Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wabco Wrocław

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 10:57
    Czy ktoś pracuje w WABCO we Wrocławiu? Interesują mnie stanowiska handlowe
    lub zaopatrzenie. Jak się tam pracuje i jakie jest wynagrodzenie. Z góry
    dzięki :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: hpi Re: Wabco Wrocław IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.10.05, 14:25
        Okres rekrutacji trwa 4 miesiace;-) biegle 2 jezyki obce i to najlepiejjeden
        dosc oryginalny
        • Gość: olga811 Re: Wabco Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 14:51
          no żartujesz?? Aż tak?? A jak z wynagrodzeniem?
      • Gość: inzynier Re: Wabco Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.05, 23:27
        nie mam pojecia...ale jak powieziale ze chche 3000 (5lat dosw) to powiedzieli
        ze jestem pozazasiegiem firmy
        Co do jezykow to powierdzam j.w. =rozmowa od poczatku byla po Angielsku a
        pytania o szkole podstawowa i moje osagniecia w tamtym okresie mnie rozp... 9
        co mialem powiedziec ze sukcesem bylo nadmuchanie przez slomke 12 żab w 1 min??
        czy czlek od malego musi byc czlowiekiem sukcesu.??
        poszedłem na studia "aby w zyciu miec lepiej" -mam gowno i jeszcze o 5 lat
        doswiadczen mniej(przez studia)
        Dno
        • Gość: olga811 Re: Wabco Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 11:20
          dzięki za odpowiedzi. Drogi inżynierze, czy możesz mi napisać, czy Twoje
          oczekiwania finansowe były netto czy brutto?
      • laura.x Re: Wabco Wrocław 20.10.05, 20:46
        Byłam u nich na 3 rozmowach, powiem jedno - zrobili na mnie niesamowite
        wrazenie! Oczywiscie pozytywne!:) Profesjonalni, sensowni itd itp Z tego co
        wiem, bo znajomi pracują, to jest bardzo ok:) Języki rzeczywiscie trzeba znać,
        ale ze 2 i to jeden jakich mało-popularny - nie wiem. Moze zalezy od
        stanowiska, u mnie wystarczył 1. Wnioski: polecam:)
        • Gość: as Re: Wabco Wrocław IP: 81.168.209.* 20.10.05, 23:00
          Jeżeli chcesz zarobić to napewno nie tam- płaca bardzo słabo!
          Jeżeli zalezy ci na doświadczeniu to jak najbardzieej
      • Gość: daria501 Re: Wabco Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.14, 13:06
        z tego co slyszalalm od znajomego ktory juz trohe czasu temu bral udzial w jendej z rekrutacji to dzieje sie cos dziwnego.
        rozumiem pytania o najwieksze zyciowe osiagniecia itd.duzo jest i takich i nnych pytan.ale dziwi mnie fakt ze to po 1.nie jest jakas wielka korpo jak HP,albo neiw eim IBM a etpow sa trzy.pierwszy to oczywiscie spotkanie na ktorym spotkasz sie z kims z dzilau hr i robi maglowanie calego twojego cv, dlaczego to dlaczego tamto, po co idlaczego i po porstu rzeczy na ktore sam bys nie wpadl jakbys szedl do policji.durgie spotkanie co jeszce bardziej mnie zdziwilo dali mu jakies zadanie w excelu do zorbienia. z tego co mi mowil to zadanie wogole dotyczy juz tego co by sie mialo tam wykonywac. ludzie wierszy ze 130 i kolum tyle samo prawie.ja sie pytam jak on ma to zrobic skoro nawet nie wykfalifikowal sie w tym. no i jak mozna sie domyslac nie zrobil tych zadan.bo tto byly bardzo specyficzne rzeczy dla danego stanowiska ktorego on wczesnije nie wykonywal.wiec..nie wiem.a jesli chodzi o jezyki to oczywisce angielski jako podstawa i cos dodatkowego rzeczywiscie najlepiej jakis jezyk ktorego zwykle ludzie sie nie ucza.powodzenia dla wsyzstkich kandydatow.
        • Gość: TS Re: Wabco Wrocław IP: *.enn.lu 24.07.14, 13:45
          Nie warto sie tam pchać! Zresztą przyjmują tam tylko znajomków dyr.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka