Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lukas bank

IP: *.crowley.pl 21.10.05, 17:49
    Chciałabym się dowiedzieć jak się prauje na stanowisku doradcy klienta ? Juz
    wiem ze zarobki sa marne ale jak jest z planami sprzedazowymi i dodatkowymi
    nadgodzinami??
    Obserwuj wątek
      • magdalena268 Re: Lukas bank 21.10.05, 18:00
        DARUJ SOBIE.WYZYSK TAKI ZE SIE W GLOWIE NIE MIESCI.A JAK JESZCZE JESTES
        STUDENTEM TO ZAPOMNIJ.NO I PRZYJMUJA PO ZNAJOMOSCI:)PRZEWAZNIE
        • Gość: gość Re: Lukas bank IP: *.crowley.pl 22.10.05, 10:32
          nikt wiecej nie ma nic do powiedzenia w tym temacie??
          • wiecie_kto1 Re: Lukas bank 22.10.05, 13:57
            niektóre wypowiedzi mnie rozwalaja:

wyzysk i przyjmują po znajomości :) co za czasy, nawet do wyzysku trzeba miec
            znajomosci ;)
            • Gość: maciej Re: Lukas bank IP: *.toya.net.pl 22.10.05, 15:12
              o lukasie juz troche sie na forum pisalo, mozesz sobie poszukac, z tego co
              pamietam zarobki niskie okolo 800 netto, a atmosfera zalezy od ludzi jak
              wszedzie, choc np. w lodzi i pabianicach byl podobno koszmar
              • Gość: bereni Re: Lukas bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 17:39
                Pewnie,że po znajomości , mam znajomą,którą przyjęli w ten sposób a za
                przeproszeniem tuman skończony i do tego kształci się w zupełnie innym
                fachu ,który z tą profesją nie ma zupełnie nic wspólnego.
                • Gość: Kasica.... Re: Lukas bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 17:56
                  Daj na luz...wyzyzsk 100%, pracujesz po 12 godzin za 650 zl + sprzedaz (w
                  zaleznosci co sprzedajesz i gdzie siedzisz)....odolnie jest nieciekawie...ja
                  nie wytzrylama i zrezygnowalam...dla nich jest wazniejszy klient a nie
                  pracownik...to co klient powie - to jest swietosc!Przez ta prace nabawilam sie
                  nerwicy....pozodzenia
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka