Gość: Kandydat IP: *.chello.pl 10.10.05, 14:54 Czy ktoś może mi powiedzieć ile zarabia doradca Expander'a w Warszawie?Jaka jest podstawa, jakie premie...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dcio Re: Zarobki EXPANDER 10.10.05, 14:56 Zarabiasz 4% od sumy udzielonej pożyczki - podatki i ZUS bo musi8sz zarejestrowac dzialalnosc gospodarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kandydta Re: Zarobki EXPANDER IP: *.chello.pl 10.10.05, 15:06 W ofercie pracy na stanowisku Doradcy Finansowego nic nie ma na temat zakładania działalności gospodarczej, wręcz przeciwnie - jest mowa o umowie o pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kandydat Re: Zarobki EXPANDER IP: *.chello.pl 12.10.05, 11:30 Czy ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziut19 Re: Zarobki EXPANDER IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.05, 12:11 Z tego co wiem, a uprzedzam, ze informacja nie sa z pierwszej reki, to zarobki w Expanderze sa najnizsze wsrod wszystkich firm doradczych. Umowa 1,200 plus prowizja 0,2%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Zarobki EXPANDER IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.05, 21:27 1. Nie ma żadnej dzialalnosci gospodarczej! 2. Praca na umowe o prace 3. Szerokie i wiele dajace szkolenia 4. Super pakiet dodatkowy (opieka medyczna, ubezpieczenia) 5. Naprawde fajna kadra zarzadzajaca i wspolpracownicy 6. Wynagrodzenie: podstawa plus prowizja...uwierzcie mi, że wyrabiajac lekko zalozony plan zarobisz...znacznie wiecej niz srednia krajowa! Podstawa nigdy nie przekracza 1400 PLN ale w sumie jest fajnie :) Wiem cos na ten temat...... :) Pozdrawiam i goraca polecam EXPANDERA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulka Re: Zarobki EXPANDER IP: *.gdynia.mm.pl 01.11.05, 22:16 Przebrzydly PR-owiec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Zarobki EXPANDER 02.11.05, 03:37 moja qmpela pracuje tam i faktycznie, szkolenia, i po jakims czasie calkiem niezle zarabia, nie mowila ile, ale zawsze stac ja na sporo rzeczy z "wyzszej polki" no, minusem jest to, ze duuuzo siedzi w pracy, ale akurat to sie moze przytrafic i komus, kto haruje za minimum krajowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figo Re: Zarobki EXPANDER IP: *.chello.pl 02.11.05, 14:50 Możesz podać namiary na kumpelę, jakiś adres mail? można ją wypytać bezpośrednio o tą pracę? Odpowiedz Link Zgłoś