Gość: Kornelia IP: *.rajskanet.pl 02.12.05, 19:43 jaka atmosfera w pracy i czy mozna liczyc na satysfakcjonujące wynagrodzenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
warzaw_bike_killerz Re: Dom mediowy Carat 02.12.05, 20:27 Kazdy inny dom mediowy jest ZDECYDOWANIE lepszy jesli chodzi o atmosfere. Wynagrodzenie tez. Zalezy czego oczekujesz od pracy w domu mediowym i jesli masz tam pracowac jako zielona asystentka ktoregos z dzialow , to bedziesz wyciskana jak cytryna. Jesli jako recepcjonistka, to sie nie boj, wierze, ze jestes ladna. Maja spora rotacje, wynikajaca glownie z powodu atmosfery. Nie zabawisz sie tam, nawet jesli bedzie Ci sie wydawalo, ze przez pierwsze 2-3 miesiace jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Re: Dom mediowy Carat IP: *.rajskanet.pl 02.12.05, 20:41 dzieki za info, agencja pośrednictwa w której było moje cv zgłosiła się do mnie z ofertą. Sstanowisko samodzielne - mam kilkuletnie doświadczenie jako media planner / buyer, także jestm juz jakis czas na tym rynku, ale problem w tym ,ze własnie o firmie Carat nie mam żadnych informacji (poza oczywiscie tymi informacjami do których kazdy może dotrzeć), nie mam tam zadnych znajomych ani zanjomych znajomych itd. A dlaczego uroda jest tam taka wazna? Peter Ford jest taki łasy na słowianki? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Dom mediowy Carat 02.12.05, 21:15 Jesli juz pracujesz w jakims domu mediowym, to bardzo sie zastanow czy chcesz zmienic prace. Ostatnio headhunterzy pracujacy dla Caratu masowo probowali wyluskac jakichs mediaplanerow dla ich "poddomku mediowego". Szczerze piszac, dziwie sie, ze nie masz znajomych znajomych, ktorzy wiedza do kogo Ciebie skierowac. Popytaj sie swoich accountow w mediach. Na pewno dadza Ci namiary do wielu ludzi, ktorzy zrotowali sie z Caratu. Ostatnio to chyba 80% z jednego z dzialow sie zrotowalo. Zalezy do jakiego dzialu masz tam isc. Sa dzialy wzglednie z dobra atmosfera i dzialy bez absolutnej atmosfery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Re: Dom mediowy Carat IP: *.rajskanet.pl 02.12.05, 21:23 a no własnie, że tez nie przyszło mi to to głowy, jasne, że popytam swoich ulubienców w działach reklamy. Jeszcze raz dzięki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz PS. 02.12.05, 21:19 Nie do konca o Petera chodzi. Peter to zupelnie inna para kaloszy. Odpowiedz Link Zgłoś