kretofretka 10.07.05, 11:07 Uprzejmie prosze o przesłanie na mój e-mail całego wątku o WARCIE, śledziłam z zapartym tchem, jednak nie wiem kiedy był zdjęty, i nie znam zakończenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szkodnik Re: Proszę o treść wątku o WARCIE... 10.07.05, 15:51 Wątek został zdjęty i nie zostanie ponownie ujawniony. Naruszył mocno zasady Natykiety. Admini nie mają prawa przesyłać jego treści zainteresowanym. W imieniu administracji forum proszę przestać interesować się tym wątkiem. Każdy następny post o jego publikację lub o nim samym zostanie usunięty jako nie mający nic wspólnego z tematyką forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu obywatele, proszę się rozejść :)))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:04 Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Towarzyszu Szkodniku 10.07.05, 16:05 Nie zachowuj się jak I sekretarz PZPR. Na dodatek instytucja na ulicy Mysiej w Warszawie już dawno nie istnieje. Na koniec jeśli nie wiesz o czym pisze to zapytaj się Heleny Łuczywo z redakcji Gazety Wyborczej w Warszawie przy ulicy Czerskiej. Pani redaktor wyjaśni Tobie czym była cenzura i kim byli I sekretarze PZPR. I to by było na tyle. ps. Oczywiście mam nadzieje, że nie jesteś kadrowym pracownikiem TUW Warta S.A. bo nie raczyłeś w czyim imieniu zachowujesz się jako cenzor. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Towarzyszu Szkodniku 10.07.05, 16:21 Skoro przekopiowałeś sobie tekst, to doskonale wiesz o czym mówię. Na dalsze przejawy prowokacji nie odpowiadam. Pozdrawiam. PS Nie mam nic wspólnego z Wartą. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Szkodniku 10.07.05, 17:09 Oczywiscie,że przekopiowałem to co mnie dotyczy bo bardzo lubie mieć dowód na brak profesjonalizmu ze strony pewnych osobników. Po drugie nie zajmuje się prowokowaniem. Po trzecie odpuść sobie emocje bo w tym co robisz są zupełnie niepotrzebne. A kiedy te niepotrzebne emocje odrzucasz to można z Tobą sensownie wymienić uwagi i poglądy. Również pozdrawiam. ps. Dziekuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Szkodniku 10.07.05, 19:43 > Po drugie nie zajmuje się prowokowaniem. Nie pisałem sensu stricto do ciebie, tylko do ogółu. > Po trzecie odpuść sobie emocje bo w > tym co robisz są zupełnie niepotrzebne. Zapewniam cię, że robiąc to moje emocje są bliskie 0 (zeru). Jesli chcesz wiedzieć, to po przeczytaniu wątka o który sie tu rozchodzi stwierdzam, że post pierwszy - tematyczny był bardzo ciekawy lecz niestety naruszający Netykietę. Dalej. Im więcej pojawiało sie postów, tym gorzej całość się prezentowała. Mamy możliwość samej cenzury pierwszego posta, lecz po takim posunięciu reszta postów w wątku traciła by sens. > A kiedy te niepotrzebne emocje > odrzucasz to można z Tobą sensownie wymienić uwagi i poglądy. Odrzucam. ;-) > Również pozdrawiam. > ps. Dziekuję za odpowiedź. No problemo. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Szkodniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 20:01 > stwierdzam, że post > pierwszy - tematyczny był bardzo ciekawy lecz niestety > naruszający Netykietę. Jeślitylko naruszał Netykietę to dlaczego nie jest na Forum "ośla łąwka" ? Takie są przecież zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewu Re: Szkodniku IP: *.olsztyn.mm.pl 10.07.05, 20:12 szkodnikuś :) - wróciłes? fajnie :) pozdrowionka :) PITER Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Szkodniku 10.07.05, 20:18 Chwilowo, pomagam naczelnym i zaqowi do momentu znalezienia kompletnej obsady moderatorów na forum praca i podfora. Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Re: Szkodniku 10.07.05, 20:57 Scommetto l`osso del collo e scommetto che oggi ci sara il sole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja , :))))) Re: Szkodniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:41 NIe znam teg języka , ale spróbujmy przetłumaczyć, przynajmniej słowa powszechnie rozumiane > Scommetto l`osso del collo e scommetto che oggi ci sara il sole. Skomentować ?'???? kasować ?? skomentować ?? ???? ?? ???? ?? samodzielnie. ????????????????????????????????????, a skomentować potrafię samodzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Re: :=)))) 10.07.05, 16:06 Napisze do Łukaszenki po instrukcje jak ma postępować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:18 ciekawe, kiedy zniknie i ten wątek. Przecież Szkodnik zagroził, że będzie kasował wątki dotyczące WARTY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Proszę o treść wątku o WARCIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 18:47 Jestem autorką zdjętego wątku. Niestety nie mogę ci go przesłać, mam tylko długi początek. Trudno mi było robić kopię całej dyskusji po każdym dopisanym poście. Brakuje mi końcówki. Na moją prośbę o przysłanie CAŁEJ dyskusji na e-mail wyborcza odpowiedziała: ---------- Witam, Do treści uznanych przez nas za niezgodne z regulaminem portalu dostęp ma tylko administracja forum. W przypadku wytoczenia sprawy sądowej dział prawny Agory rozpatruje wnioski z organów ścigania i podejmuje decyzje o tym czy udostępnić wypowiedzi użytkowników. pozdrawiam, Jakub Abramczuk -- portal Gazeta.pl ------------------- Na wszelki wypadek uprzedzam Wyborczą, ze wszelkie prawa autorskie co do tekstu są MOJE. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Re: Proszę o treść wątku o WARCIE... 10.07.05, 19:23 I zapewne adjustator tekstow , niejaki redaktor Maleszka będzie miał kolejne zlecenie od działu prawnego Agory S.A. Według mnie te ludziki są po prostu śmieszni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Każdy... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.07.05, 20:02 wątek, który związany jest z jakąś afera i jest niewygodny dla ludzi władzy, biznesu jest usuwany i to nie tylko na tym forum!!!!!!!!!!!!!!!! A podobno w Polsce jest wolność słowa... Na pewno nie w gazecie wyborczej i na jej forum!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angoulene Re: Proszę o treść wątku o WARCIE... 11.07.05, 13:02 wszystko, co napisalas na forum, jest wlasnoscia agory. tako rzecze regulamin (ktory sama zaakceptowalas, wpisujac sie tu;)) jesli ktos ma skopiowany watek, prosze mi go podmejlowac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Proszę o treść wątku o WARCIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:11 > wszystko, co napisalas na forum, jest wlasnoscia agory. NIe wydaje mi się to prawdziwe. To jest nielogiczne. W publikowanym, zdjętym wątku było napisane, że treść nagranej rozmowy była rozesłana do kilkudziesięciu osób. Tu mógł tę treść umieścić każdy. Nie zmienia to praw do tekstu właścicielki nagrania. Odpowiedz Link Zgłoś
mk-80 Re: Odnośnik do wątka bez cenzury:... 10.07.05, 20:38 Hehe - istotnie sprawa jest delikatna. Ja myśle że nie ma co siadać na szkodnika - on też zapewne jest mocno przyciśnięty z góry i od niego to nie zależy - robi chłopak co mu każą i już. Jeśli wszystkim zalezy na poznaniu tego co to było - to nic nie stoi na przeszkodzie odtworzenie tego wszystkiego gdzieś np na lycos - proste forum phpbb z jednym wątkiem, czy 'cuś' 'by przemo' i już - przeciez to jest 30 min roboty. Zapewne są na forum ludzie którzy mają różne fragmenty - i mozna to złozyć w całość. To bardzo podejrzane dlaczego wyborcza tak pilnie śledziła ten wątek - podczas gdy w innych topicach natknąłem sie np. na bluzgi - obscenicze uwłaczające godności kobiet teksty. Ogólnie smrodek - ale Warta topic pod ostrym nadzorem Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Odnośnik do wątka bez cenzury:... 10.07.05, 20:43 mk-80 napisał: Dużo masz jeszcze nicków w zanadrzu ?? Może trochę wyluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Odnośnik do wątka bez cenzury:... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:38 Znów mnie skasowałeś, a nie robię nic złego. No to cześć, gnam coś zjeść potem sobie pośpię. Tu nie wrócę. Z prawdą nie wygrasz. "Walka o wolność, gdy raz się zaczyna Z ojca krwią spływa dziedzictwem na syna, 100 razy wroga niszczona potęgą kończy zwycięstwem...." NIe uczyli cię ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapilarka Wątek bez cenzury na newsach na onecie----link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 21:34 niusy.onet.pl/niusy.html?t=watek&group=pl.praca.dyskusje&tid=7956251 Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Odnośnik do wątka bez cenzury:... 10.07.05, 20:41 Swoją drogą ciekawe co wzbudza większe kontrowersje, sam wątek o Warcie czy cenzura gazety.pl :-) hehehe Stawiam na to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Odnośnik do wątka bez cenzury:... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 20:42 Myślę, że cenzura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Odnośnik do wątka bez cenzury:... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 20:48 niusy.onet.pl/niusy.html?t=artykul&group=pl.praca.dyskusje&aid=36652970 No i co ? stracicliście trochę gawiedzi. Warto było ? a mk-80 to nie ja. Ja to Ja. (odpowiedź do twojego zarzutu z poprzedniego posta) I nie mam ników w zanadrzu. Za dużo roboty. Ale tobie nie może przejść przez klawiaturę, że ktoś może nie lubić cenzury i mysleć tak jak ja, czy po prostu inaczej niż ty. mk-80: dzięki za poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Odnośnik do wątka bez cenzury:... 10.07.05, 20:52 Odnośnie nicków to nie do ciebie tylko do mk-80. Zwracaj uwagę kogo cytuję lub pod czyim postem się wpisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Re: Odnośnik do wątka bez cenzury:... 10.07.05, 21:02 I widzisz Szkodnik,w tamtym miejscu netetykieta nie została złamana...a tutaj??? Jeden naród dwa systemy??? No cóż NRD wiecznie żywa??? Odpowiedz Link Zgłoś
mk-80 Re: Odnośnik do wątka bez cenzury:... 10.07.05, 21:33 Szkodniku jeden !! Zwykle posługuje sie jednym nickiem Weź chłopie zobacz z jakich IP idą te posty i sie odczep. Nerwy Ci puszczają - a jak na admina to nie za dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: Odnośnik do wątka bez cenzury:... 10.07.05, 21:37 > Nerwy Ci puszczają - a jak na admina to nie za dobrze. Nic podobnego. :-) Trzymam nerwy na wodzy ale dziękuję za zainteresowanie. :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mk-80 Re: Odnośnik do wątka bez cenzury:... 10.07.05, 21:58 Ja w dalszym ciągu nie rozumiem o co Ci chodzi z tymi nickami Wyjaśnij mi to prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 22:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Do Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 11:25 No to opublikujecie ten wyciety wątek o WARCIE (zamknięty, na forum ośla ławka), Czy upiercie się przy cenzurze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Leszczyński Re: Do Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 13:32 Po pierwsze WLASCICIEL forum moze robic co chce. Kasowac, dopisywac etc, etc... Dlatego FORA sa bez sensu. Polecam USENET. To jest praktycznie to samo ale wygodniejsze poza tym dyskusje na USENET'cie sa archiwizowane w google. Po drugie swego czasu Gazeta walczyla z cenzura i z systemem ktory zyl dzieki cenzurze. A teraz najemnicy Gazety sami cenzure uprawiaja. Obrzydliwosc... Naprawde polecam USENET. Odpowiedz Link Zgłoś