Gość: fikumiku IP: *.chello.pl 02.06.05, 13:44 Jeśli ktoś wie to bardzo proszę o pomoc. A może ktoś ma wiedzę i stworzyłby mi ściągawkę z oznaczeniem najbardziej popularnych branż. z góry dziękuję. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b4u Re: B2B... co to za branża...?????????????? IP: *.man.poznan.pl 02.06.05, 13:51 Biznes to biznes - znaczy usługi świadczone dla firm, a nie klajentów indywidualsów. a b4u - to chyba oczywiste co oznacza? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zaq28 Re: B2B... co to za branża...?????????????? 02.06.05, 13:51 Business to Business (B2B) przepraszam, ale wszystko możecie przecież znaleźć w Necie (patrz Google.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahoo Re: B2B... co to za branża...?????????????? IP: *.computerland.pl 02.06.05, 13:58 B2B - to usługi dla biznesu. Przykładem może być firma serwisująca drukarki, skanery, urządzenia wielofunkcyjne dla innej firmy. Innymi słowy: każda firma, która świadczy usługi innym firmom a nie klientom indywidualnym jest z branży b2b. DO NIEKTÓRYCH FORUMOWICZÓW: zamiast złośliwości, trochę uprzejmości. NIe ma głupich pytań - są tylko głupie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zaq28 Re: B2B... co to za branża...?????????????? 02.06.05, 14:12 Kolego, alez ja nie byłem złośliwy - stwierdziłem fakt - wystarczy troche wysiłku przy klepaniu w klawiature i juz wszystko zalatwione ;) DO NIEKTÓRYCH FORUMOWICZÓW: zamiast złośliwości, trochę uprzejmości. NIe ma głupich pytań - są tylko głupie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: B2B... co to za branża...?????????????? 02.06.05, 20:36 business to business... natomiast cieżko tu o branży mówić (w sensie technicznym), tym bardziej, ze pewne angielskie sformułowania namietnie są przez naszych manago od marketingów i różnych takich nadużywane Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś