Gość: volica IP: *.biz.mindspring.com 20.04.05, 19:44 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: volica Re: i mnie pogoniono z pracy :) IP: *.biz.mindspring.com 20.04.05, 19:47 Za wczesnie wcisnalem enter. Zatem mnie zwolnili, za nazwanie kierownika nazista. Czesto nazywam kierownikow nazistami i zawsze mi to uchodzilo, ale ten akurat byl narodowosci zydowskiej i sie obrazil :) No coz, bede pamietac na przyszlosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mufka Re: i mnie pogoniono z pracy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 21:07 hihihi moze nie powinnam ale jakos mnie to ubawilo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniuch102 dobrze ci tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 12:21 od nazistów wyzywają lewacy. a właściwie eurolewacy. jak się nazywasz volica i jesteś stąd to co najwyżej możesz cichutko skandować: gestapo, gestapo. jest szansa, że następny boss nie skuma. cheers leniuch.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volica Re: dobrze ci tak IP: *.biz.mindspring.com 07.05.05, 00:14 porownania do nazistow sa bardzo modne. Mi chodzilo raczej o kapo w obozie koncentracyjnym, ale balem sie, ze tego by nie zrozumial. Nie wiedzialem wtedy, ze jest zydem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AVE FEKAL ! Re: i mnie pogoniono z pracy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 05:00 I DOBRZE CI TAK CYMBALE, TERAZ BEDZIESZ DOSTAWCA PIZZY :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volica Re: i mnie pogoniono z pracy :) IP: *.biz.mindspring.com 07.05.05, 00:11 Nie :) Aczkolwiek, rozwozenie pizzy byloby wspaniala praca dla mnie, bo sam sobie siedze w aucie, moge palic ile chce, z ludzmi porozmawiam no i znizka na pizze :) Ale balbym sie, jest to trzeci najniebezpieczniejszy zawod w stanach (zrodlo: www.tipthepizzaguy.com) Odpowiedz Link Zgłoś