ewa452 09.10.05, 08:00 Szukam i szukam......i guzik. Prosze o info na temat tej darmowej pomocy w poszukiwaniach. Jest szansa dla 45 letniej doswiadczonej opiekunki dla dzieci i osob starszych? E mail:Mirella60@interia.pl Pozdrawiam z Poznania.Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystyna401 Re: prosze o szczegoly 09.10.05, 11:06 ja tez poprosze o więcej szczegułów.krystyna401@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
k.borzecki Re: prosze o szczegoly 27.10.05, 11:25 Pracowałem przez wiele tygodni na czarno w UE ale trzeba to zakończyć lepiej nie wspominać Ci co przerzyli ciężką pracę wiedzą.Jestem budowlańcem,ogrodnikiem,sadownikiem,pracownikiem przy produkcji etc.Złota Rączka.Lipa w UE bo byłem w 2005 r. i boję się robić na czarno.Proszę może ktoś da konkretne namiary.Dzięki.K.borzecki@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: prosze o szczegoly 27.10.05, 12:43 ja też proszę o namiary na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
efspatron Re: prosze o szczegoly 01.11.05, 22:38 aktualnie osobom, które od co najmniej 24 miesięcy są zarejestrowane jako bezrobotne w Urzędzie Pracy w Warszawie, bezpłatnie pomagają Patroni - osoby zatrudnione w projekcie PATRON: szczegóły: www.patron.warszawa.pl - projekt współfinansowany przez m.st. Warszawa i Europejski Fundusz Społeczny. Projekt ma trwać do lipca 2007 r., a jego celem jest, m.in. pomaganie osobom długotrwale bezrobotnym w znalezieniu pracy, zdobyciu nowych kwalifikacji, ukończeniu odpowiednich dla danej osoby szkoleń. Odpowiedz Link Zgłoś
52b1 Re: prosze o szczegoly 02.11.05, 10:27 wszystko ok ale patron dotyczytylko warszawy ursynowa. Wszystkie inne osoby zapraszam( Z warszawy i nie tylko )do kontaktu z klubami pracy dzialajacymi w każdej dzielnicy Warszawy przy osrodkach pomocy spolecznej.Realizuja program zblizony ( a moze i szerszy) do patrona. Odpowiedz Link Zgłoś