Gość: yannis IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 15:54 przede wszystkim zależy mi na tym, bym mogła wykonywać ją po 17.00, np. w domu. mam stały dostęp do internetu, mogę więc np. prowadzić bazy danych. czekam na poważne propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mum Re: szukam pracy dodatkowej IP: *.pressmedia.com.pl 23.07.01, 17:59 Gość portalu: yannis napisał(a): > przede wszystkim zależy mi na tym, bym mogła wykonywać ją po 17.00, np. w domu. > > mam stały dostęp do internetu, mogę więc np. prowadzić bazy danych. czekam na > poważne propozycje. Wybacz ten sarkazm, ale założę się, że na żadną propozycję się nie doczekasz, nastaw się na tradycyjne szukanie pracy gdy skończysz szkołę/dziecko ci podrośnie... Telepraca to mit, gdyby istniała jakaś firma, która szuka ludzi z dostępem do internetu i jakimiś umiejętnościami, to taka oferta pierwsza by się w internecie znalazła, a jak jest? Nie tędy droga, prędzej w domu to możesz dorabiać korepetycjami, tłumaczeniami, przepisywaniem tekstów, ale wtedy to ty sama szukasz sobie klientów, nikt ci nie będzie składał propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yannis Re: szukam pracy dodatkowej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 10:47 dziękuję za otworzenie mi oczu. szkołę skończyłam jakiś czas temu, o dziecku na razie nie myślę, pracę jako taką mam. i za dużo wolnego czasu... wiem, że nie tędy droga do szukania dodatkowego zajęcia, no ale... ;) każdy sposób jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwasek Re: szukam pracy dodatkowej mum IP: *.se.com.pl 25.07.01, 11:09 Gość portalu: mum napisał(a): > na > > poważne propozycje. > > Wybacz ten sarkazm, ale założę się, że na żadną propozycję się nie doczekasz, > nastaw się na tradycyjne szukanie pracy gdy skończysz szkołę/dziecko ci > podrośnie... Telepraca to mit, gdyby istniała jakaś firma, która szuka ludzi z > dostępem do internetu i jakimiś umiejętnościami, to taka oferta pierwsza by się > w > internecie znalazła, a jak jest? Nie tędy droga, prędzej w domu to możesz > dorabiać korepetycjami, tłumaczeniami, przepisywaniem tekstów, ale wtedy to ty > sama szukasz sobie klientów, nikt ci nie będzie składał propozycji. Z takimi radami to się schowaj, nie dałaś żadnej rady to sięnie odzywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
karolam Re: szukam pracy dodatkowej 31.07.01, 18:57 Szukam pracy w wydawnictwie, wpisywanie tekstu, korekta, prace biurowe. Pracę mogę wykonywać w miejscu zatrudnienia lub w domu. Mam zarejestrowaną działalność Odpowiedz Link Zgłoś