Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PYTANIE NA ROZMOWIE O ZAROBKI

IP: 5.3.1R* / *.abnamro.nl 20.10.05, 09:09
    To pytanie ze strony pracodawcy zawsze stanowi dla mnie problem. Moge
    powiedziec jakiego oczekiwalabym wynagrodzenia, ale tylko w momencie, gdy
    wiem jakie sa mozliwosci finansowe firmy! Na kazdej rozmowie podaje te sama
    kwote i wydaje mi sie, ze pracodawcy patrza na mnie jakby chcieli
    powiedziec "puknij sie w czolo". Ale przeciez nie mozna zyc za 1000zł netto w
    W-wie, ze stazem pracy, studiami i jezykiem! A ja bym chciala dostac
    2000netto na reke, chyba tak wiele nie wymagam???! I teraz zanizam te kwoty
    przy okazji nie mogac znaleźć jakiegos wyposrodkowania by nie bylo za malo i
    za duzo! Macie jakis pomysl?
    Obserwuj wątek
      • Gość: m Re: PYTANIE NA ROZMOWIE O ZAROBKI IP: *.devs.futuro.pl 20.10.05, 09:28
        zależy kim jesteś i co umiesz. Bo postawa: "należy mi sie" nie przejdzie
        • Gość: Gaga Re: PYTANIE NA ROZMOWIE O ZAROBKI IP: 5.3.1R* / *.abnamro.nl 20.10.05, 09:31
          Asystentka/sekretarka. Obecnie pracuje i chce zmienic "zaklad pracy".
          • Gość: brzoskwinia Re: PYTANIE NA ROZMOWIE O ZAROBKI IP: *.dpsa.com.pl 20.10.05, 09:51
            Oooo to zupełnie tak, jak ja! Też pracuję jako Asystentka i chcę zmienić
            miejsce pracy, a nie koniecznie stanowisko. Też mam problem, kiedy mam
            powiedzieć ile chciałabym zarabiać, ale to nie jest jedyny kłopot. Na rozmowach
            kwalifikacyjnych pytają mnie często o to dlaczego chcę zmienić pracę i aplikuję
            na to samo stanowisko. Nie mogę przecież powiedzieć, że jest to szansa rozwoju
            dla mnie- bo nie jest. Nie chcę mówić źle o obecnym miejscu pracy, bo wiadomo
            jak to będzie oderane przez przyszłego pracodawcę.
          • Gość: Ewa Kurczę, jako asystentka z językami podajesz... IP: 44,1.* / 193.193.181.* 20.10.05, 10:50
            ...2000 netto????? To może oni się dziwią i pukaja w czoło, że tak mało i wolą
            kogoś z bardziej rynkowymi oczekiwaniami.
            • Gość: frodo Re: Kurczę, jako asystentka z językami podajesz.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 11:00
              Wynagrodzenie podaj najlepiej w postaci wiełek np. 1500 - 2000 zł NETTO,
            • Gość: Gaga Re: Kurczę, jako asystentka z językami podajesz.. IP: 5.3.1R* / *.abnamro.nl 20.10.05, 11:04
              Bo podawalam wiecej o kilka stów i pukali sie w czoło. Stad moje pytanie, bo
              juz sama nie wiem co mam mowic, jaka kwote wymieniac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka