Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie studiować ZZL?

23.08.05, 12:02
    Szukam dobrych studiów podyplomowych z zakresu Zarządzania Zasobami Ludzkimi
    (lub innych o podobnej tematyce. Czy możecie coś polecić?
    Obserwuj wątek
      • Gość: haerowiec Re: Gdzie studiować ZZL? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 23.08.05, 14:07
        Ja tez od jakiegos czasu szukam...ale nie znalazlam nic sensownego, a szkoda mi
        wydawac kasy i tracic czas tylko na papierek, by poraz kolejny spotkac sie z
        wykladowcami, ktorych pozycje ksiazkowe juz dawno przerobilam jako prace
        domowa. Poza tym na studia tez "trafiaja" ludzie, ktorzy na co dzien nic nie
        maja wspolnego z ZZL.
        Moja znajoma w czerwcu skonczyla takie studia na Wyzszej Szkole Bankowej w
        Poznaniu; jej sie podobalo- zajecia z praktykami; ale ona tez miala tam takie
        podstawy jak zadania i cale działu HR...poziom elementarny. Moja opinia:
        zajecia nie sa wywazone i sa dla wszystkich, a skoro dla wszystkich..

Jak co znajdziesz, prosze napisz.
        Pozdrawiam,
        • Gość: zytka Re: Gdzie studiować ZZL? IP: 194.246.107.* 23.08.05, 14:55
          koleżanka w wawie robila coś w tym stylu na wyzszej szkole psychologii
          spolecznej, jest HRowka i byla bardzo zadowolona...ale nie pamietam czy to byl
          HR czy cos z psychologii zachowan pracowniczych...
          • Gość: studentka Re: Gdzie studiować ZZL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 23:01
            Na AGH jest taki kierunek: zarzadzanie kadrami, całkiem fajnie, ja jestem
            zadowolona, przyjemne i ciekawe zajecia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka