Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co wiecie o EGB Investments SA?

IP: *.atman.pl / *.atman.pl 06.09.05, 15:06
    Jutro mam rozmowe kwalifikacyjna w firmie EGB Investmnets SA, jest to firma
    prawno windykacyjna, siedzibe ma na Chalubinskiego 8, czy ktos z Was moze juz
    u nich byl? Jesli tak to napiszcie jakie na Was zrobila wrazenie ta firma i
    rozmowa.
    Obserwuj wątek
      • raj_jar Re: co wiecie o EGB Investments SA? 06.09.05, 15:11
        poszukaj sobie wywiadu z prezesem firmy (nazywa się Matela bodajże), gdzie to mówił w jaki
        sposób 'bada' kandydata do pracy - może gdzieś to jest na necie
        • Gość: asia Re: co wiecie o EGB Investments SA? IP: *.atman.pl / *.atman.pl 06.09.05, 15:33
          wlasnie przeczytalam jakis artykul o ich rekutacji... no coz dobrze ze teraz
          juz wiem co mnie jutro czeka, dzieki ze mi o tym powiedziales, a tak w ogole to
          skad o tym wiedziales , byles moze na jakiejs rozmowie a moze tam pracujesz,
          • raj_jar Re: co wiecie o EGB Investments SA? 06.09.05, 15:41
            ani 1, anie drugie, pracuję u konkurencji dlatego to mnie swego czasu interesowało
            • Gość: dokladnie Re: co wiecie o EGB Investments SA? IP: *.icpnet.pl 06.09.05, 18:11
              Informacje ze strony, sa pomocne. Ja ze swojego doswiadczenia- a wlasciwie
              znajomych, ktorzy pracowali lub starali sie o prace w centrali dodam, ze
              rozmowa u nich jest dosc kretynsko prowadzona- po to, zeby sprawdzic ( w ich
              mniemaniu) jak sobie radzisz ze stresem.
              W centrali zdarzaly sie ogloszenia po to zeby pokazac sie w mediach.
              Facet, ktory rozmawial z kolezanka (stanowisko kadrowej) byl bardzo
              niesympatyczny i nie przygotowany do rozmowy- najpierw ja opieprzyl, ze sie nie
              zna a aplikuje a potem sie okazalo, ze on myslal, ze ona na inne stanowisko
              aplikuje.
              W kazdym razie jak sie juz dostaniesz to est tam jakas sciezka kariery-
              aczkolwiek kto co lubi: kolezanka zaczynala od sekretarki teraz zajmuje sie
              windykacja- kasa wieksza ale czy stanowisko lepsznie- zalezy w czyim mniemaniu.

W kazdym razie powodzenia.
              • Gość: Lae Re: co wiecie o EGB Investments SA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 00:29
                Jaka firma taka rekrutacja...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka