Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dziwactwa szefa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:39
    Kiedyś pracowałem w biurze jako fakturzysta. Szefa miałem bardzo
    wymagającego, siedziałem w pracy nawet po kilkanaście godzin dziennie.
    Któregoś dnia przyjechał do biura ok godz. 20:00 i kazał mi iść do domu, mimo
    że mówiłem mu że jeszcze mam pracy na ok 2h. "Do domu!!!". Poszedłem. Ale
    przed biurem przepustek coś mnie tkneło i się wruciłem. Nie wszedłem do
    biurowca (był to budynek parterowy) tylko obszedłem go do okoła. Światło
    paliło się w tym pomieszczeniu gdzie pracowałem. Było już ciemno o tej porze
    więc zajrzałem przez okno.
    I o zgrozo co ujrzałem.
    Mój szef siedział przy tym kompie co ja pracowałem, bo tylko tam był
    internet, oglądał strony xxx. To jeszcze nie takie dziwne, co?! Ale do tego
    sam się zaspokajał a po wszystkim to co pozostało, na jego dłoniach rozcierał
    na monitorze.
    A ja się zastanawiałem przychodząc do pracy dlaczego ten monitor czasami jest
    taki utłuszczony. Od tamtej pory brało mnie obrzydzenie do tej pracy.

Spotkało kogoś z was coś tak obrzydliwego ze strony szefa?
    Obserwuj wątek
      • Gość: zgrzyt Re: dziwactwa szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:53
        i tak masz szczęście, bo mógł to wycierać w ręcznik, którego używasz, albo
        posuwać koleżankę, w której się podkochujesz, albo ......
        • blonker Re: dziwactwa szefa 22.07.05, 23:09
          ... albo wcierać sobie we włosy zamiast żelu
        • luc2000 Re: dziwactwa szefa 13.09.05, 12:13
          gość portalu: zgrzyt napisał(a):

> i tak masz szczęście, bo mógł (...)
          > posuwać koleżankę, w której się podkochujesz, albo ......

Good Lord ! Sama zaciska się pięść ! ;)
          i jak przykro ...

• Gość: hak Teraz masz na niego haka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 15:38
        To nie jest śmieszne... Aż się przeraziłam jak to przeczytałam... Wiesz co, na
        wszelki wypadek czyść swój monitor, klawiaturę i myszkę jak przychodzisz do
        pracy. Nie wiadomo co ten zboczek z nią wyprawiał, kiedy Cię nie było. Współczuję!
        A jak Ci będzie gościu kiedyś fikał to powiedz: "Wiem coś niecoś o czymś tam!"
        hehe to mój ulubiony cytat z filmu pt.. no właśnie nie pamiętam tytułu. W każdym
        razie świetnie pasuje do tej sytuacji. Pozdrawiam
        • Gość: atomowy Re: Teraz masz na niego haka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 20:11
          poza tym, że szefo robił to na wspólnym komputerze, to nie widze w tym nic
          nadzwyczajnego, czego inni nie robią, więc tak naprawdę nie wiem czy miałby go
          zaskoczyć, chyba, że nagrał to cyfrówkę ;)
          • Gość: hak Siła plotki jest potężna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 20:48
            Hehe no a jakby komuś o tym powiedział? "Szef" byłby pośmiewiskiem!!!
      • Gość: robol Re: dziwactwa szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 17:26
        Już dawno tam nie pracuje, zwolnił mnie ten koniobijca. Ale potem jeszcze paru
        ciekawostek się na jego temat dowiedziałem.
        To że miał romansik ze swoją sekretarką, a podglądał go kumpel, który tam był
        jednym z ochroniarzem. A mój były szefo ma może ok 170cm wzrostu, ok.100 kg i
        tygodniowy zarost. A sekretarka to całkiem ładna i zadbana młoda dziewczyna.
        I kilka pracownic go oskarżyło o molestowanie u jego przełożonego.
        Próbowaliśmy go nagrać na kamerę, z kumplem ochroniarzem, ale się nie udało i
        tyle.
        Pozdrawiam.
        • Gość: zandaremka Re: dziwactwa szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:03
          Mój szef ,za każdym razem kiedy wejdzie się do jego gabinetu, gra w dziecinnie
          proste gry. Czasem śmiech mnie bierze jak słyszę te dźwięki.

A wydawało się, że facet na poziomie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka