Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

OCZEKIWANIE NA ROZPOCZECIE STAZU

28.08.05, 22:39
    DOSTAŁM STAZ Z URZEDU PRACY W ŁODZI.ZAŁTWIŁAM WSZELSKIE FORMALNOSCI TERAZ
    NIESTETY KAZALI MI ZEKAC(POWIEDZIANO MI ZE MOZE NAWET MIESIAC LUB DWA)NA TO
    ZEBY TEN STAZ ROZPOCZAC..KTOS MOZE WIE ILE TAKA PROCEDURA MOZE TRWAC???ILE
    BEDA PODPISYWAC 1 UMOWE???:)POZDRAWIAM
    Obserwuj wątek
      • Gość: A.M. Re: OCZEKIWANIE NA ROZPOCZECIE STAZU IP: 213.222.195.* 29.08.05, 07:47
        To chyba raczej zalezy od tego kiedy PUP dostanie pieniązki. Ja tez jestem od
        maja na stazu,a zalatwialam juz w marcu. Z wlasnego doświadzenia radze Ci
        chodzic co jakis czas do PUP-u i dopytywac sie o staz.Niestety nawet w
        staraniach o staz bywaja przekrety:/ takze pilnuj sprawy,zeby Cie kotos nie
        wykołowal.
        Powodzenia:)
        • Gość: giox Re: OCZEKIWANIE NA ROZPOCZECIE STAZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 07:50
          >kotos

analfabetyzm szerzy sie nie tylko w UP...
          • Gość: M.A. Re: OCZEKIWANIE NA ROZPOCZECIE STAZU IP: 213.222.195.* 29.08.05, 08:26
            Literówki nie można zrobić??
            Czepiasz sie,a chyba nie o to tu chodzi?!
        • grin27 Re: OCZEKIWANIE NA ROZPOCZECIE STAZU 29.08.05, 16:36
          hmmm co znaczy ze ktos moze mnie ubiec w tym stazu..tzn w momencie kiedy mam
          juz czekac tylko na podpisanie umowy..ktos moze to zrobic przede mna na to samo
          miejsce???nie rozumiem za bardzo:)wiec powinnam raz na jakis czas udac sie do
          urzedu i dopytywac???znaczy to ze nie zdarza sie zeby takie rozpoczecie stazu
          nastapiło szybciej niz w 2,3,4 miesiace??przecez człwoek jest wstrzymany i nic
          przez ten czas nie moze zrobic..bzdura..
          pozdrawiam
      • Gość: absolek Re: OCZEKIWANIE NA ROZPOCZECIE STAZU IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 29.08.05, 18:17
        A czy mógłbyś zdradzić gdzie dostałeś staż? Budżetówka czy prywatna firma? Też
        jestem z Łodzi ale przed stażem bronię się rękami i nogami. Po prostu nie chcę
        iść do byle roboty (tzn. wysłany przez PUP) bo kilka miesięcy w pracy poza moim
        zawodem to cofanie się o 2 lata w rozwoju. Dlatego poszukuję samemu. I jakie
        dokładnie jest "wynagrodzenie" na stażu -461zł netto???
        • grin27 Re: OCZEKIWANIE NA ROZPOCZECIE STAZU 29.08.05, 18:26
          wiec staz mam w moikierunku wiec nie bede sie cofac konkretnie w fizjoterapi a
          uwazam ze zasze prakttyka jest potrzebna,lepsze to niz siedziec w domu i czekac
          na zabawienie:)wiec zalezy mi na tym, a wynagrodzenie est rownowartoscia
          zasiłku czyli własnie tak ak piszesz mniej wiecej...dokładnej sumy nie
          znam..pozdrawaim i zyce powodzenia w szukaniu
          • Gość: absolek Re: OCZEKIWANIE NA ROZPOCZECIE STAZU IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 29.08.05, 19:13
            Hmm, jakbym dostał propozycję stażu związanego z zawodem to biorę bo też
            wychodzę z założenia, że lepsza praktyka niż siedzenie w domu. Jednak prawda
            jest taka, że ciężko w Łodzi o staż w sektorze jaki by mnie interesował stąd
            pozostaje szukanie.
            • grin27 Re: OCZEKIWANIE NA ROZPOCZECIE STAZU 29.08.05, 19:38
              no to chyba ze mnei farciara:))))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka