Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w agencjach celnych GUCu

IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 12.10.02, 18:47
    Interesuja mnie podstawowe informacje dotyczace mozliwosci podjecia pracy
    w agencjach celnych GUCu, tj. jak wyglada postepowanie kwalifikacyjne,
    gdzie nalezy pytac o prace (bezposrednio w agencjach terenowych, czy tez
    agencjach regionalnych, obejmujacych obszary danych wojewodztw), jakie nalezy
    posiadac kwalifikacje (ja sam jestem po finansach),jakie stanowiska przewiduje
    specyfika pracy w GUCu, wreszcie jakie sa szanse znalezienia pracy, dla czlowieka spoza "ukladow" /o ile
    takowe,
    rzadza GUCem/.
    Dziekuje z gory za info. i pozdrawiam serdecznie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: D. Re: Praca w agencjach celnych GUCu IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 14.10.02, 17:57
        Jezeli sie bys naprawde interesowal pracaw agencji celnej to nie pisalbys
        takich nieprofesjonalnych e-maili.

GUC nie istnieje juz z rok, poza tym nie istnialy nigdy agencje celne GUC.
        Agencje celne to odrebni od GUC przedsiebiorcy!!!

Gość portalu: Maksym napisał(a):

> Interesuja mnie podstawowe informacje dotyczace mozliwosci podjecia pracy
        > w agencjach celnych GUCu, tj. jak wyglada postepowanie kwalifikacyjne,
        > gdzie nalezy pytac o prace (bezposrednio w agencjach terenowych, czy tez
        > agencjach regionalnych, obejmujacych obszary danych wojewodztw), jakie nalezy
        > posiadac kwalifikacje (ja sam jestem po finansach),jakie stanowiska przewiduje
        > specyfika pracy w GUCu, wreszcie jakie sa szanse znalezienia pracy, dla
        czlowie
        > ka spoza "ukladow" /o ile
        > takowe,
        > rzadza GUCem/.
        > Dziekuje z gory za info. i pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka