy żeby podpisał umowę) a potem bujasz się z fatalnym łączem! Miałem
    wziąć - jako właściciel sporej firmy także usługę typu VOIP, ale juz wiem jak
    to wszystko wygląda!!!! TAK FATALNEJ JAKOŚCI połączenia jeszcze nie było!
    Stawki wyższe niż w TELE 2. Walę wszystko i zdecyduję się na GADATKA w TELE 2.
    Czy ktoś z Was miał już problemy z firma Pro-futuro???? Napiszcie, jestem
    ciekawy i szczerze mówiąc bardzo zawiedziony!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Lechu Czy to nie są przypadkiem makaroniarze ? IP: 10.129.226.* / *.acn.pl 05.09.01, 15:36
        Za samą nazwę nie chciałbym mieć z nimi do czynienia.
        • Gość: mateo Pro Futuro-tragiczna jakość usług IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 05.09.01, 16:00
          Taka firma jak i usługi - słowem do kitu.
          Tragiczna jakość usług. Ceny niekonkurencyjne - patrz cennik Pro Futuro
          (www.futuro.pl)Kretyni z działu promocji (jakiś kierowniczek Paweł) nie był w
          stanie udzielić mi rzeczowych informacji nt. VOIP czy transmisji danych nie
          wspomninajac już o usługach hostingowych. Takiego barana zwolniłbym w trybie
          natychmiastowym.
        • Gość: Isobel Uważajcie, ja też się zawiodłam! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 22:38
          Chcieli namówić mnie na ten szajs, ale jakość fatalnaa!!!
          Wolę 1044 i 1055 niż taką jakość!
      • Gość: Robert Re: PRO FUTURO - UWAŻAJ, NIE KUPUJ! IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 11.09.01, 10:04
        Miałem styczność z tą firmą. Wiem ze swoich źródeł, że nieźle marnotrawią
        pieniądze Narodowego Funduszu Inwestycyjnego. Znam nawet jedną osobę, która
        pracuje u nich w oddziale.
        Co do jakości usług, o których piszesz, to miałem okazję sprawdzić VoIPa - nie
        pakujcie się w to. Wogóle czuję, że to wszystko znajdzie się jeszcze na
        pierwszych stronach gazet. Będzie z tego niezła afera...
        Oferują ludziom chłam. Kiedy mój szef dostał od nich pocztą jakieś reklamówki
        to po przejrzeniu poszły do kosza - szef jest anglojęzyczny - a ta firma nawet
        nie ma ulotek, cenników czy jakiś folderów w obcym języku!
        Pracuje tam banda idiotów. Kiedy poproszono o coś po angielsku to odsyłają na
        stronę www. Żenada....
        Ceny internetu pozastawiam bez komentarza!

Chyba pójdą w ślady innej firmy z ich branży... FORMOS też szastał forsą i
        poszedł na dno... Z czym do ludzi :-)
      • Gość: Miłka Pro Futuro - TRAGICZNA JAKOŚĆ I FATALNE CENY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 21:37
        Popieram moich przedmówców. JEst to firma, która liczy na frajerów i to
        najlepiej takich, którzy ostro nabiją om liczniki. O VoIpie możecie zapomnieć
        jeśli nie wygadacie minimum 1000zł miesięcznie!

Osobiście odradzam!
        • Gość: Zbig. OBRZYDLIWCY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 00:13
          Współpracowałem z nimi - szastają kasą na prawo i lewo - można im nieźle
          wcisnąć mnóstwo rzeczy - faceci bez doświadczenia puszczą tą firmę z torbami!
      • Gość: jack Re: PRO FUTURO - UWAŻAJ, NIE KUPUJ! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 20:20
        tele 2 ze swoim gadatkiem to też syf; gadatek zamiast gadac blokuje i opoznia
        otrzymanie ciaglego sygnalu: podnosisz słuchawkę i czekasz 1-3 minuty zanim
        mozesz wybierac numer; poza tym pre-paid zawsze jest poza kontrolą - katry
        topią się jak lody w sierpniu.
        • Gość: Miki Re: PRO FUTURO - UWAŻAJ, NIE KUPUJ! IP: 192.168.0.* / *.tempservice.com.pl 19.10.01, 09:45
          Koszmar....
      • Gość: Migut Re: PRO FUTURO - UWAŻAJ, NIE KUPUJ! IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 20.10.01, 11:37
        Zajrzyjcie na forum Internet/podłączenie ...
        • Gość: Krzysiek Re: PRO FUTURO - UWAŻAJ, NIE KUPUJ! IP: 157.25.99.* 07.11.01, 12:06
          Majá teraz nowá usugé, ale na pewno juz sie na nia nie zdecyduje!!!!! Z VoIPem
          tak mnie zrobili, ze szkoda gadac.... Slychac tak jakbym rozmawial z kims z
          Antarktydy i w dodatku jak porownalem z TelePIN czy TELE2 to widze, ze zrobili
          mnnie w bambuko!
          W dodatku jak dzwonie na infolinie, to nie mozna sie z tymi kobitami dogadac.
          KOSZMAR.
          Internet maja tylko dla firm - patrz ceny!!!!!!!!!!!!
          Zastanawiam sie kto jest takim idiota aby w dobie taniejacych uslug
          telekomunikacyjnych kupowac tak drogie podlaczenie do internetu z bajonskim
          abonamentem!!!!!
      • Gość: Grz3sieQ Re: PRO FUTURO - UWAŻAJ, NIE KUPUJ! IP: *.lukow.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 20:48
        Nie wiem czy pamiętacie ale ta firma starała się o koncesję na UMTS w Polsce.
        Może to i dobrze że jej nie dostała ;-)))
        • Gość: Baranek Re: PRO FUTURO - UWAŻAJ, NIE KUPUJ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 13:40
          I nie dostanie (HI HI)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka