Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

i mnie pogoniono z pracy :)

IP: *.biz.mindspring.com 20.04.05, 19:44
    Obserwuj wątek
      • Gość: volica Re: i mnie pogoniono z pracy :) IP: *.biz.mindspring.com 20.04.05, 19:47
        Za wczesnie wcisnalem enter.
        Zatem mnie zwolnili, za nazwanie kierownika nazista. Czesto nazywam kierownikow
        nazistami i zawsze mi to uchodzilo, ale ten akurat byl narodowosci zydowskiej i
        sie obrazil :)
        No coz, bede pamietac na przyszlosc
        • Gość: Mufka Re: i mnie pogoniono z pracy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:07
          hihihi
          moze nie powinnam ale jakos mnie to ubawilo :)
        • Gość: leniuch102 dobrze ci tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:21
          od nazistów wyzywają lewacy. a właściwie eurolewacy. jak się nazywasz volica i
          jesteś stąd to co najwyżej możesz cichutko skandować: gestapo, gestapo.
          jest szansa, że następny boss nie skuma.
          cheers
          leniuch.blox.pl
          • Gość: volica Re: dobrze ci tak IP: *.biz.mindspring.com 07.05.05, 00:14
            porownania do nazistow sa bardzo modne. Mi chodzilo raczej o kapo w obozie
            koncentracyjnym, ale balem sie, ze tego by nie zrozumial. Nie wiedzialem wtedy,
            ze jest zydem.
      • Gość: AVE FEKAL ! Re: i mnie pogoniono z pracy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 05:00
        I DOBRZE CI TAK CYMBALE, TERAZ BEDZIESZ DOSTAWCA PIZZY :-P
        • Gość: volica Re: i mnie pogoniono z pracy :) IP: *.biz.mindspring.com 07.05.05, 00:11
          Nie :) Aczkolwiek, rozwozenie pizzy byloby wspaniala praca dla mnie, bo sam
          sobie siedze w aucie, moge palic ile chce, z ludzmi porozmawiam no i znizka na
          pizze :) Ale balbym sie, jest to trzeci najniebezpieczniejszy zawod w stanach
          (zrodlo: www.tipthepizzaguy.com)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka