anna793 23.08.05, 12:02 Szukam dobrych studiów podyplomowych z zakresu Zarządzania Zasobami Ludzkimi (lub innych o podobnej tematyce. Czy możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: haerowiec Re: Gdzie studiować ZZL? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.08.05, 14:07 Ja tez od jakiegos czasu szukam...ale nie znalazlam nic sensownego, a szkoda mi wydawac kasy i tracic czas tylko na papierek, by poraz kolejny spotkac sie z wykladowcami, ktorych pozycje ksiazkowe juz dawno przerobilam jako prace domowa. Poza tym na studia tez "trafiaja" ludzie, ktorzy na co dzien nic nie maja wspolnego z ZZL. Moja znajoma w czerwcu skonczyla takie studia na Wyzszej Szkole Bankowej w Poznaniu; jej sie podobalo- zajecia z praktykami; ale ona tez miala tam takie podstawy jak zadania i cale działu HR...poziom elementarny. Moja opinia: zajecia nie sa wywazone i sa dla wszystkich, a skoro dla wszystkich.. Jak co znajdziesz, prosze napisz. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zytka Re: Gdzie studiować ZZL? IP: 194.246.107.* 23.08.05, 14:55 koleżanka w wawie robila coś w tym stylu na wyzszej szkole psychologii spolecznej, jest HRowka i byla bardzo zadowolona...ale nie pamietam czy to byl HR czy cos z psychologii zachowan pracowniczych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Gdzie studiować ZZL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 23:01 Na AGH jest taki kierunek: zarzadzanie kadrami, całkiem fajnie, ja jestem zadowolona, przyjemne i ciekawe zajecia Odpowiedz Link Zgłoś