Gość: Psora IP: *.crowley.pl 21.10.05, 17:49 Chciałabym się dowiedzieć jak się prauje na stanowisku doradcy klienta ? Juz wiem ze zarobki sa marne ale jak jest z planami sprzedazowymi i dodatkowymi nadgodzinami?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena268 Re: Lukas bank 21.10.05, 18:00 DARUJ SOBIE.WYZYSK TAKI ZE SIE W GLOWIE NIE MIESCI.A JAK JESZCZE JESTES STUDENTEM TO ZAPOMNIJ.NO I PRZYJMUJA PO ZNAJOMOSCI:)PRZEWAZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lukas bank IP: *.crowley.pl 22.10.05, 10:32 nikt wiecej nie ma nic do powiedzenia w tym temacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
wiecie_kto1 Re: Lukas bank 22.10.05, 13:57 niektóre wypowiedzi mnie rozwalaja: wyzysk i przyjmują po znajomości :) co za czasy, nawet do wyzysku trzeba miec znajomosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Lukas bank IP: *.toya.net.pl 22.10.05, 15:12 o lukasie juz troche sie na forum pisalo, mozesz sobie poszukac, z tego co pamietam zarobki niskie okolo 800 netto, a atmosfera zalezy od ludzi jak wszedzie, choc np. w lodzi i pabianicach byl podobno koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bereni Re: Lukas bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 17:39 Pewnie,że po znajomości , mam znajomą,którą przyjęli w ten sposób a za przeproszeniem tuman skończony i do tego kształci się w zupełnie innym fachu ,który z tą profesją nie ma zupełnie nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica.... Re: Lukas bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 17:56 Daj na luz...wyzyzsk 100%, pracujesz po 12 godzin za 650 zl + sprzedaz (w zaleznosci co sprzedajesz i gdzie siedzisz)....odolnie jest nieciekawie...ja nie wytzrylama i zrezygnowalam...dla nich jest wazniejszy klient a nie pracownik...to co klient powie - to jest swietosc!Przez ta prace nabawilam sie nerwicy....pozodzenia Odpowiedz Link Zgłoś