Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 22:07 Ile godzin dziennie powinien pracować stażysta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: staż IP: *.osk.szczecin.pl 03.05.05, 09:51 tak jak przewiduje prawo, czyli po 8 h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: staż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 12:21 A jak to wygląda miesięcznie.Chodzi mi o to czy ,muszę pracowa cały miesiąc od poniedziałku do piątku czy przysługują mi jakieś dni wolne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: staż IP: *.osk.szczecin.pl 03.05.05, 14:48 jak masz na mysli taki staz z urzedu pracy to mysle, ze przepisowo tygodniowo 40 godzin. znajoma np. pracuje od pon do pt po 8 godzin. na miesiac przysluguja 2 dni wolnego z tego co wiem. pewnie to wszystko zalezy od firmy i w jakich tam godzinach i dniach sie pracuje. najlepiej sie dowiedziec u pracodawcy jakie ma godziny pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: staż IP: 157.25.152.* 03.05.05, 14:52 Skąd żeś się człowieku urwał? Staż to praca w normalnych godzinach pracy, czyli 8 godzin od poniedziałku do piątku, przysługują Ci dwa dni w miesiącu wolnego, wszystko jedno kiedy je wybierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcsb Re: staż IP: 80.54.200.* 03.05.05, 17:04 na stazu pracuje sie tak jak na etacie. czyli tyle samo ile osoba na stanowisku podobnym do twojego. a co do wolnego to za kazdy miesiac przysluguje 2 dni wolnego. dni mozna kumulowac i po kilku miesiacach wziasc sobie np tydzien wolnego. wolne ustalasz bezposrednio z pracodawcą. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_e Re: staż 03.05.05, 20:17 chyba,ze masz staz w oswiacie to wtedy jest tylko 5 godzin dziennie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś