Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dopłacę do pierwszej pracy

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 03:17
    Witam wszystkich serdecznie. Mam pytanie, czy znalazł by się pracodawca,
    który przyjąłby mnie do pracy na okres maksymalnie roku za dopłatą. Jestem
    półsierotą, wychowywała mnie babcia, ojciec pracuje w RPA jako inżynier i
    przesyła co miesiąc od zawsze pieniążki. Mam zatem środki wydzielone na taką
    ewentualną formę pracy. Mogę dopłacać 200 PLN za miesiąc pracy, ale ze
    stawianymi zadaniami, wykluczone kserowanie, parzenie kawy. Chodzi mi o to,
    żebym coś się nauczył praktycznego poza szkołą, którą niedawno skończyłem.
    Najlepiej mi wychodzi projektowanie w AutoCAD, MegaCAD, również MathCAD -
    obliczenia i Matlab (cały czas się uczę). Znam trochę C++ (MFC, z pomocą MSDN
    potrafię coś zakodować na win32). VS.NET z ostatniego szkolenia w Microsofcie
    staram się ujarzmić. Nie potrafię jednak sam nic wymyśleć i się zmusić do
    wykorzystania teorii i główkowania pod presją. Wiem, że moja propozycja jest
    dziwna i może mi się tu oberwać od wielu forumowiczów, ale 200x12-mcy daje mi
    bagaż doświadczeń, jakiego w szkole nie zdobędę za dość niską kwotę.
    Zainteresowanych proszę o kontakt:

koder@poczta.gazeta.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jacek. Re: Dopłacę do pierwszej pracy IP: *.wprost.pl / *.zabrze.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 22:27
        W tym co piszesz nie ma nic dziwnego.
        Lepiej coś robić niż nic.
        Czy znasz HTML lub PHP.
        Możemy zrobić i to duże pieniądze.
        • Gość: Jasiek Re: Dopłacę do pierwszej pracy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 22:56
          Gość portalu: Jacek. napisał(a):

> W tym co piszesz nie ma nic dziwnego.
          > Lepiej coś robić niż nic.
          > Czy znasz HTML lub PHP.
          > Możemy zrobić i to duże pieniądze.

Witam serdecznie p. Jacka. Znam HTML, PHP, CGI, (FoxServ pod win32) z ASP
          zacząłem przygodę, wszystko jak dotąd na nic. Znajomość i własne aranżacje to
          jedno, praktyka w projekcie drugie. Może wyda Wam się to niewiarygodne, ale
          nikt nie napisał na skrzynkę!!! Za 200 zł. dopłaty nikt nie chce mnie
          zatrudnić!!!. Ojciec osobiście odbierał pocztę - celowo przez formularz z
          poziomu www i sam niedowierzał. Być może drodzy forumowicze niewielu
          potencjalnych pracodawców tu zagląda bo jak mam interpretować inaczej taki stan
          rzeczy.? Jestem sfrustrowany, a jednocześnie jako młody człowiek gotów do
          wyjazdu do ojca przejąć fach projektowania w Autocadzie. Informatykiem raczej
          już nie zostanę bo z zapału w przyszłości się nie utrzymam. Zajrzę tu jeszcze
          na forum, może coś się zmieni. Pieniążków więcej raczej nie dostanę na tego
          rodzaju inicjatywę. Dziś wstałem i zacząłem pisać w assemblerze, po
          przeczytaniu dwu książek i kursie internetowym bawiłem się skutecznie grafiką w
          trybie VESA. Lubię komputery i kod, chęć mi jednak opadła dość szybko i
          zacząłem oglądać TVN 24. Kiespkie notowania giełdowe, słabe wyniki PKO S.A,
          powódź na Stegnach (widzialem rozlewisko). Przychodzi mi na myśl refleksja.
          Skoro już żyję w takim konsumpcjonizmie, może tak by zacząć handlować
          informacją???. Tylko jak kto mnie pokieruje na tę właściwą drogę. Nie chcę tak
          na prawdę stąd wyjeżdżać. Nie chcę!!!.
          Pozdrawiam Was wszystkich
          • Gość: Jacek Re: Dopłacę do pierwszej pracy IP: *.wprost.pl / *.zabrze.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 02:51
            O tym samym myślę.
            W tej chwili kończę mini stronkę Zony i będę się zabierał za swoją strone.
            Napisz z jakiego jesteś miasta. Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka